mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Рутери и усилватели

 • Усилвател Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 Black (DVB4270GL)
  Усилвател Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 Black (DVB4270GL)

  Усилвател Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 Black (DVB4270GL)

  55.00 лв.
 • Усилвател Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro (DVB4235GL)
  Усилвател Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro (DVB4235GL)

  Усилвател Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro (DVB4235GL)

  35.00 лв.
 • Рутер Huawei Wi-Fi Router WS318n
  Рутер Huawei Wi-Fi Router WS318n

  Рутер Huawei Wi-Fi Router WS318n

  49.00 лв.

Рутери и Wi-Fi усилватели

Всеки в Интернет някога е имал проблеми с рутера. Възможно е устройството да не отговаря на съответната скорост и това да бави връзката. Със сигурност е доста изнервящо, когато съобщенията, снимките и видеата не се изпращат своевременно.

Главната задача на рутера е да осъществява връзка между Интернет и устройствата в дома или офиса ви. Това могат да са лаптопи, компютри, смартфони, смарт телевизори, таблети и т.н. Скоростта на рутерите се измерва в мегабита в секунда. Колкото по-голям е броят на антените на рутера, толкова по-високи скорости се достигат. Освен това по-големият брой антени могат да покрият и по-голяма площ.

Ако искате рутери да покриват напълно нуждите на офиса или семейството ви, заложете на такива с многоядрен процесор и поне 256 MB RAM. Ако ви трябва бърза мрежа, която може да се справи с няколко устройства наведнъж, изберете рутери с двуядрен или четириядрен процесор.

Рутери на достъпни цени от Mobilepoint.bg

Въпросът за това кои са най-добрите рутери вълнува всеки, който изпитва затруднения да осъществи връзка онлайн. Пазарът е богат и разнообразие от модели не липсва. Цените на рутерите също са разнообразни и вариращи. Могат да се намерят таква за по 30-40 лева, а също и такива за по 500 и нагоре.

В нашия сайт цените са средни – около 100-200 лева, марките, на които основно залагаме са Huawei и Xiaomi.

Wi-Fi усилватели – супер цени и качество

Надали ще учуди някого, че Wi-Fi усилвателите стават все по-необходими. Колкото повече дигитални устройства имаме в дома си, толкова по-трудно ще осъществяваме добра връзка онлайн. Wi-Fi усилвателите ни помагат именно с това. Те усилват сигнала на рутера, за да може той да е достатъчно силен във всяка част на дома ни. Ако живее в голяма къща или апартамент с завидна квадратура, е възможно да губим връзка в определени помещения. Най-често това са банята, тоалетната, терасата или друго място, намиращо се далеч от рутера.

Wi-Fi усилвателите осигуряват по-голямо покритие на надежден и високоскоростен интернет за „умните“ джаджи вкъщи.

Цените на Wi-Fi усилвателите се различават в зависимост от модела, марката, стандартите, които покриват, от обхвата и прочие. В нашия онлайн каталог ще намерите отлични цени на Wi-Fi усилватели, а също и професионален съвет при нужда.

magnifier