mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Пречистватели за въздух

 • Филтър Xiaomi Mi Air Purifier HEPA Filter
  Филтър Xiaomi Mi Air Purifier HEPA Filter

  Филтър Xiaomi Mi Air Purifier HEPA Filter

  79.00 лв.
 • Филтър Xiaomi Smart Air Purifier 4 Filter

  Филтър Xiaomi Smart Air Purifier 4 Filter

  89.00 лв.
 • Филтър Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Filter

  Филтър Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Filter

  99.00 лв.
 • SALE 14%
  Пречиствател за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4
  Пречиствател за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4

  Пречиствател за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4

  Original price was: 439.00 лв..Current price is: 379.00 лв..
 • Филтър Xiaomi Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1
  Филтър Xiaomi Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1

  Филтър Xiaomi Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1

  79.00 лв.
 • SALE 9%
  Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro
  Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro

  Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro

  Original price was: 529.00 лв..Current price is: 479.00 лв..
 • Филтър Xiaomi Mi Air Purifier Anti-Formaldehyde

  Филтър Xiaomi Mi Air Purifier Anti-Formaldehyde

  79.00 лв.

Понякога е възможно въздухът в дома ни да е по-мръсен, отколкото този навън. Това може да се окаже в основата на редица заболявания на по-късен етап в живота ви, затова е добре да обмислите покупката на пречиствател за въздуха. Тези модерни филтърни машини са незаменими за всяко затворено помещение. В зависимост от капацитета си те могат да пречистват въздуха в една стая или в цял апартамент. Разбира се, колкото по-голяма е квадратурата на апартамента или къщата, в която живеем, толкова повече пречистватели за въздуха е добре да имаме.

Те се препоръчват за домове, в които има малки деца или хора с алергии. С тяхна помощ ще отстраните въздушните частици, газове, алергени и други дразнещи вещества от съответното помещение. Спалнята е една от стаите, за които пречиствателите за въздух вършат най-добра работа. Те имат нощен режим, който е изключително безшумен. Това им позволява да работят дори докато спите без да ги усещате, на сутринта ще бъдете напълно отпочинали.

Пречистватели за въздух Xiaomi на топ цени онлайн

На пазара има пребогато разнообразие от марки и модели пречистватели за въздух на достъпни цени. Все повече физически и онлайн магазини пускат промоционални цени, които да привличат потребителите към този род филтърни машини.

Сред марките, които печелят най-голямо внимание от клиентите, е Xiaomi. Производителят разширява продуктовото си портфолио, произвеждайки не само смартфони, но също така прахосмукачки робот, безжични камери за видеонаблюдение, електрически скутери, пречистватели за въздух и т.н.

Xiaomi е сред лидерите на българския пазар. Машините могат да се управляват дистанционно, посредством мобилно приложение.

Цените, които марката предлага, са изгодни и достъпни за онази част от хората, които искат да направят дома си „умен“. Със сравнително малък бюджет можете да се сдобиете с висококачествени уреди. Преди да изберете конкретен модел пречиствател обаче, поинтересувайте се от вида филтър, с който той работи.

В нашия онлайн каталог ще намерите разнообразие mречистватели на въздух /филтърна машина за пречистване на въздуха/ за помещения с различна квадратура и филтри, подходящи за съответните модели пречистватели на въздуха. Изборът зависи напълно от вашите предпочитания и нужди.

Инвестицията в здравето е най-разумната. Погрижете се още днес за вас и вашето семейство, осигурявайки им чиста и здравословна среда в затворените помещения на дома ви.

magnifier