0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

Samsung Galaxy Tab

Таблетите от серията на Samsung - Galaxy Tab са сред най-търсените в момента. На пазара те определено се открояват, защото са едно бюджетно решение на всички, които искат таблет на разумна цена.

Цените варират като могат да се намерят модели както за 300, така и за 2000 лева. Разликата е в характеристиките на различните модели. Потребителите на сайта ни търсят надеждност и дълъг живот на техниката, която поръчват през онлайн магазина ни.

Самсунг Галакси Таб е популярно решение, подходящо за масово използване. Гледане на видео, създаване на съдържание, четене на новини, играене онлайн и още много възможности се разкриват пред притежателя на таблет от тази серия.

Удобният дизайн на таблетите Samsung Galaxy Tab е първото, което грабва окото на клиента. В сайта моделите, които предлагаме са с достатъчно големи и ясни снимки, за да може да се добие по-добра представа за визията на дадения таблет Самсунг.

Ето няколко характеристики, по които може да изберете следващото ви устройство:

  • Размер на дисплея
  • Вида на процесор
  • Размер на вградената памет
  • Размер на RAM паметта
  • Има ли слот за карта памет
  • Размер на камерата
  • Размер на батерията
  • Цена
  • Колко е гаранционният период и т.н.

Колкото повече памет има, толкова повече видео и снимково съдържание ще можете да съхранявате без да трябва да триете любими кадри. Размерът на батерията също не е маловажен. Избирайте таблети с поне 5000 mAh живот на батерията, за да се радвате по-дълго на преживяването онлайн.

Както и всички останали таблети, Samsung Galaxy Tab са интуитивни и лесни за работа. Плавните движения на палеца са достатъчни, за да боравите с приложенията.

Освен популярната серия Samsung Galaxy Tab А, марката предлага и други видове, които също заслужават вниманието на хората, търсещи да закупят таблет.

Серията Samsung Galaxy Tab S е друг възможен вариант, чиито функционалности са отлично развити. Тези модели са ултратънки и изключително леки, а цените им – изгодни. Те са лесни за пренасяне и поради тази причина са винаги под ръка, когато и да потрябват.

Подарате си таблет от серията Самсунг Галакси Таб и разнообразете приятно деня си.

magnifier