mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

CAT

 • SALE 7%
  CAT S75 5G 128GB/6GB Black
  CAT S75 5G 128GB/6GB Black

  CAT S75 5G 128GB/6GB Black

  Original price was: 1049.00 лв..Current price is: 979.00 лв..
 • SALE 3%
  CAT S62 Pro 128GB/6GB Black
  CAT S62 Pro 128GB/6GB Black

  CAT S62 Pro 128GB/6GB Black

  Original price was: 1199.00 лв..Current price is: 1159.00 лв..

MobilePoint.bg предлага на своите клиенти телефони CAT. Тези модели са здрави и практични. Удароустойчиви, водоустойчиви, прахоустойчиви - устройства, които няма да ви разочароват в тежки условия на работа.

Предлаганите от нас мобилни телефони Caterpillar са оригинални, запечатани, фабрично нови с гаранция, доказан произход и качество. Бързо и удобно може да разгледате всеки модел, който ви интересува.

Изберете подходящия за вас CAT и се възползвайте от възможността да го закупите на промоционална цена.

При нас ще намерите CAT B25, CAT B30, CAT B35, CAT B40, CAT S31, CAT S41, CAT S42, CAT S52, CAT S53, CAT S61, CAT S62, CAT S62 Pro, CAT S75, CAT S22 Flip.

Caterpillar (CAT) е американска корпорация, която е един от водещите световни производители на земнотранспортна техника, строителна техника, дизелови двигатели и друго специално оборудване. Продуктите на компанията, в частност и техните CAT телефони, се отличават с високо качество, надеждност и издръжливост, това се отнася и за ултра здравите им телефони и смартфони, които компанията започва да произвежда от 2012 г. Компанията беше мотивирана към производството на удароустойчиви мобилни устройства от разбирането за трудните условия, в които строителите и военните трябва да работят, и че устройствата на конкурентите просто не са способни на дълъг живот в такива условия. Caterpillar представи първия си мобилен телефон CAT B10 на международното изложение за електроника CeBIT 2012.

Устойчивост на температура

Нормалните мобилни телефони могат да функционират само в по -тесен диапазон от температури и не могат да понасят екстремен студ и топлина. CAT телефоните са проектирани да понасят много по-широк диапазон от температури.

Водоустойчивост

Тези телефони са проектирани да издържат на потапяне във вода и да продължат да работят. Екранът на телефона също е проектиран да работи, дори когато е мокър.

Защита при падане

Тези телефони са проектирани да издържат при падане върху твърда повърхност и да не се чупят, благодарение на специалните материали на изработка.

Здрав екран

Екраните са изработени от Corning Gorilla Glass, което ги прави устойчиви на надраскване и много издръжливи.

Технология позволяваща телефона да бъде използван с ръкавици – телефони cat са проектирани да се използват дори когато потребителите носят ръкавици, което ги прави подходящи за употреба, дори и когато потребителят се занимава с най-различни дейности. При нас ще откриете най-изгодните телефони cat с цени, които привличат всеки потребител.

Всичко, което ви е необходимо за CAT е на едно място – в онлайн магазина на Mobile Point.

Разгледайте още мобилни телефони от нас!

magnifier