mobilepoint
0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

Дронове

 • Дрон DJI Mavic 2 Pro
  Дрон DJI Mavic 2 Pro

  Дрон DJI Mavic 2 Pro

  2929.00 лв.
 • SALE 2%
  Дрон DJI Mavic 2 Zoom
  Дрон DJI Mavic 2 Zoom

  Дрон DJI Mavic 2 Zoom

  2399.00 лв.

Продуктовото портфолио на MobilePoint.bg се разширява с новите дронове на отлични цени. Повечето продукти, които предлагаме са на DJI - водещия производител на дронове. Но, също така може да закупите и по-бюджетни модели и марки.

Когато избирате първия си дрон с камера е важно да заложите на модел, чието качество на снимките е безкомпромисно. Сензорите оказват пряко влияние в това отношение.

В онлайн магазина на MobilePoint ще откриете стабилно кръжащи дронове и роботи, с които да направите впечатляващи снимки. Именно стабилността е съществена при този вид фотография, защото липсата й би довела да размазани кадри.

DJI  са усъвършенствали до съвършенство полетна система и бордови сензори на продуктите си. Това ги прави любим бранд на пазара в тази ниша. Полетното време на дроновете с камера е средно половин час. Тези модели са от висок клас и държат по-високи цени спрямо останалите. Съвсем нормално е професионалните дронове за фотография да са по-скъпи. Те предоставят по-интелигентни функции, които гарантират отличното качество на снимката или видеото.

Видеото може да е с резолюция от HD до 4К. Вторият вариант е по-удачен за професионалисти, докато първият – за любители. Към този вид машини може да се намерят и закупят отделно допълнителни аксесоари, които да улеснят работата с тях. Всичко зависи от предназначението, с което първоначално взимате дрона.

В онлайн магазина MobilePoint.bg ще намерите разнообразие от висококачествени дронове на супер цени. Всеки от тях разполага с подробно описание на функциите и възможностите, за да бъдете максимално улеснени при избора си.

magnifier