0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

Зарядни за телефони

При нас ще намерите голямо разнообразие от оригинални зарядни за всяка марка телефони, смартфони, таблети и други мобилни устройства – Apple, Samsung, Xiaomi, Sony, LG, Alcatel, HTC, Huawei, OnePlus, Xiaomi и др. Предлагаме зарядни 220V, като може да избирате варианти за нормално или бързо зареждане, с един или с два USB порта. Всички зарядни са универсални и с тях можете да зареждате телефони с Micro USB, USB Type-C и Lightning порт.

Изберете подходящо за вас още днес. Заложете на качеството и доказания произход на продуктите.  Възползвайте от нашите невероятно добри предложения на промоционални цени. Всичко за вашия мобилен телефон, таблет или смартфон е на едно място. Пазарувайте лесно и удобно.

MobilePoint.bg препоръчва да зареждате телефоните само с оригинални зарядни устройства!

Какво трябва да знаете за избора на зарядно за телефон

Свързващият конектор е първото нещо, което определя съвместимостта на зарядното с вашето устройство. Добре е винаги да се залага на оригинално зарядно за телефон или таблет – такова, което е произведено от същия производител. Само така можете да бъдете сигурни, че ще бъдат избегнати всякаква проблеми.

За щастие, времената, когато всеки производител доставяше своите джаджи с уникален конектор бавно остават в миналото, а повечето съвременни устройства използват USB конектор или неговите варианти - Lightning, mini USB, micro USB и USB Type-C.

Всички зарядни за телефон и таблет 220V, като правило имат USB или USB Type-C конектор и ако е необходимо разглобяем кабел, включен в комплекта, който е адаптер към други конектори от същия стандарт. Въпреки че има и зарядни устройства с микро USB или USB Type-C конектор върху корпуса или върху несменяем кабел, това не им дава никакво предимство, напротив, прави ги по-малко универсални.

При избора на зарядни за телефон и таблет 220V, обърнете специално внимание на зарядното напрежение, което се измерва във волтове (V) и ампеража, изразен в ампери (А). По правило тези параметри се избират така, че устройството да се зарежда ефективно и безопасно. Самият факт, че зарядното устройство има идентичен микро USB конектор, не е гаранция, че ще зарежда надеждно телефон или четец от друга марка.

magnifier