• MobilePoint.bg предлага на своите клиенти огромно разнообразие от модели телефони Xiaomi, във всичките им варианти като цветове и вградена памет.

   Всички предлагани от нас GSM мобилни телефони са оригинални, запечатани фабрично нови с гаранция, доказан произход и качество. Бързо и удобно може да разгледате всеки модел, който ви интересува. Изберете подходящия за вас и се възползвайте от възможността да го закупите на промоционална цена.

   При нас ще намерите Mi серия (Mi A2, Mi A2 Lite, Mi 8, Mi 8 Lite, Mi 8 Pro, Mi 9, Mi 9 SE, Mi Mix, Mi 10 Pro 5G, Mi 10 5G, Mi 10 Lite 5G), Redmi серия (Redmi Go, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi 7, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 7), Note серия и много други.

   Всичко, което ви е необходимо за Xiaomi е на едно място – в онлайн магазина на MobilePoint.bg

    

   Доверете се на Xiaomi с MobilePoint

   Познавате ли добре марките смартфони или други устройства, които закупувате? Залагате ли предимно на известни марки, които са утвърдили името си на пазара? Или пък търсите по-изгодни възможности да се сдобиете с добър смартфон на прилична цена? Днес възможностите ви за избор са изключително големи, а конкуренцията на пазара – огромна. Известните марки не спират да изкарват нови и нови устройства с все по-добри характеристики и все по-високи параметри. А това, както си спомняте, беше немислимо преди години. Днес обаче всичко това е възможно. Вие можете да направите най-добрия избор за вас според вашите очаквания и изисквания. А сега ще ви запознаем и с един от най-нашумелите производители в последно време – Xiaomi, чиито устройства са едни от най-продаваните по целия свят.

    

   Защо Xiaomi?

   Xiaomi 1Xiaomi - най-добрите телефони

   Xiaomi е китайска компания, която се основана през 2010 година от Леи Джун. В днешни дни е една от най-известните марки, произвеждащи мобилни телефони и аксесоари. Безспорен лидер е в световно отношение и лесно можете да намерите продукти на изключително конкурентни цени на пазара. Що се отнася до качеството, Xiaomi не прави компромис. Мобилните телефони от този бранд са едни от най-здравите и издръжливи смартфони, както в ниския, така и във високия клас. Все повече хора в днешно време избират да се доверят на продуктите на Xiaomi, защото така едновременно получават добър продукт и успяват да спестят пари. Ние от MobilePoint ви предлагаме удобен начин да закупите продукти Xiaomi бюджетно и ефективно. За нас да предоставяме на клиентите си възможности за избор е една от основните задачи, които си поставяме всеки ден. Ето защо ние се стремим към развитие и следим непрекъснато технологичния напредък, който обосновава и нашата работа. Ние не бихме пропуснали да ви предложим на-новите модели и да ви покажем всички възможности, които имате пред себе си, за да обосновете своя избор и най-важното – да останете доволни от него. Точно тази наша задача ни амбицира и целеустремява, а с нея се доказва и нашият безспорен успех. MobilePoint е утвърдено име на пазара за продажба на мобилни телефони и аксесоари и множеството доволни клиенти гарантират за нашия успех и за коректното отношение, което ще получите, пазарувайки при нас. Китайската компания набра изключително голяма скорост през последните няколко години. Още от създаването си стана изключително популярна, предпочитана от все повече и повече хора. Затова за нас от MobilePoint е удоволствие да можем да ви предложим различни продукти и аксесоари под този бранд. Ако търсите смартфони, безжични слушалки, преносими батерии или калъфи за телефони, MobilePoint е точното място за вас. Побързайте и разгледайте разнообразни артикули на Xiaomi при нас!

    

   История на Xiaomi

   Xiaomi 2Xiaomi - купете телефон от нас!

   Xiaomi корпорейшън (с произношение Сяоми) е компания производител на мобилни устройства и аксесоари за тях, която е на пазара от сравнително кратко време. Прави впечатление, че името в превод означава "малко зрънце ориз". За времето на своето утвърждаване обаче бранда изобщо не се задържа като малко зрънце на пазара, а се превръщат бързо в голяма хапка, която все по-уверено и целеустремено постига целите си. През 2011 година компанията пуска на пазара първия смартфон Mi1, който работи с операционна система Android и много напомня визията и характеристиките на телефони под марка Samsung. Xiaomi издава нискобюджетен смартфон, който обаче по нищо не отстъпва на телефоните, излизащи от големите компании по същото време. През 2012 година пуска следваща версия на телефона Mi2, който надгражда Mi1 и изстрелва компанията на върха на стълбицата по продажба на мобилни устройства в целия свят, особено що се отнася до компания, която е стартирала съвсем скоро. Марката обявява, че са продали над 10 милиона устройства от Mi2. Този бърз и категоричен успех дава на компанията възможността качествено да се разрасне и да затвърди категорично името си. Това се случва още през 2013 година, когато пускат следващия мобилен телефон Mi3 с процесор Snapdragon 800 (MSM8974AB) и версия са чипсета NVIDIA’s Tegra 4, а това е значително по-мощен смартфон, който бележи не по-малко продажби. В същата година собственикът и основател на компанията прави планове за разширяване и за направа на изключителни технологични открития като 3D телевизор с 47 инчов екран например. Успехът е безспорен и още през следващата 2014 година отваря врати първия фирмен магазин, в който се предлагат продукти и аксесоари на изключително приемливи цени. В рамките на същата година брандът толкова значително се разраства, че отваря магазини в 10 от най-големите страни в света. Нови и нови модели смартфони, телевизори и други заливат пазара, а потребителите са изключително впечатлени от достъпността. За никого не е учудващ страхотният успех на Xiaomi, дължащ се както на доброто качество в този ценови клас мобилни и други устройства, така и на мотивацията и амбицията на фирмата да се заяви и да направи пробив в световен аспект. Това в известна степен се осъществява, защото това е една от малкото компании, които толкова бързо си печелят такова голямо количество фенове. До днес продължава да издава устройства и да печели с гръм и трясък всички класации по продажба. По данни на IHS iSuppli още през споменатата вече 2014 година Xiaomi излиза на трето място по продажба на смартфони в света с тенденция това продажбите им да продължат да се увеличават.

   Сигурно се питате защо ви разказваме тази история. Всъщност отговорът на този въпрос е логичен и лесен. Защото за нас от MobilePoint е важно нашите клиенти да бъдат информирани. Това е марка, чиито продукти са завладели огромна част от пазара, марка, на която очевидно може да се разчита. Ние от MobilePoint предлагаме на своите потребите възможността да закупят продуктите на Xiaomi при нас по най-лесния, удобен и достъпен начин. Впечатляващата история определено доказва високото качество и професионализма, с който експертите от Xiaomi работят. Не губете време, а изберете своите продукти в MobilePoint.

    

   Xiaomi и MobilePoint

   Xiaomi 3Xiaomi - направете правилният избор!

   Подобно историята на компанията и ние от MobilePoint заявихме името си на българския пазар изключително бързо. Това се дължи на нашето коректно отношение към всеки клиент, на професионализма с който работим, и на вниманието и прецизността на детайла. Разбира се, огромното разнообразие от мобилни телефони и аксесоари, които предлагаме, и конкурентните цени подплатиха успеха ни и ни превърнаха в лидер в продажбите на нашия пазар. Както всеки е чувал за Xiaomi, така и MobilePoint остава в съзнанието на нашите клиенти, защото се стремим да отговорим на всяко от техните очаквания и да задоволим всички техни потребности и желания. Ние предлагаме изключително богат асортимент от продукти. От китайския бранд безспорно доказаха своето качество сред потребителите и за нас е голямо удоволствие да ви предложим най-новите техни модели смартфони. Ние оставаме отговорни пред нашите клиенти с това да им предлагаме висококачествени стоки и богат асортимент. Без изключение. Ние доставяме всякакви модели мобилни телефони и аксесоари в различни цветове, форми и с разнообразни функционалности. Продуктите на китайския бранд са едни от най-продаваните при нас в MobilePoint. Ето защо ние се стремим да ви предоставим всички налични продукти и аксесоари от този бранд, които можете да поръчате лесно, бързо и удобно. Всичко, което трябва да направите, е да разгледате продуктите, които предлагаме и да направите своя мотивиран избор. Ние ви гарантираме, че при нас ще намерите пълна характеристика на всички продукти на Xiaomi, така че да можете да сравнявате и да изберете точно онова, което най-добре пасва на вас и на вашия начин на живот. Бидейки информирани и запознати, вие лесно можете да вземете категорично решение и да останете доволни от него. Днес марките производители на мобилни устройства имат силна конкуренция помежду си, но Xiaomi остава един от лидерите на пазара. Затова и продуктите й, както и разбира се на всички други марки ще намерите в Mobile Point и ще можете да изберете на воля.

   Всеки човек има различни изисквания към мобилното устройство, което закупува. За един от значение е мощността, за други – батерията, за трети – екранът. При всички положения Xiaomi са се погрижили да ви предложат различни и разнообразни смартфони, които да отговорят на всеки вкус. А ние от MobilePoint ви предлагаме да намерите изключително голямо богатство от продукти с тази марка. Доверявайки се на MobilePoint вие правите един умен и находчив избор. Бъдете първите, които се сдобиват с най-новия смартфон на китайската компания при нас в MobilePoint. Избирайте свободно, подарете си отлично отношение, страхотни цени, бърза доставка, коректност и качество с MobilePoint. Не се чудете, а изберете своето Xiaomi при нас!   ДОВЕРЕТЕ СЕ НА XIAOMI С MOBILE POINT
   ЗАЩО XIAOMI?
   ИСТОРИЯТА НА XIAOMI
   XIAOMI И MOBILE POINT

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2012-2020 MobilePoint

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.