mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BB (w/o TA) Black

95.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo (w/o TA) P5400BB Black

Зареждайте смартфони, безжични слушалки или смарт часовници бързо, лесно и безжично. Безжично зарядно от Самсунг с технология за бързо зареждане 15W за Samsung устройства и Apple устройства. Без необходимост от кабели. Просто поставете телефон, безжични слушалки или часовник върху поставката и ще започне зареждането.

Цветния светлинен LED индикатор на Samsung Wireless Charger Duo EP-P5400BB ще покаже, ако телефонът ви е правилно поставен или не е правилно поставен върху подложката. Подвижната подложка изисква устройството да поддържа безжично зареждане.

Този модел безжично зарядно, предлагано от Самсунг, се различава от идентичния Wireless Charger Pad P5400TB само по това, че в комплекта няма включен адаптор за 220V и USB-C кабел.

Едно зарядно, две устройства

Зареждай едновременно своите две любими устройства, за да им се наслаждаваш заедно — това може да са твоят телефон и Galaxy Watch или твоят Galaxy Watch и слушалки. Просто ги постави да се заредят през нощта и ще са готови за следващия ден.

Не е нужно да вадиш телефона си от калъфа

Телефонът ти се зарежда дори докато е защитен. Зарядът може да преминава през леки калъфи, така че не е необходимо да се занимаваш със сваляне на калъфа — просто постави и зареждай. Изисква устройството да се постави в средата на лявата подложка и да се подравни със зарядното. Препоръчва се зареждане единствено с продукти на Samsung. Калъфите с дебелина над 3 мм могат да доведат до спад в напрежението и образуване на топлина, което води до по-дълго време на зареждане.

Затъмняване за добър нощен сън

Не е нужно светлината да нарушава съня ти. Подсветката Friendly LED не само интелигентно променя цвета си според степента на зареждане на твоите устройства, но може и да бъде затъмнена, за да не прекъсва съня ти.

Бързо зареждане с Fast Charging

Бързо получаваш необходимия заряд благодарение на 15W поддръжка за Fast Charging. Това зарядно за батерията е съвместимо с адаптерите за пътуване USB PD и Adaptive Fast Charging за максимално улеснение. Бързото зареждане Fast Charging е налично само за смартфони. Поддържа Galaxy Note 5 и по-нови или iPhone 8 и по-нови.

Часовниците Galaxy Watch са у дома си

Зареждаш своя Galaxy Watch с лекота на определеното за него място. Тази позиция има вграден магнит от дясната страна, който държи часовника здраво на място, когато го поставиш там. Поддържа само Galaxy Watch устройства. Не поддържа Galaxy Fit продукти.

Зарежда любимите ти устройства

Безжичното зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BB е съвместимо с широка гама от устройства. Зареждаш лесно няколко от любимите си устройства, от телефона до часовника си. Поддържа зареждане на смартфони с Qi стандарт, Galaxy Buds, Buds+, Buds Live, Galaxy Buds Pro, AirPods 2 и AirPods Pro слушалки, както и смарт часовници Galaxy Watch 3, Active 2 и Active.

В комплекта:

 • 1 x Безжично зарядно Samsung EP-P5400BB
 • 1 x Ръководство
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: EP-P5400BB Категория:

Безжично зарядно Samsung Wireless Charger Duo P5400BB, цвят черен.

Изключително тънък и компактен дизайн. Бързо зареждане 15W. Безжичното зарядно от Самсунг е съвместимо с Android и Apple устройства. Може да зареждате две устройства едновременно, като смартфон и безжични слушалки или часовник.

 • Производител: Samsung
 • Модел: Wireless Charger Duo
 • Фабр. номер: EP-P5400BBEGEU
 • Зарядно с две зони за зареждане
 • Бързо зареждане: 15W
 • LED цветна подсветка
 • Интерфейс: USB Type-C
 • Тегло: 170 гр.
 • EAN: 8806092978539
 • Съвместимост: Samsung и всички Qi съвместими устройства. Смартфони с Qi стандарт, Galaxy Buds, Buds+, Buds Live, Galaxy Buds Pro, AirPods 2 и AirPods Pro слушалки, часовници Galaxy Watch 3, Active 2 и Active
 • Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black
  Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black

  Безжично зарядно Samsung Wireless Car Charger H5300 Black

  109.00 лв.
 • Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)
  Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)

  Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)

  115.00 лв.
 • Зарядно Samsung 25W Charger + USB-C Cable TA800XB Black
  Зарядно Samsung 25W Charger + USB-C Cable TA800XB Black

  Зарядно Samsung 25W Charger + USB-C Cable TA800XB Black

  49.00 лв.
 • Кабел Samsung USB-C / USB-C Cable 3A DA705BB Black
  Кабел Samsung USB-C / USB-C Cable 3A DA705BB Black

  Кабел Samsung USB-C / USB-C Cable 3A DA705BB Black

  25.00 лв.
magnifier