mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Samsung слушалки

 • Слушалки Samsung by AKG Earphones IC100BW USB-C White
  Слушалки Samsung by AKG Earphones IC100BW USB-C White

  Слушалки Samsung by AKG Earphones IC100BW USB-C White

  39.00 лв.
 • Слушалки Samsung by AKG Earphones IC100BB USB-C Black
  Слушалки Samsung by AKG Earphones IC100BB USB-C Black

  Слушалки Samsung by AKG Earphones IC100BB USB-C Black

  39.00 лв.

Samsung произвежда много различни модели висококачествени и практични слушалки с различни модификации. Гамата слушалки Samsung включва както евтини стандартни, така и усъвършенствани устройства с богат набор от функции.

MobilePoint.bg е доказан лидер в продажбата на слушалки за телефони Samsung онлайн! Доверете се на дългогодишния опит на компанията в предлагането и доставката на аксесоари като слушалки за телефон. В нашият сайт - www.mobilepoint.bg - вие ще намерите огромно разнообразие и богат избор от модели и цветове слушалки за телефон на марката Samsung. Може да избирате от различни видове слушалки за телефон - Samsung Earphones Tuned by AKG EO-IG955, Samsung HS1303, Samsung EO-IG935, Samsung EO-EG920, Samsung EO-EG900, Samsung EHS61, Samsung HS3303 и мн. други.

Произведени са за конкретните модели (с 3.5 мм жак, Type-C), различни технологии (като in-ear, on-ear, handsfree) както и слушалки за телефон направени от висококачествени материали, отговарящи на всеки вкус.

Корейският гигант Samsung пуска голям брой различни модели слушалки за телефони. Гамата включва кабелни устройства, приставки и безкабелни. Всеки меломан, геймър или бознес потребител определено ще може да намери подходящи слушалки от марката за себе си. Слушалките Samsung са идеални за всеки телефон. Свързването е възможно или чрез конектора, или чрез Bluetooth, с висока скорост на предаване на сигнал. Слушалките имат микрофон, който перфектно улавя речта дори в движение.

В асортимента можете да намерите многофункционални продукти. Samsung предлага избор и на много удобни кабелни вакуумни слушалки, които се предлагат с допълнителни силиконови капачки.

Слушалките Samsung са лесни за използване и се предлагат в различни цветове. Можете да намерите опции с отличен звук и страхотна цена - определено имате от какво да избирате. Въпреки факта, че съвременните безжични слушалки постепенно заменят стандартните артикули с проводници, последните все още имат достатъчно фенове.

Те се отличават с отлични звукоизолиращи характеристики, които със сигурност ще зарадват любителите на музиката. Слушалките са лесни за работа и имат отлично качество на изработка, което гарантира тяхната издръжливост и устойчивост на счупване.

А ако търсите да закупите оригинални слушалки за Samsung на най-ниски цени онлайн, то вие сте на правилното място.

Разгледайте още слушалки за телефон от нас!

magnifier