mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

За нас

MobilePoint.bg е магазин и онлайн платформа за GSM мобилни телефони, смартфони, таблети, аксесоари за телефони и е на пазара от 1998г.
Основната дейност е с фокус върху нарастващия в световен мащаб пазар на мобилни технологии и телекомуникации. Внос и дистрибуция на смартфони, мобилни телефони, смарт устройства, оригинални аксесоари за мобилни устройства и таблети на всички водещи марки – Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, Realme, Oppo, Blackberry, HTC, Lenovo, LG, Motorola, Sony, Plantronics, JBL, Harman Kardon, DJI, Jabra, Kingston, Adata и мн. други. Като директен вносител ние гарантираме 100% за оригиналността и качеството на продуктите.

От 2012г. магазин Мобайл Пойнт има собствен сайт mobilepoint.bg, който е един от водещите сайтове в онлайн търговията на мобилни телефони с хиляди фенове и потребители.

Нашият онлайн магазин mobilepoint.bg се отличава с индивидуално отношение към клиентите, изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения и стабилно сътрудничество, базиращи се на взаимно уважение, доверие и прозрачност.

Екипът ни е от доказани професионалисти и се стремим да задоволим търсенето и предлагането на различни телекомуникационни и електронни продукти, както за крайни потребители, така и за B2B партньорите, следвайки технологичните новости на световния пазар.

Мобайл Пойнт е с утвърден опит в поддръжката и продажбата на едро и дребно на мобилна техника и аксесоари. Ние разширяваме дейността и бизнес партньорствата си, като част от Rant Group, с партньори и клиенти в различни страни Германия, Италия, Холандия, Полша, Чехия, Франция, Белгия, Гърция, Румъния и др.

През годините доказахме високи стандарти и се ползваме с доверието на много частни и корпоративни клиенти.

ОФИЦИАЛНИ ПАРТНЬОРИ:


НАШАТА МИСИЯ Е:


Актуални цени на последните поколения мобилни продукти, най-високо качество и надеждност!

В магазина и на официалния ни сайт mobilepoint.bg можете да намерите оригинални продукти на много водещи световни марки.

magnifier