0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

JBL колонки

JBL колонки

Изключително качество и дизайн!

В онлайн магазина на MobilePoint.bg ще намерите най-актуалните предложения и конкурентни цени на един от лидерите в света за производство на преносими портативни колонки.

Предлаганите от нас модели са произведени от водещата фирма в бранша JBL и са с изключително качество на звука. Безжичните тонколони и спийкъри са подходящи както за смартфони, така и за таблети.

Разгледайте нашите предложения –  JBL Go, JBL Go 2, JBL Go 3, JBL Clip 3, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 4, JBL Charge 5, JBL Xtreme 2, JBL Pulse 3, JBL Pulse 4, JBL Link 10, JBL Link 20 и мн. други.

Детски блутут колонки - JBL Jr Pop.

По-големи преносими тонколони, чудесни за парти - JBL PartyBox On-The-Go, JBL PartyBox 200, JBL PartyBox 300, JBL PartyBox 310, BL PartyBox 1000, JBL Boombox, JBL Boombox 3 и мн. други.

Качеството и произходът им е гарантиран. Блутут колонките на JBL са изключително издръжливи, предоставят Premium Sound и са идеалното решение на проблема с липсата на контакт наблизо. Благодарение на тях ще се наслаждавате на всеки момент на открито.

Не правете компромиси с качеството. Изберете MobilePoint. Пазарувайте онлайн – лесно и удобно. За максимален комфорт не забравяйте да разгледате и останалите ни предложения.

Разгледайте още Bluetooth колонки от нас!

magnifier