mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Селфи стик

  • Селфи стик Xiaomi Mi Bluetooth Tripod Black
    Селфи стик Xiaomi Mi Bluetooth Tripod Black

    Селфи стик Xiaomi Mi Bluetooth Tripod Black

    59.00 лв.

Селфи стикът е иновативно средство за снимане от разстояние. Благодарение на това страхотно изобретение не се нуждаете от фотограф. Можете да присъствате на абсолютно всички снимки. На върха на всеко такова устройство има здраво завита приставка, на която трябва да закрепите вашия смартфон. Можете да регулирате наклона на приставката в различни посоки – нагоре, надолу, наляво и надясно. Забавлявайте се. Експериментирайте с позицията и ъгъла на заснемане. По този начин ще направите уникални и забавни снимки.

В MobilePoint.bg ще намерите селфи стикове и триподи. Разгледайте нашите неустоими предложения и изберете подходящото за вашето устройство. Качеството на продуктите е гарантирано.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ СЕЛФИ СТИК В MOBILE POINT
КАКВО Е СЕЛФИ СТИК?
ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМ СЕЛФИ СТИК?
СЕЛФИ СТИКЪТ И MOBILE POINT

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ СЕЛФИ СТИК В MOBILE POINT.BG

Търсите селфи стик? Разбира се, че ще го намерите при нас в MobilePoint. Днес всеки има нужда от него и поне веднъж в живота си е използвал такъв. Той е нова възможност да си правите перфектни снимки, без непрекъснато да търсите кой да ви снима. С него можете да направите най-добрите снимки на себе си и на своите приятели сами. Вече няма нужда някой да отсъства от снимката, защото е застанал зад телефона или зад фотоапарата.

Селфи стикът е супер удобен и супер страхотен аксесоар, с помощта на който да си направите най-яките снимки. Независимо кой сезон е, независимо къде се намирате, той ще е вашият ценен съюзник да запечатите най-любимите места, хора и усмивки в кадър. Да, правилно прочетохте – сега е времето да се усмихвате повече, да се снимате толкова, колкото пожелаете и да създадете прекрасен архив от селфита на всяка почивка или екскурзия, в работата, вкъщи, по празници и изобщо къде ли не само с помощта на вашия незаменим аксесоар. Ние от MobilePoint.bg също използваме тези устройства.

Всъщност използваме нашите непрекъснато. И кой не би? Те са страхотно средство да снимате, снимате и пак да снимате. Колкото пожелаете. Ето защо ние от MobilePoint.bg знаем, че един от най-предлаганите и търсените мобилни аксесоари е именно селфи стикът. Нашите предложения са разнообразни, висококачествени и ще отговорят на всяко ваше очакване. За нас е от изключителна важност вие, нашите клиенти, да останете доволни от своя избор. Затова елате и изберете своя нов най-добър приятел при нас. А ние ще ви предложим богато разнообразие, отлично отношение и несравнимо качество. Очакваме ви!

КАКВО Е СЕЛФИ СТИК?

Какво е селфи стик? Това е въпрос, който едва ли някой в днешно време си задава. Такъв аксесоар използват почти всички хора днес, независимо от тяхната възраст. Още самото му име подсказва, че това е всъщност „пръчка“ за селфита. Той улеснява направата на снимки с изключително прост механизъм. Всичко, което трябва да направите, е да закачите телефона съм към него и да разгънете пръчката.

Днес селфи стикът има най-различна дължина, така че вие можете да го разпънете точно толкова, колкото искате да отдалечите телефона си. С едно щракване на бутона снимката ви вече е заснета. Той ви помага да имате достатъчна отдалеченост, за да хванете всяко лице в кадър, без някой да е изрязан или да не се е побрал в снимката. С негова помощ вие можете да заснемете големи компании или просто да направите най-подходящото селфи за себе си, като отлично виждате точно каква снимка ще получите.

Факт е, че всеки човек се харесва под различен ъгъл и често на снимките този ъгъл не се улавя добре. Това е големият риск да ни снима някой друг. Но когато се снимате сами с помощта на вашия селфи стик можете сами да прецените и да застанете точно както се харесвате. Удобството на това устройства е, че сгъвайки го, вие можете да го приберете лесно в чантата или дори в джоба си, но разпъвайки го да получите цял метър далечина, за да направите перфектния кадър.

ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМ?

Селфитата са най-разпространените снимки днес. Надали има човек, който не си е правил селфи поне веднъж. Ами ако сте в голяма компания и искате всеки да се вижда на снимката? И никой да не е застанал зад камерата и да не молите непрекъснато непознати за снимки, а те да щракнат един размазан кадър и това е. Разбира се, селфи стикът ще ви помогне. Закупувайки го, вие подарявате на себе си и на близките и приятелите си една уникална възможност.

Помните ли селфитата отпреди появата му на пазара? Все нечие лице липсваше или беше отрязано, всички бяха в прекалено близък план и изглеждаха неестествени. Днес с радост може да заявим, че всички тези проблеми са решими и то по чудесен начин. А помните ли снимките, на които все някой от приятелите ви отсъства, защото е зает да снима. Селфи стикът е универсално решение с проста и съвременна технология, която ви дава свобода и комфорт.

Днес имате възможност да изберете своя селфи стик и да се насладите на всички кадри, които заснемате с негова помощ. Чрез него вие можете да направите безброй снимки само ако пожелаете. И всички те да са точно такива, каквито вие искате. Можете да преповтаряте безброй позиции, можете да експериментирате, можете да направите уникални и запомнящи се снимки. Да, предимствата му са ужасно, ужасно много. Ние от MobilePoint.bg знаем това. Ето защо искаме да предложим на своите клиенти най-голямото разнообразие, сред което вие можете да изберете най-подходящия за вас.

СЕЛФИ СТИКЪТ И MOBILEPOINT.BG

Както вече знаете, MobilePoint.bg е утвърдено име в продажбата на мобилни телефони и аксесоари. Селфи стикът изобщо не прави изключение. Ние предлагаме огромно разнообразие на най-добри цени, така че вие да направите най-добрия избор. Гарантирано високо качество, конкурентни пазарни цени, богатство от видове – точно това може да ви очаква при нас, в MobilePoint при този избор. Нека не пропускаме да споменем и отличното отношение, което ще получите от нас през целия процес – от избора до момента, в който идеалният за вас селфи стик пристигне пред вратата ви.

Не пропускайте възможността да се наслаждавате на любими моменти с любими хора и да ги запечатвате в прекрасни кадри с негова помощта. Днес всеки може да си позволи да се сдобие с това устройство. А при нас ще получите и възможността да избирате, да сравнявате, да направите най-информираният изобор. Всичката информация, от която се нуждаете при избора ще получите на нашия сайт. Това е така, защото ние вярваме, че запознатият клиент е доволен клиент. Множество наши потребители избраха да закупят аксесоари за смартфони именно от MobilePoint.bg и всички те останаха доволни. Много от тях поръчват отново и отново за себе си и за свои близки.

Да имате един селфи стик или два, три и повече винаги е предимство за вас. На всяко пътешествие, навсякъде и по всяко време – останете мобилни и запечатайте страхотни кадри, които да ви останат за спомен и да напомнят за чудесните изживявания. Ние се гордеем със своите клиенти и затова правим всичко възможно, за да са удовлетворени те и да изпълним техните очаквания. За нас е удоволствие да ви представим нашите колекции, сред които да изберете точния за вас.

Във време, в което фотографията е изключително напреднала, едно такова улеснение в правенето на снимки е най-лесното нещо, което можете да закупите, за да направите кадрите си по-успешни, по-интересни и по-вълнуващи. За нас от MobilePoint.bg е удоволствие да ви съдействаме, да се превърнем в партньора, от който имате нужда при закупуването на селфи стик. Забравете за старите проблеми при заснемането с телефон.

Доверете се на една на пръв поглед лесна технология, която обаче се превръща в един от най-ценните аксесоари, които можете да имате. Тази съвременна джаджа е удобен и компактен, но най-важното – той е практичен. Носете го навсякъде със себе си. Направете по-специално всяко пътуване, всеки купон с приятели, всяка семейна сбирка или просто се сдобийте с най-хубавата профилна снимка за Facebook и Instragram.

Намерете го при нас в MobilePoint.bg на отлична цена и споделете вашето впечатление от пазаруването при нас. Гарантираме ви, че ще останете доволни. Побързайте! Вашият селфи стик ви очаква да запечатите заедно най-вълнуващите приключения и моменти!

magnifier