mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio P6300TB Black

119.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio P6300TB Black

Опростете живота си с това оригинално безжично зарядно Samsung Wireless Charger Trio. Осигурете отново енергията на вашия смартфон, вашия интелигентен часовник или истинските ви безжични слушалки едновременно. Удобен и шикозен дизайн с противоплъзгаща се повърхност.

Зареждайте смартфони, безжични слушалки или смарт часовници бързо, лесно и безжично. Безжично зарядно от Самсунг с технология за бързо зареждане до 9W за Samsung устройства и Apple устройства. Без необходимост от кабели. Просто поставете телефон, безжични слушалки или часовник върху поставката и ще започне зареждането.

Цветния светлинен LED индикатор на Samsung Wireless Charger EP-P6300TB ще покаже, ако телефонът ви е правилно поставен или не е правилно поставен върху подложката. Подвижната подложка изисква устройството да поддържа безжично зареждане.

Едно зарядно, три устройства

Зареждай едновременно своите три любими устройства, за да им се наслаждаваш заедно — това може да са твоят телефон, часовник Galaxy Watch и слушалки Galaxy Buds. Просто ги постави да се заредят през нощта и ще са готови за следващия ден.

Не е нужно да вадиш телефона си от калъфа

Телефонът ти се зарежда дори докато е защитен. Зарядът може да преминава през леки калъфи, така че не е необходимо да се занимаваш със сваляне на калъфа — просто постави и зареждай. Изисква устройството да се постави в средата на лявата подложка и да се подравни със зарядното. Препоръчва се зареждане единствено с продукти на Samsung. Калъфите с дебелина над 3 мм могат да доведат до спад в напрежението и образуване на топлина, което води до по-дълго време на зареждане.

Затъмняване за добър нощен сън

Не е нужно светлината да нарушава съня ти. Подсветката Friendly LED не само интелигентно променя цвета си според степента на зареждане на твоите устройства, но може и да бъде затъмнена, за да не прекъсва съня ти.

Бързо зареждане с Fast Charging

Бързо получаваш необходимия заряд благодарение на 9W поддръжка за Fast Charging. Това зарядно за батерията е съвместимо с адаптерите за пътуване USB PD и Adaptive Fast Charging за максимално улеснение. Бързото зареждане Fast Charging е налично само за смартфони. Поддържа Galaxy Note 5 и по-нови или iPhone 8 и по-нови.

Часовниците Galaxy Watch са у дома си

Зареждаш своя Galaxy Watch с лекота на определеното за него място. Тази позиция има вграден магнит от дясната страна, който държи часовника здраво на място, когато го поставиш там. Поддържа само Galaxy Watch устройства. Не поддържа Galaxy Fit продукти.

Зарежда любимите ти устройства

Безжичното зарядно Wireless Charger Duo P6300TB е съвместимо с широка гама от устройства. Зареждаш лесно няколко от любимите си устройства, от телефона до часовника си. Поддържа зареждане на смартфони с Qi стандарт, Galaxy Buds, Buds+, Buds Live, Galaxy Buds Pro, AirPods 2 и AirPods Pro слушалки, както и смарт часовници Galaxy Watch 3, Active 2 и Active.

В комплекта:

 • 1 x Безжично зарядно Samsung EP-P6300TB
 • 1 x Бързо зарядно Samsung 25W
 • 1 x USB Type-C кабел
 • 1 x Ръководство
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: EP-P6300TB Категория:

Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P4300TB, цвят черен.

Индуктивна зарядна станция за зареждане до три съвместими устройства. Бързо зареждане до 9W. Безжичното зарядно от Самсунг е съвместимо с Android и Apple устройства. Може да зареждате три устройства едновременно, като смартфон, безжични слушалки и часовник.

 • Производител: Samsung
 • Модел: Wireless Charger Trio
 • Фабр. номер: EP-P6300TBEGEU
 • Зарядно с три зони за зареждане
 • Бързо зареждане: 9W
 • LED цветна подсветка
 • Интерфейс: USB Type-C
 • Размери: 240 x 86 x 15.5 мм
 • Тегло: 320 гр.
 • EAN: 8806090706226
 • Гаранция: 12 месеца

Съвместимост: Samsung и всички Qi съвместими устройства. Смартфони с Qi стандарт, Galaxy Buds, Buds+, Buds Live, Galaxy Buds Pro, AirPods 2 и AirPods Pro слушалки, часовници Galaxy Watch 3, Active 2 и Active

 • Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)
  Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)

  Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)

  115.00 лв.
 • Кабел Samsung 5A USB-C / USB-C Cable DN975BB Black
  Кабел Samsung 5A USB-C / USB-C Cable DN975BB Black

  Кабел Samsung 5A USB-C / USB-C Cable DN975BB Black

  35.00 лв.
 • Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black
  Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black

  Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black

  109.00 лв.
 • Зарядно Samsung 45W Power Adapter USB-C T4510XB Black
  Зарядно Samsung 45W Power Adapter USB-C T4510XB Black

  Зарядно Samsung 45W Power Adapter USB-C T4510XB Black

  69.00 лв.
magnifier