mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Apple слушалки

  • Слушалки Apple EarPods Lightning MMTN2ZM/A
    Слушалки Apple EarPods Lightning MMTN2ZM/A

    Слушалки Apple EarPods Lightning MMTN2ZM/A

    49.00 лв.

MobilePoint.bg е доказан лидер в продажбата на слушалки за iPhone, iPad и iPod онлайн! Доверете се на дългогодишния опит на компанията в предлагането и доставката на аксесоари като слушалки за iPhone. В нашият сайт - www.mobilepoint.bg - вие ще намерите оригинални слушалки. Произведени са за конкретните модели с 3.5 мм и Lightning жак. Разнообразие и богат избор от модели слушалки за телефон на марката Apple. Може да избирате от различни видове слушалки за телефон -  направени от висококачествени материали, отговарящи на всеки вкус.

Компанията Apple спечели световна слава, продуктите под тази марка се продават в почти всички страни по света. Доброто качество на продукта, стилен и ергономичен дизайн, както и използването на напреднали разработки и съвременни технологии при създаването на оборудване помогнаха за постигането на такъв успех.

Въпреки че са представени доста отдавна, стандартните кабелни слушалки от Apple, дори и сега запазват своята популярност и не отстъпват по качество на много съвременни модели слушалки. Версиите с кабел са по-стара версия на хендсфри за айфон. Въпреки факта, че новата версия на безжичните слушалки е в голямо търсене, заслужава да се споменат основните характеристики и отличителни черти на кабелните EarPods:

Стандартната версия на слушалките на iPhone е свързана чрез специален 3,5 мм жак - за по-старите модели и с Lightning жак за по-новите телефони.

Комплектът слушалки включва марков пакет, вътре в който има пластмасов калъф със слушалки, както и инструкции и ръководство за употреба.

Кабелната версия на слушалките има специално дистанционно управление за промяна на силата на звука, включване на микрофона и бързо отговаряне на входящи повиквания.

Качеството на възпроизвеждане на музика е повече от удовлетворяващо, усеща се добро техническо оборудване на системата.

Цената за кабелните слушалки също ще ви зарадва, в момента те могат да бъдат закупени на много по-ниски цени, поради факта, че вече производството е насочено и концентрирано изцяло върху безжичните слушалки.

Сравнете моделите кабелни слушалки с качествен звук, подходящ за слушане на различни жанрове музика. В нашия магазин предлагаме слушалки за айфон на изгодна цена.

А ако търсите да закупите оригинални слушалки за iPhone на най-ниски цени онлайн, то вие сте на правилното място.

Разгледайте още слушалки за телефон от нас!

magnifier