0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

Nokia

Nokia Corporation е най-голямата финландска компания, един от световните лидери в областта на мобилните комуникационни технологии, водещ доставчик в областта на мобилните, фиксираните широколентови и IP-мрежи. Най-известна е със своите мобилни телефони и смартфони.

Nokia има значителен принос в развитието на индустрията за мобилна телекомуникация, като е подпомогнала развитието на стандартите GSM, 3G и LTE и 5G и е най-известена с това, че е била най-големият световен доставчик на мобилни телефони и смартфони до 2012 г.

През 2011 г. Nokia се опитва да върне позициите си на пазара на смартфони, поставяйки на заден план базираната си на Linux мобилна операционна система Symbian, компанията представя на пазара работещите с Windows Phone устройства от серията Lumia.

Експериментът с Windows Phone се оказва неуспешен и през септември 2013 г. софтуерният гигант Microsoft придобива основната дейност на производителя на мобилни телефони Nokia.

Две години след сделката резултатите от бизнеса с Lumia смартфони са незадоволителни, а Microsoft решава да продаде придобитите активи от Nokia на FIH Mobile (дъщерно предприятие на Foxconn) и новосъздадената финландска компания HMD Global.

През 2017г. Nokia се завръща в бизнеса със смартфони, като телефоните се произвеждат от компанията HMD Global и използват операционната система Android.

На 26 февруари 2023 г. компанията Nokia за пръв път от 60 години обновява логото си – ръководството обяснява това със стремежа си да прекъсне асоциацията с мобилните телефони и да премине към различна сфера на дейност (технологии за бизнеса). Дизайнерите изоставят класическите бели и сини нюанси и сега използват различни цветове в зависимост от целта.

MobilePoint.bg предлага на своите клиенти огромно разнообразие от модели телефони Nokia, във варианти с една и с две сим карти, както и с български език и меню.

Някои от предлаганите в тази категория смартфони Nokia поддържат две SIM карти, които се активират последователно. Високия клас модели са оборудвани с многоядрени процесори, които отговарят за високата производителност на системата. Вградената памет е достатъчна, за да побере много снимки, видеоклипове, музикални файлове. Можете да увеличите капацитета, като поставите карта с памет (продава се отделно) в съответния слот.

Hi-End моделите смартфони Nokia имат камера с висока разделителна способност с автофокус, с която снимките винаги са ярки и ясни, дори привечер. Моделите работят в 4G и дори 5G мрежи, могат да се свързват с Wi-Fi, да прехвърлят и получават файлове от други устройства чрез Bluetooth. Някои устройства имат сензор за разпознаване на лица за влизане в системата.

В настоящата категория ще откриете много добри модели телефони нокия с копчета, които се славят с издръжлива батерия и дълъг експлоатационен живот. Какъв модел от нашата разнообразна гама телефони Nokia ще изберете, това зависи единствено от вашите предпочитания и нужди. Разгледайте предложенията ни и сме сигурни, че ще откриете бързо точно това, което търсите.

Години наред Нокиа се открояваше като един от лидерите по отношение на производството на мобилни телефони. Специфичното при операционната система на Нокиа е нейната операционна система - Windows. Това е необичайно за масовия потребител прикнал към Android или iPhone. Разбира се, смартфоните на марката постепенно започват да привличат интереса на клиентите, които все по-често избират модел на компанията.

Тяхната красива визия и интересни функции успяха да запалят интереса на потребителите. Въпреки това марката остана най-търсена заради традиционните мобилни телефони с физически бутони и клавиатура с копчета. Цените им са в пъти по-ниски от тези на други марки, а този фактор винаги е бил важен, когато става дума за покупка на телефон.

Предлаганите от нас мобилни телефони са оригинални, запечатани, фабрично нови с гаранция, доказан произход и качество. Бързо и удобно може да разгледате всеки модел, който ви интересува.

Изберете подходящия за вас модел Nokia и се възползвайте от възможността да го закупите на промоционална цена.

При нас ще намерите евтини телефони с копчета Nokia 105, Nokia 110, Nokia 130, Nokia 150, Nokia 216, Nokia 225, Nokia 230, Nokia 2760 Flip, Nokia 3310, Nokia 5310 XA, Nokia 6300 4G, Nokia 6310, Nokia 8110, Nokia 8210 4G,  бюджетни и среден клас смартфони с Android, като Nokia C22, Nokia C32, Nokia G11, Nokia G21, Nokia G22, Nokia G60 както и топ модели Nokia XR20, Nokia X30 и много други. Освен това ще се погрижим за перфектната защита на вашия смартфон Nokia чрез стъклените протектори за Nokia и калъфи за марката.

Всичко, което ви е необходимо за Nokia е на едно място – в онлайн магазина на MobilePoint.bg

magnifier