0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

Карти памет

В онлайн магазина на MobilePoint.bg ще намерите богато разнообразие от карти памет за телефон и фотоапарат. Те са на световноизвестни и доказани брандове Adata, Kingston, Sony, Sandisk, Samsung и др.

Те са доказали качеството си с времето и гарантират, че вашите файлове винаги ще се съхраняват безопасно. Благодарение на картите с памет за телефони и фотоапарати, вие удобно ще прехвърляте данни между различни устройства.

В нашия онлайн магазин можете да намерите карти с различен капацитет на паметта – 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB, 512 GB и т.н. Преценете добре нуждите, за които ви трябва, защото колкото повече място предоставя, толкова по-висока цена има. По отношение на цените има модели, предоставящи по-малко пространство за средно 10-20 лева и такива, осигуряващи повече място за съхранение, струващи над 100 лева.

Карти памет за телефон на отлични цени от Mobilepoint.bg

В тази категория на сайта ни ще намерите карти памет с формат SD и Micro SD. Те са идеални за мобилни телефони, апарати, таблети и прочие. Ако се нуждаете от допълнително пространство за съхранение на любими снимки и видеа, можете да разгледате нашия каталог още сега.

MobilePoint.bg разполага с различни карти памет за телефон, с капацитет от 8 GB до 512 GB. С нашите предложения може да запазите дълго време информацията, без да се притеснявате за нея. Съвет, който често даваме на потребителите, е да залагат на карти, които са устойчиви на студ и горещини. Освен за телефон, SD картите са подходящи и за фотоапарати, а устойчивостта на всякакви температурни разлики, ще ви позволи да снимате когато и където пожелаете.

Съвместимостта с широка гама устройства както в SD, така и в microSD формат е важно условие за картата, която възнамерявате да купите.

Подарете си комфорта да разполагате с допълнителна памет. Разгледайте нашите невероятни предложения и изберете подходящото за вас. Изберете подходящата карта памет за телефон и фотоапарат на преференциална цена още днес.

magnifier