mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Протектори за iPhone

 • 3D керамичен протектор за iPhone 12 Pro Max

  3D керамичен протектор за iPhone 12 Pro Max

  12.00 лв.
 • 3D керамичен протектор за iPhone 12 Mini

  3D керамичен протектор за iPhone 12 Mini

  12.00 лв.
 • 3D керамичен протектор за iPhone 12 Pro

  3D керамичен протектор за iPhone 12 Pro

  12.00 лв.
 • 3D керамичен протектор за iPhone 12

  3D керамичен протектор за iPhone 12

  12.00 лв.

Когато си избираме нов смартфон, ние търсим най-доброто качество. Но не само марката и модела са от значение. Важно е да съумеем да се грижим за правилното функциониране на мобилния телефон и да го пазим във времето. Ето защо протекторите се явяват отличен начин да удължим живота на телефона си.

В тази категория ще намерите широка селекция от стъклени и керамични протектори за iPhone, както и протектори за екран, направени от фолио с много високо качество.

Именно тези аксесоари са от най-търсените и то с основание. Нежелани изпускани и счупвания могат да се случат винаги. С цел по-дългото използване на вашия iPhone е добре предвидливо да му сложите протектор, за да защитите максимално дисплея на телефона.

Протекторите за iPhone за надеждни, предпазват от надраскване и счупване при падане. Същевременно те успяват да запазят сензитивността на дисплея, за да бъде телефона лесен за използване.

Стъклените протектори за iPhone са устойчиви на всякакви механични въздействия, което ги определя като задължително допълнение към съвременните телефони. Минуса при тях е, че стъклата са много тънки и ръбовете се износват за кратко време.

Протектори за iPhone – различни модели и достъпни цени

Именно стъклените протектори се определят като едно най-удачните покрития за екрана. Техните предимства са далеч повече от недостатъците, ако можем изобщо да говорим за минуси при тези аксесоари.

Като преимущества пред алтернативите може да се посочат:

 • запазване на чувствителността на екрана
 • лекота на слагане
 • издръжливост при надрасквания и изпускане
 • изгодни цени

Цените на тези аксесоари не са високи. Обичайно могат да се намерят за около 10-20 лева, като разликите идват от съответния модел Айфон и качеството на протектора.

Вижте нашия каталог и вземете още днес протектор за своя Айфон, на отлични цени и с напълно покрити стандарти за безопасност.

magnifier