• Външна батерия Power Bank

   • По цял ден си в движение? Батерията на телефона ти пак е изтощена? Чудиш се къде да отидеш, за да заредиш телефона за няколко минути? Спри да го мислиш! Mobile Point има правилното и практично решение на проблема – външна батерия. Работим с доказани марки като, Varta, Xiaomi, Samsung, Huawei и др. При нас ще откриеш богато разнообразие от преносими батерии за всякакви устройства. Предлаганите от нас Power Bank са с доказан произход и качество. Избери и поръчай външна батерия за твоето устройство. Бъди подготвен за всякакви ситуации. Всичко необходимо за мобилни телефони, смартфони и таблети е  на едно място – в онлайн магазина на Mobile Point. Пазарувай онлайн – бързо, лесно и удобно.

     

     

    ИМАЙТЕ ЗАРЯД НАВСЯКЪДЕ! ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТА ВЪНШНА БАТЕРИЯ В MOBILE POINT

     

    Мобилните телефони са нещо, от което всеки днес има нужда и почти всеки притежава. Те ни дават множество удобства за комуникация и информираност навсякъде. А техните аксесоари увеличават обсега от възможности. Сред тях е и външната батерия – едно модерно средство да имате заряд на всяко едно място по всяко време. Mobile Point е лидер в продажбата на мобилни телефони и аксесоари. Външната батерия не прави изключение. При нас вие можете да изберете най-добрата външна батерия за вас, а ние ви гарантираме огромно разнообразие от марки и модели с разнообразни характеристики, както и качество на най-високо ниво, за да можете вие да изберете идеалната външна батерия, която да отговаря на очакванията и потребностите ви. За нас е от Mobile Point е от изключителна важност нашите клиенти да бъдат доволни от продуктите, които закупуват от нас. Именно затова ние се стремим към непрекъснато развитие, следим всички тенденции в технологичния напредък и се стараем да ви предложим мобилни устройства и аксесоари от най-ново поколение с гарантирано качество. Сред тях е и външната батерия – едно модерно удобство, от което всеки безспорно има нужда. Тази наша  стратегия е утвърдила Mobile Point в годините и ни е направила разпознаваема фирма, на която спокойно можете да се доверите. Изберете вашата външна батерията в Mobile Point, знаейки, че имате на своя страна ценен съюзник, който активно ще ви съдейства!

     

    ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМА ВЪНШНА БАТЕРИЯ?

    Външна батерия 1Външна батерия - Xiaomi

    Всички знаете, че колкото по-мощен е мобилният телефон, който закупувате, толкова по-мощна батерия изисква той, за да работи качествено и за да поддържа заряд за повече време. Вероятно помните старите мобилни устройства, чиято батерия издържаше цяла седмица. Е, днес не е точно така и вие се нуждаете от нещо повече, за да имате заряд навсякъде и по всяко време. Това „нещо повече“ е външната батерия. С външната батерия вие си гарантирате дълъг живот на батерията, тъй като можете да я зареждате навсякъде, без да са ви необходими зарядни устройства, кабели и какво ли още не.

    Външната батерия е един вид резерв, който можете да използвате, когато пожелаете. Съвременните телефони имат батерии между 2000 и 4000 mAh, което ви осигурява заряд за около ден при по-активно използване, а при по-добри условия и по-малко ползване на телефона – максимум 2 дни. Доста често това не е достатъчно и в такива случаи вие се нуждаете от външна батерия. Всъщност външна батерия използват почти всички днес, защото си подсигуряват „жив“ телефон, където и да са. Да кажем например, че отивате на екскурзия, цял ден правите страхотни снимки и в един момент телефонът ви угасва. Ужасно неприятно чувство! На всеки се е случвало поне веднъж да няма достатъчно заряд, а в близост да няма контакт. Или пък да не си носи зарядното. Външната батерия решава всички тези проблеми бързо, лесно и удобно.

     

    ПРЕДИМСТВАТА НА ВЪНШНАТА БАТЕРИЯ

    Външна батерия 2Външна батерия - Samsung

    В Mobile Point можете да откриете най-подходящата за вас външна батерия, в която можете да съхранявате заряд в пъти по-голям от този на телефона ви и така в движение да презареждате, колкото ви е необходимо. Външната батерия е съвременният начин да поддържате връзка и да държите устройствата си включени дори при най-засилената употреба. С външната батерия вече няма нужда да се притеснявате, че телефонът ви ще се изключи, че няма да можете да проведете някое важно обаждане и че няма да можете да заснемете най-красивите места от вашето пътешествие. Външната батерия решава автоматично проблема с израза „Нямам батерия“, вие няма дори да си го помислите. Не се безпокойте, че няма да можете да се обадите, когато пристигнете някъде или пък че няма да можете да пуснете смс за паркирането на колата си. Външната батерия е вашият универсален помощник и вашето най-добро решение с проблема с мощните телефони и много по-слабите батерии. Външната батерия ще ви позволи да правите каквото си пожелаете по-дълго, отколкото телефонът ви може да извържи. И още по-хубавото е, че вие можете да пренасяте външната батерия навсякъде и да използвате своя телефон, докато той е свързан към външната батерия, без да сте зависими от контакти. Да заредите телефона си изцяло или да вземете толкова заряд, колкото ви е необходимо – външната батерия ще ви съдейства това да се случи. А Mobile Point пък ще ви съдейства да си изберете външна батерия – точно тази, която най-добре пасва на вас, на вашия начин на живот и вашите изисквания.

     

    КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВЪНШНАТА БАТЕРИЯ?

    Външна батерия 3Външна батерия - Huawei

    Външната батерия или още известна като “power bank” представлява преносимо зарядно, което вие предварително зареждате вкъщи и можете да включите към мобилния си телефон, за да го презаредите навсякъде и по всяко време. Външната батерия има голяма вместимост, често два и повече пъти по-голяма от тази на батерията на мобилния ви телефон. Външната батерия е техника от ново поколение, която повишава мобилноста ви и ви дава сигурност. С външната батерия вие просто разполагате с още една резервна батерия, доста по-мощна от тази в телефона ви, която можете да използвате за презареждане, без да имате необходимост от контакт или без да махате и слагате батерии.

    Външната батерия работи изключително просто. Тя се зарежда подобно всяка една друга батерия с USB кабел или с обикновено зарядно. Външната батерия обаче съхранява мощността и чрез нея вие можете да зареждате мобилния си телефон само с едно малко кабелче. Външната батерия позволява да използвате телефона си, докато е включен към нея. С външната батерия можете да заредите целия си телфон или пък просто да „дръпнете“ толкова заряд, колкото ви е необходим за едно обаждане например. Днес външната батерия се предлага в много различни разновидности, за да изберете точно тази, която ви пасва най-добре. Mobile Point ще ви помогне това да се случи. При нас всичко, което трябва да направите, за да се сдобиете с външна батерия, е просто да избирате на воля.

     

    MOBILE POINT И ВЪНШНАТА БАТЕРИЯ

    Както и с всички мобилни телефони и аксесоари, така и с външната батерия, Mobile Point не прави компромис с качеството и с богатия асортимент. При нас вие можете да избирате между огромно разнообразие от видове, модели, марки, размери, форми и цветове. Голямото богатство ще ви позволи да намерите най-подходящата за вас външна батерия при нас в Mobile Point. Малка или голяма, по-слаба или по-мощна, кръгла, продълговата, бяла, червена, сива, черна... вашата външна батерия може да бъде точно каквато си пожелаете. Mobile Point е доказан лидер в продажбата на мобилни телефони и аксесоари. Ние знаем, че външната батерия е един от най-купуваните артикули, тъй като е най-важна. Тя ще ви позволи да слушате музика по-дълго, да снимате и да говорите повече. Външната батерия е съвременна технология, която си струва да притежавате. При нас в Mobile Point гарантирано ще намерите и най-новите модели на външна батерия, който да ви поддържа по-активни и по-сигурни.

    Да не пропуснем да споменем и отличните цени, на които вие можете да закупите външна батерия от Mobile Point. Нашите конкурентни цени на пазара за мобилни устройства привличат множество клиенти, а високото качество и отличното обслужване без съмнение ни правят безценен съюзник за всеки един от вас. За нас е от изключителна важност да ви предложим най-доброто и външната батерия не прави изключение. Доверете ни се още сега и пазарувайте изгодно. Намерете най-новите технологии, осигурете си комфорт, достъпност и гъвкавост. Ние от Mobile Point сме насреща да ви съдействаме. Търсите външна батерия? Не се колебайте – намерете я в Mobile Point!    ИМАЙТЕ ЗАРЯД НАВСЯКЪДЕ! ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТА ВЪНШНА БАТЕРИЯ В MOBILE POINT
    ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМА ВЪНШНА БАТЕРИЯ?
    ПРЕДИМСТВАТА НА ВЪНШНАТА БАТЕРИЯ
    КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВЪНШНАТА БАТЕРИЯ?
    MOBILE POINT И ВЪНШНАТА БАТЕРИЯ

  • Последно разгледани
    • Copyright © 2012-2020 MobilePoint

    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.