mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Зарядни за iPhone

 • Apple 20W USB-C Power Adapter MHJE3ZM/A
  Apple 20W USB-C Power Adapter MHJE3ZM/A

  Apple 20W USB-C Power Adapter MHJE3ZM/A

  49.00 лв.
 • Apple 61W USB-C Power Adapter MRW22
  Apple 61W USB-C Power Adapter MRW22

  Apple 61W USB-C Power Adapter MRW22

  149.00 лв.
 • Apple 30W USB-C Power Adapter MR2A2
  Apple 30W USB-C Power Adapter MR2A2

  Apple 30W USB-C Power Adapter MR2A2

  99.00 лв.

Ние от MobilePoint.bg продаваме само оригинални зарядни 220V за iPhone, iPad, Apple Watch, Airpods, Airpods Pro и всички продукти на Apple. Гарантирано качество и международна гаранция.

Безопасността на клиентите е основен приоритет на големите марки, като това важи включително и за оригиналните зарядни за iPhone и iPad.

Всички продукти са строго тествани за безопасност и надеждност и са проектирани да отговарят на националните стандарти за безопасност в различни страни.

Огромната популярност на iPhone и iPad сред потребителите предизвика "страничен" ефект, вследствие на което се появиха много различни фалшиви продукти, продавани под прикритието на оригиналния аксесоар за iPhone и iPad. Ето защо е много важно да се залага единствено на надеждни търговци. При нас винаги можете да разчитате на качество и коректност – тук ще намерите най-изгодно зарядно за Айфон и Айпад.

Докато повечето хора биха могли да различат един истински iPhone от фалшив още с първия поглед, то ситуацията с аксесоарите е малко по-сложна. Най-често е доста трудно визуално да се определи автентичността на оригиналните мрежови зарядни за iPhone и iPad и само опитните потребители с набито око могат да направят това.

Мнозина не придават голямо значение на фалшивите аксесоари, а някои дори съзнателно купуват евтини копия в опит да спестят пари, но всъщност този подход е фундаментално погрешен и дори опасен, особено по отношение на зарядните устройства. Защото така хората плащат със здравето си в търсене на по-евтин, но некачествен продукт.

Изберете от нашата широка гама аксесоари и оригинални зарядни за iPhone и iPad.

magnifier