mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Безжични зарядни

 • SALE 17%
  Безжично зарядно Xiaomi 50W Wireless Charging Stand (BHR6094GL)
  Безжично зарядно Xiaomi 50W Wireless Charging Stand (BHR6094GL)

  Безжично зарядно Xiaomi 50W Wireless Charging Stand (BHR6094GL)

  Original price was: 119.00 лв..Current price is: 99.00 лв..
 • Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio P6300TW White
  Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio P6300TW White

  Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio P6300TW White

  119.00 лв.
 • Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black
  Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black

  Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black

  109.00 лв.
 • Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BW (w/o TA) White
  Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BW (w/o TA) White

  Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BW (w/o TA) White

  95.00 лв.
 • Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BB (w/o TA) Black
  Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BB (w/o TA) Black

  Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BB (w/o TA) Black

  95.00 лв.
 • Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio P6300TB Black
  Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio P6300TB Black

  Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio P6300TB Black

  119.00 лв.
 • Безжично зарядно Apple MagSafe Charger (MHXH3ZM/A)
  Безжично зарядно Apple MagSafe Charger (MHXH3ZM/A)

  Безжично зарядно Apple MagSafe Charger (MHXH3ZM/A)

  79.00 лв.
 • SALE 10%
  Безжично зарядно Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger Black
  Безжично зарядно Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger Black

  Безжично зарядно Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger Black

  Original price was: 99.00 лв..Current price is: 89.00 лв..

При нас може да закупите безжични зарядни за всяка марка телефони, таблети, смарт часовници и фитнес гривни и други мобилни джаджи – Apple, Samsung, Xiaomi, Apple, Sony, LG, Nillkin, Huawei, Xiaomi и др. Предлагаме Wireless Charger, като може да избирате варианти за нормално или бързо зареждане, за едно, две или дори три устройства.

Всички безжични зарядни са универсални, поддържат Qi стандарт и с тях можете да зареждате различни телефони, смарт часовници, безжични слушалки и много други устройства, поддържащи този стандарт.

Изберете подходящо за вас още днес. Заложете на качеството и доказания произход на продуктите. Още днес се възползвайте от нашите невероятно добри предложения на промоционални цени. Всичко за вашия мобилен телефон, таблет или смартфон е на едно място. Пазарувайте лесно и удобно.

ВАШЕТО БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО Е В MOBILE POINT
КАКВО Е БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО?
ПОЛЕЗНО ЛИ Е БЕЗЖИЧНОТО ЗАРЯДНО?
MOBILE POINT И БЕЗЖИЧНОТО ЗАРЯДНО

ВАШЕТО БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО Е В MOBILEPOINT.BG

Да, правилно прочетохте – вашето безжично зарядно е тук при нас в MobilePoint.

MobilePoint.bg e безспорно доказан лидер в продажбата на мобилни телефони, калъфи за телефони, Bluetooth колонки, слушалки и изобщо на всички аксесоари, от които имате нужда. Безжичното зарядно също е необходимост, която прави ежедневието ви по-лесно и ви подарява безценни моменти. Не губете комуникация или потенциални възможности да заснемете красива гледка или да запечатите любим момент, поддържайте телефона си зареден и най-важното – вече няма нужда да ползвате излишни кабели и да „разбивате“ жака на телефона си. С безжичното зарядно вие си гарантирате заряд на батерията навсякъде и по всяко време, като го опазвате като нов. Ние от MobilePoint.bg знаем добре колко е полезно да го притежавате и колко нерви може да ви спести то. Ето защо ще ви предложим огромно разнообразие, за да можете вие да изберете най-точното за вас и за вашия телефон. Гарантирано високото качество на всяко устройство, което предлагаме, е едно от безспорните предимства да пазарувате в MobilePoint. Отлични цени, висококачествени артикули, прецизно обслужване – всичко това е обещание за доволни клиенти. И ние можем да се похвалим с огромно количество потребители, които са изключително доволни от пазаруването в MobilePoint.bg. Ако вие търсите такъв тип техника, сега е моментът да направите най-добрия избор с MobilePoint. Станете част от голямата мрежа от удовлетворени и щастливи клиенти.

КАКВО Е БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО?

Още от името му си личи, че безжичното зарядно е устройство, което ви позволява да зареждате телефона си, без да го включвате на USB кабел. Изключително опростено за употреба и всеки би могъл да се справи с него. Достатъчно е само да сложите телефона си с лицето нагоре върху него. То е оформено като специална подложка или стойка, на която телефонът ви отлично пасва и да започнете да го зареждате. В последните години технологията изключително много се разви и сега вие не се нуждаете от никакви допълнителни екстри, за да поддържате заряд на батерията си. Всеки от вас навярно е наясно, че съвременните смартфони имат нужда от често зареждане. Те не са като старите телефони, чиито батерии издържаха седмици наред. Сега мощността на телефоните е много по-голяма, екраните и тяхната осветеност изискват далеч по-висока мощност на батерията. Ето защо ние зареждаме мобилните си устройства почти всеки ден. Познато ли ви е това? Wireless Charger е съвременен инструмент, който ще превърне зареждането в далеч по-лесна процедура. С него можете да постигнете различна бързина на зареждане, но по-важното, което ще спечелите, ако го закупите от MobilePoint.bg, е че няма нужда да ползвате кабел всеки път.

Или по-технически казано безжичното зарядно работи чрез прехвърляне на енергия от зарядното устройство към приемник в задната част на телефона чрез електромагнитна индукция. Wireless Charger използва индукционна намотка за създаване на променливо електромагнитно поле, което генерира енергия и зарежда вашия телефон. Изглежда сложно. Но всъщност всичко, което трябва да знаете, е че то е модерен аксесоар, който ще направи ежедневието ви по-добро.

ПОЛЕЗНО ЛИ Е БЕЗЖИЧНОТО ЗАРЯДНО?

Трябва да признаете, че поне веднъж ви се е случвало да се озовете у приятел например, да ви падне батерията, но неговият кабел да не съвпада с вашия жак. Макар че стандартизирането на жаковете за зарядни навлезе масово, то между различните водещи марки като iPhone, Samsung, Xiaomi и някои Huawei все още има разлика във вида и размера на жака. Wireless Charger би спестило неудобството да стоите без батерия, когато зарядно има, но... то не е за вашия модел телефон. С негова помощ стопявате дистанцията. Имайки го, можете да зареждате всеки модел и всяка марка телефони без изключение. Освен това, ако ви е необходимо да прекъснете заряда, просто махнете телефона си от него. Няма нужда да включвате повече кабели, а жака, създаден за зареждане, да е винаги разбит. Забелязали ли сте колко неприятно е усещането зарядното ви непрекъснато да се разваля. Досега голяма част от тези проблеми се случват именно заради непрекъснатото включване и изключване на мобилния ви телефон в кабела. Поради това, тази технология е една стъпка напред в технично отношение. Безжичното зарядно е всъщност подобрение, чиито пози вие ще видите веднага щом си го закупите. Забравете за протърканите ръбчета на жака с безжичното зарядно на MobilePoint. Много от мобилните устройства днес се развалят след определен период от време и най-честата причина за разваляне е нужда от ремонт на пистата – онова място, където включвате вашето зарядно. А веднъж развалена, пистата трябва да се смени, за да можете да заредите телефона си и да го включите. С Wireless Charger този проблем изцяло се разрешава. Вашият смартфон със сигурност няма да има нужда от подмяна на писта. Даже напротив – той ще изглежда и ще функционира по-добре. Ние от MobilePoint.bg сме на среща да ви помогнем при избора на най-подходящото за вас!

MOBILE POINT И БЕЗЖИЧНОТО ЗАРЯДНО

Имайки предвид развитието на технологиите, ние от Mobile Point сме устремени към непрекъснато развиване и усъвършенстване. Именно това ни поддържа вече толкова години заедно с отличния подход към нашите клиенти. Ние знаем, че разнообразието и предоставянето на най-нови технологии е изключително важно, за потребителите. Wireless Charger не прави изключение. При нас вие можете да избирате сред огромен асортимент от модели. Освен това ще откриете всички важни характеристики на тези модерни аксесоари, за да направите обоснован и информиран избор. Голямото разнообразие ни дава основания да смятаме, че вие ще направите възможно най-добрия избор и ще останете доволни. Да ви информираме за характеристиките и спецификите на безжичното зарядно пък е наш пръв приоритет, защото ние знаем, че информираният клиент е доволен клиент. Вие можете да откриете своето на изключително добри цени при нас в Mobile Point.

Конкурентността на пазара по отношение на мобилни телефони и аксесоари е огромна, но ние вярваме, че правим повече за своите клиенти. Несъмнено при нас ще откриете най-доброто. Тук можете да изберете аксесоар в предпочитаните от вас цвят и модел, което да отговори на всички ваши очаквания и да ви придвижи една крачка напред в технологично отношение. Безжичното зарядно определено ще ви даде много предимства, които на пръв поглед може да изглеждат незабележими, но нека си го кажем направо – дори самият вид и неговата специфична функционалност си струват и привличат вниманието. Забравете за досадните жакове и кабели, позволете си да изпитате комфорта, който Wireless Charger ви осигурява.

И не на последно място, в лицето на MobilePoint.bg имате сигурен партньор, на когото можете да разчитате за покупката на всеки един мобилен телефон, калъф, подвижна батерия и изобщо за всичко, което ви е необходимо. Избирайте на воля!

magnifier