0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

USB кабели за телефони

Всички продуктите в тази категория са оригинални!

В категорията USB кабели ще откриете голямо разнообразие от Lightning кабели, USB Type-C и Micro USB кабели за телефони, смартфони и таблети. Предлаганите от нас продукти са с гарантиран произход. Те са официални продукти на производителите. При нас ще откриете кабели на Apple, Samsung, Xiaomi и мн. други доказани марки.

USB (Universal Serial Bus) е утвърден стандарт за съвременните кабели. Той е разработен, за да се улесни и стандартизира връзката между различни периферни устройства, като компютри,мишки, клавиатури, тонколони и мн. други. Кабелите се използват за зареждане на устройства и за преднос на дани.

Има различни видове, като най-добре познатите са Micro USB и USB Type-C и Lightning кабел.

Lightning кабела е стандарт използван за iPhone, iPad, iPod и други устройства на марката Apple. Кабелите за Айфон са с по-висока цена и с доста по-бърз темп на износване.

Micro USB и USB Type-C са стандарт използван основно за Android устройства. Те са значително по-евтини от Lightning кабелите.

USB Type-C кабела постепенно измести Micro USB и се превърна в новия утвърден стандарт при кабелите. Той предоставя възможност за много по-бързо зареждане и пренос на данни.

За бързо зареждане на устройства е важно и кабела и зарядното да поддържат бързо зареждане!

Нашият екип е на разположение, когато се нуждаете от професионален съвет. Не се колебайте да се свържете със служител на MobilePoint.bg.

Ние гарантираме за качеството на продуктите в нашия магазин!

magnifier