• Безжично зарядно Wireless Charger

   • При нас ще намерите голямо разнообразие от безжични зарядни за всяка марка телефони, смартфони, таблети, смарт часовници и фитнес гривни и други мобилни джаджи – Samsung, Xiaomi, Apple, Sony, LG, Nillkin, Huawei, Xiaomi и др. Предлагаме безжични зарядни, като може да избирате варианти за нормално или бързо зареждане - Wireless Fast Charger, за едно или две устройства. Всички зарядни са универсални с Qi стандарт и с тях можете да зареждате всички телефони поддържащи този стндарт. Изберете подходящо за вас още днес. Заложете на качеството и доказания произход на продуктите.  Още днес се възползвайте от нашите невероятно добри предложения на промоционални цени. Всичко за вашия мобилен телефон, таблет или смартфон е на едно място. Пазарувайте лесно и удобно.

     

     

    ВАШЕТО БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО Е В MOBILE POINT

     

    Да, правилно прочетохте – вашето безжично зарядно е тук при нас в Mobile Point. Mobile Point e безспорно доказан лидер в продажбата на мобилни телефони, калъфи за телефони, bluetooth колонки, слушалки и изобщо на всички аксесоари, от които имате нужда. Безжичното зарядно е необходимост, която прави ежедневието ви по-лесно и ви подарява безценни моменти. Не губете комуникация или потенциални възможности да заснемете красива гледка или да запечатите любим момент, поддържайте телефона си зареден и най-важното – вече няма нужда да ползвате излишни кабели и да „разбивате“ жака на телефона си. С безжичното зарядно вие си гарантирате заряд на батерията навсякъде и по всяко време, като го опазвате като нов. Ние от Mobile Point знаем добре колко полезно е да притежавате безжично зарядно и колко нерви може да ви спести то. Ето защо ще ви предложим огромно разнообразие, за да можете вие да изберете най-точното безжично зарядно за вас и за вашия телефон. Гарантирано високото качество на всяко безжично зарядно, което предлагаме, е едно от безспорните предимства да пазарувате в Mobile Point. Отлични цени, висококачествени артикули, прецизно обслужване – всичко това е обещание за доволни клиенти. И ние можем да се похвалим с огромно количество потребители, които са изключително доволни от пазаруването в Mobile Point. Ако вие търсите безжично зарядно, сега е моментът да направите най-добрия избор с Mobile Point. Станете част от голямата мрежа от удовлетворени и щастливи клиенти. Изберете своето безжично зарядно още сега!

     

    КАКВО Е БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО?

    Безжично зарядно 1Безжично зарядно - Xiaomi

    Още от името му си личи, че безжичното зарядно е устройство, което ви позволява да зареждате телефона си, без да го включвате на кабел. Безжичното зарядно е изключително опростено за употреба и всеки би могъл да се справи с него. Достатъчно е само да сложите телефона си с лицето нагоре върху безжичното зарядно, оформено като специална подложка, на която телефонът ви отлично пасва и да започнете да го зареждате. В последните години технологията на безжичното зарядно изключително много се разви и сега вие не се нуждаете от никакви допълнителни екстри, за да поддържате заряд на батерията си. Всеки от вас навярно е наясно, че съвременните смартфони имат нужда от често зареждане. Те не са като старите телефони, чиито батерии издържаха седмици наред. Сега мощността на телефоните е много по-голяма, екраните и тяхната осветеност изискват далеч по-висока мощност на батерията. Ето защо ние зареждаме мобилните си устройства почти всеки ден. Познато ли ви е това? Безжичното зарядно е съвременен инструмент, който ще превърне зареждането в далеч по-лесна процедура. С безжичното зарядно можете да постигнете различна бързина на зареждане, но по-важното, което ще спечелите, ако закупите безжично зарядно от Mobile Point, е че няма нужда да подбирате кабели, които да пасват на вашия телефон, както и да „разбивате“ жака на телефона си от всекидневното включване и изключване. Или по-технически казано безжичното зарядно работи чрез прехвърляне на енергия от зарядното устройство към приемник в задната част на телефона чрез електромагнитна индукция. Безжичното зарядно използва индукционна намотка за създаване на променливо електромагнитно поле, което генерира енергия и зарежда вашия телефон. Изглежда сложно. Но всъщност всичко, което трябва да знаете за безжичното зарядно, е че то е модерен аксесоар, който ще направи ежедневието ви по-добро.

     

    ПОЛЕЗНО ЛИ Е БЕЗЖИЧНОТО ЗАРЯДНО?

    Безжично зарядно 2Безжично зарядно - Samsung

    Трябва да признаете, че поне веднъж ви се е случвало да се озовете у приятел например, да ви падне батерията, но неговият кабел да не съвпада с вашия жак. Макар че стандартизирането на жаковете за зарядни навлезе масово, то между различните водещи марки като iPhone, Samsung и някои Huawei все още има разлика във вида и размера на жака. Безжичното зарядно би ви спестило неудобството да стоите без батерия, когато зарядно има, но... то не е за вашия модел телефон. С безжичното зарядно вие стопявате дистанцията. Имайки безжично зарядно, вие можете да зареждате всеки модел и всяка марка телефони без изключение. Освен това, ако ви е необходимо да прекъснете заряда, просто махнете телефона си от безжичното зарядно. Няма нужда да включвате повече кабели, а жака, създаден за зареждане, да е винаги разбит. Забелязали ли сте колко неприятно е усещането зарядното ви непрекъснато да се разваля. Досега голяма част от тези проблеми се случват именно заради непрекъснатото включване и изключване на мобилния ви телефон в кабела. Безжичното зарядно е една стъпка напред в технично отношение. Безжичното зарядно е всъщност подобрение, чиито пози вие ще видите веднага щом си го закупите. Забравете за протърканите ръбчета на жака с безжичното зарядно на Mobile Point. Много от мобилните устройства днес се развалят след определен период от време и най-честата причина за разваляне е нужда от ремонт на пистата – онова място, където включвате вашето зарядно. А веднъж развалена, пистата трябва да се смени, за да можете да заредите телефона си и да го включите. С безжичното зарядно този проблем изцяло се разрешава. Вашият телефон със сигурност няма да има нужда от подмяна на писта, ако притежавате безжично зарядно. Даже напротив – той ще изглежда и ще функционира по-добре. Ние от Mobile Point сме на среща да ви помогнем при избора на най-подходящото за вас безжично зарядно!

     

    MOBILE POINT И БЕЗЖИЧНОТО ЗАРЯДНО

    Безжично зарядно 3Безжично зарядно - Huawei

    Имайки предвид развитието на технологиите, ние от Mobile Point сме устремени към непрекъснато развиване и усъвършенстване. Именно това ни поддържа вече толкова години заедно с отличния подход към нашите клиенти. Ние знаем, че разнообразието и предоставянето на най-нови технологии е изключително важно, за потребителите. Безжичното зарядно не прави изключение. При нас вие можете да изберете своето безжично зарядно сред огромен асортимент от модели. Освен това при нас вие ще откриете всички важни характеристики на безжичното зарядно, за да направите обоснован и информиран избор. Голямото разнообразие, сред което със сигурност е и вашето безжично зарядно, ни дава основания да смятаме, че вие ще направите възможно най-добрия избор и ще останете доволни. Да ви информираме за характеристиките и спецификите на безжичното зарядно пък е наш пръв приоритет, защото ние знаем, че информираният клиент е доволен клиент. Вие можете да откриете своето безжично зарядно на изключително добри цени при нас в Mobile Point.

    Конкурентността на пазара по отношение на мобилни телефони и аксесоари е огромна, но ние вярваме, че правим повече за своите клиенти. Несъмнено при нас ще откриете най-доброто безжично зарядно. Тук можете да изберете вашето безжично зарядно в предпочитаните от вас цвят и модел, което да отговори на всички ваши очаквания и да ви придвижи една крачка напред в технологично отношение. Безжичното зарядно определено ще ви даде много предимства, които на пръв поглед може да изглеждат незабележими, но нека си го кажем направо – дори самият вид на безжичното зарядно и неговата специфична функционалност си струват и привличат вниманието. Забравете за досадните жакове и кабели, позволете си да изпитате комфорта, който безжичното зарядно ви осигурява. И не на последно място, в лицето на Mobile Point вие имате сигурен партньор, на когото можете да разчитате не само за покупката на безжично зарядно, а и за всеки един мобилен телефон, калъф, подвижна батерия и изобщо за всичко, което ви е необходимо. Избирайте на воля. Сега разбрахте  ли какво имахме предвид в началото – вашето безжично зарядно е тук, в Mobile Point. Намерете го сега!    ВАШЕТО БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО Е В MOBILE POINT
    КАКВО Е БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО?
    ПОЛЕЗНО ЛИ Е БЕЗЖИЧНОТО ЗАРЯДНО?
    MOBILE POINT И БЕЗЖИЧНОТО ЗАРЯДНО

  • Последно разгледани
    • Copyright © 2012-2020 MobilePoint

    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.