mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Безжични слушалки

 • SALE 13%
  Безжични слушалки JBL JR460NC Pink
  Безжични слушалки JBL JR460NC Pink

  Безжични слушалки JBL JR460NC Pink

  Original price was: 229.00 лв..Current price is: 199.00 лв..
 • SALE 13%
  Безжични слушалки JBL JR460NC White
  Безжични слушалки JBL JR460NC White

  Безжични слушалки JBL JR460NC White

  Original price was: 229.00 лв..Current price is: 199.00 лв..
 • SALE 13%
  Безжични слушалки JBL JR460NC Blue
  Безжични слушалки JBL JR460NC Blue

  Безжични слушалки JBL JR460NC Blue

  Original price was: 229.00 лв..Current price is: 199.00 лв..
 • Безжични слушалки JBL JR310BT Red
  Безжични слушалки JBL JR310BT Red

  Безжични слушалки JBL JR310BT Red

  99.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL LIVE 500BT White
  Безжични слушалки JBL LIVE 500BT White

  Безжични слушалки JBL LIVE 500BT White

  279.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Red
  Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Red

  Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Red

  279.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Blue
  Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Blue

  Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Blue

  279.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Black
  Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Black

  Безжични слушалки JBL LIVE 500BT Black

  279.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL LIVE 400BT White
  Безжични слушалки JBL LIVE 400BT White

  Безжични слушалки JBL LIVE 400BT White

  239.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Red
  Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Red

  Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Red

  239.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Blue
  Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Blue

  Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Blue

  239.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Black
  Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Black

  Безжични слушалки JBL LIVE 400BT Black

  239.00 лв.
 • Безжични слушалки JBL T600BTNC White
  Безжични слушалки JBL T600BTNC White

  Безжични слушалки JBL T600BTNC White

  179.00 лв.

При нас ще намерите богата гама от оригинални безжични слушалки за смартфони и мобилни устройства с микрофон и управление на звука за спорт, музика, бягане и активен начин на живот.

Предлагаме безжични аксесоари с изключително качество произведени от световноизвестни марки. Предлаганите от нас блутут хендсфри модели са изработени от висококачествени материали и са с внедрени технологии от ново поколение. Те са с гарантиран произход и качество.

За всички, които прекарват голяма част от времето си в слушане на музика и спортуване, безжичните стерео слушалки ще осигурят комфорт и прекрасни изживявания вкъщи, в офиса или по време на път. Може да избирате различни модели - In-Ear, On-Ear, Over-Ear, детски слушалки и други.

Разгледайте нашите най-актуални предложения – Apple Max, BeatsX, Studio3, Solo3, JBL, Harman Cardon, AKG, Sony и много други. Изберете подходящите за своето мобилно устройство и се възползвайте от нашите промоции.

БЕЗЖИЧНИТЕ СЛУШАЛКИ – КОМФОРТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ
КАКВО СА БЕЗЖИЧНИТЕ СЛУШАЛКИ И КАК РАБОТЯТ ТЕ?
КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ БЕЗЖИЧНИТЕ СЛУШАЛКИ?
MOBILE POINT И БЕЗЖИЧНИТЕ СЛУШАЛКИ

БЕЗЖИЧНИТЕ СЛУШАЛКИ НА ТОП ЦЕНА – КОМФОРТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Безжичните слушалки са много по-практични и удобни от останалите видове, които постоянно се оплитат, чиито кабели се прекъсват в чантата ви или около вас и непрекъснато са ви необходими нови. Сдобивайки се с такива, вие решавате отведнъж всички тези проблеми. Сега можете да се наслаждавате на музиката по един много по-добър начин и да сте с любимите си песни по всяко време и на всяко място. Bluetooth варииантите са модерен начин да се забавлявате, да пътувате, да общувате и изобщо – да правите все повече неща по все по-приятен начин. MobilePoint е лидер в продажбата на подобни устройства. Тук, при нас в MobilePoint.bg ще намерите огромно разнообразие от модели, марки и цветове, за да изберете точно онези, които най-добре пасват на вашата натура. За нас е огромно удоволствие да можем да ви предложим голям избор. Но онова, което ни прави по-щастливи, е че нашите клиенти забелязват и високото качество на продуктите, които закупуват от нас, атрактивните цени и отличното обслужване. Днес вие можете да намерите идеалните за вас безжични хендсфри алтернативи като само прегледате богатството от артикули, които MobilePoint предлага. Гарантираме ви, че ще останете доволни от своя избор.

КАКВО СА БЕЗЖИЧНИТЕ СЛУШАЛКИ И КАК РАБОТЯТ ТЕ?

Хендсфри изглеждат досущ като обикновените, с които сте свикнали да слушате музика. Онова, което ги отличава от обикновените, е че те нямат досадни кабели и не е нужно да си свързвате с телефона си посредством аудио жак и букса. Всичко, което ви е нужно, за да ги свържете е да пуснете bluetooth-а на мобилното си устройство. Оттам нататък можете просто да се наслаждавате. Това е съвременна технология, която все повече хора предпочитат. И това е напълно обяснимо и логично. Забравете за дразнещите кабели, просто включете bluetooth-а си и се забавлявайте. Безжичните слушалки са модерна технология, която е на път да измести традиционните алтернативи, с които всички вече са свикнали, защото безжичните предлагат много по-голямо удобство и спокойствие. Да, днес все повече хора изоставят кабелите и се оглеждат за заместители. Неслучайно напредъкът на технологиите дава своето отражение и днес ние разполагаме с все повече аксесоари и устройства, които да улеснят живота ни и да го направят по-добър и по-съвременен.

Разбира се, когато говорим за хендсфри звукът е от особено значение. Много хора смятат, че с безжичните слушалки получавате по-лошо качество на звук на любимите ви мелодии заради bluetooth връзката. Това обаче изобщо не е така и ние от MobilePoint сме насреща, за да ви го докажем. Отличното качество на handsfree, които ще закупите от нас, е наша запазена марка. Ние не бихме предложили на своите клиенти артикул с по-лошо от перфектното качество, защото знаем, че нашите клиенти държат на висококачествените стоки. За нас от MobilePoint е удоволствие да ви представим най-добрите модели, за да се насладите на любимата си музика и на комфортните разговори, независимо къде се намирате. Разговаряйте с приятели и слушайте своите топ песни, подарете си страхотни моменти, докато се разхождате, докато пътувате в градския транспорт, докато шофирате, докато работите или четете с блутут handsfree на MobilePoint. А като споменахме всички тези предимства, нека да погледнем и по-отблизо с какво още впечатляват те.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ БЕЗЖИЧНИТЕ СЛУШАЛКИ?

Вече ви споменахме за някои от ползите на тези аксесоари за смартфони, а сега него да ги погледнем още по-отблизо. Представете си, че се качвате в трамвая на път за работа и искате за заглушите шума от разговорите и тракането на релсите в малкото време, което ще прекарате в път. Вадите слушалките си от чантата и забелязвате, че те са заплетени ужасно и сега предстои да прекарате неопределен брой минути в това да ги разплитате. С блутут алтернативата това няма как да се случи. Изваждате ги, включвате ги и готово. С тях всичко изглежда много по-лесно. Представете си сега, че тъкмо сте успели да разплетете старите си с кабел, включвате буксата в жака на телефона си и те не тръгват. Представихте ли си го добре? С bluetooth моделите подобно нещо е немислимо. Но да се върнем към ситуацията, която никак не е въображаема, а е съвсем реална. Сега не знаете – жакът на телефона ли ви е развален, или кабелът на слушалките се е прекъснал някъде. Това се превръща в някакъв кошмар. Сигурни сме, че на вас този кошмар вече ви се е случвал и затова ви е толкова лесно да си го представите, когато ви разказваме за него. С безжичните няма кошмари. С тях всичко е лесно, удобно, бързо и приятно. Закупувайки такива, вие улеснявате себе си, влизате в крак с новите технологии и си подарявате удобство от ново поколение. Безжичните слушалки са точно това – поредица от ползи, от които си струва да се възползвате и да усетите. Ние от MobilePoint смятаме, че да закупите handsfree е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите. Спрете да разбивате жака на телефона си, спрете да се заплитате в кабели – доверете се на модерната технология, която все по-стремително навлиза в съвременния живот. За нас е удоволствие да ви помогнем и да ви предложим най-доброто на пазара, за да можете да изберете своите блутут хендсфри и да им се наслаждавате по всяко време и на всяко място. Днес всичко това е възможно на достъпна цена с MobilePoint. Разговаряйте, слушайте музика, бъдете заредени с отлично настроение навсякъде. Безжичните слушалки са ключът към комфорта.

MOBILEPOINT И БЕЗЖИЧНИТЕ СЛУШАЛКИ НА СУПЕР ЦЕНИ

Като доказан лидер на пазара за продажба на мобилни телефони и всички техни аксесоари, ние от MobilePoint.bg знаем колко важно за клиентите е да получат голямо разнообразие, сред което да избират, както и отлично качество. Всички handsfree, които ние предлагаме, можете да откриете в най-различни размери, марки и модели, както и в разнообразни цветови гами. Именно така вие можеше да изберете най-подходящите за себе си или за подарък на ваш близък човек. Богатството от видове включва разнообразни цени, сред които вие можете да направите своя избор така, че той да пасва идеално на определения от вас бюджет. Освен това  трябва определено да споменем и отличното качество на нашите устройства.

Забравете за старите приказки, че handsfree няма да ви осигурят звука, от който имате нужда. Днес технологията е достатъчно напреднала, а MobilePoint е тук, за да ви я осигури и предложи по най-достъпния за вас начин. Всички наши артикули са висококачествени и вие можете единствено да се наслаждавате от своя избор. Днес bluetooth handsfree, които се предлагат на пазара, са изключително разнообразни, но при нас вие ще знаете, че залагате на високото качество, на богатия асортимент и най-важното – на впечатляващото отношение към  всеки клиент. Характерна наша черта е отличното отношение и вниманието към всеки детайл, така че вие да сте сигурни, че всяка стъпка – от разглеждането на безжични слушалки, през избора, поръчката и доставката – ще бъде изпълнена по най-прецизния начин. Неслучайно името на MobilePoint е познато и разпознаваемо. Не само в продажбата на безжични слушалки, а и мобилни телефони и аксесоари изобщо. Доверете се на най-точния партньор за вас в лицето на MobilePoint. Множеството ни доволни клиенти са гаранция за нашия успех. Станете и вие част от тях. Изберете своите безжични слушалки още сега!

magnifier