• Селфи стикът е иновативно средство за снимане от разстояние. Благодарение на това страхотно изобретение не се нуждаете от фотограф. Можете да присъствате на абсолютно всички снимки. На върха на всеки стик има здраво завита приставка, на която трябва да закрепите вашия смартфон. Можете да регулирате наклона на приставката в различни посоки – нагоре, надолу, наляво и надясно. Забавлявайте се. Експериментирайте с позицията и ъгъла на заснемане. По този начин ще направите уникални и забавни снимки. В MobilePoint ще намерите огромно разнообразие от селфи стикове и триподи. Разгледайте нашите неустоими предложения и изберете подходящото за вашето устройство. Качеството на продуктите е гарантирано.

    

    

   ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ СЕЛФИ СТИК В MOBILE POINT

    

   Търсите селфи стик? Разбира се, че ще го намерите при нас в Mobile Point. Днес всеки има нужда от селфи стик и поне веднъж в живота си е използвал такъв. Селфи стикът е нова възможност да си правите перфектни снимки, без непрекъснато да търсите кой да ви снима. Със своя селфи стик можете да направите най-добрите снимки на себе си и на своите приятели сами. Вече няма нужда някой да отсъства от снимката, защото е застанал зад телефона или зад фотоапарата. Селфи стикът е супер удобен супер страхотен аксесоар, с помощта на който да си направите най-яките снимки. Независимо кой сезон е, независимо къде се намирате, селфи стикът ще е вашият ценен съюзник да запечатите най-любимите места, хора и усмивки в кадър. Да, правилно прочетохте – сега е времето да се усмихвате повече, да се снимате толкова, колкото пожелаете и да създадете прекрасен архив от селфита на всяка почивка или екскурзия, в работата, вкъщи, по празници и изобщо къде ли не само с помощта на вашия селфи стик. Ние от Mobile Point също използваме селфи стик. Всъщност използваме нашите непрекъснато. И кой не би? Селфи стикът е страхотно средство да снимате, снимате и пак да снимате. Колкото пожелаете. Ето защо ние от Mobile Point знаем, че един от най-предлаганите и търсените мобилни аксесоари е именно селфи стикът. Нашите предложения са разнообразни, висококачествени и ще отговорят на всяко ваше очакване. За нас е от изключителна важност вие, нашите клиенти, да останете доволни от своя избор. Затова елате и изберете своя селфи стик при нас. А ние ще ви предложим богато разнообразие, отлично отношение и несравнимо качество. Очакваме ви!

    

   КАКВО Е СЕЛФИ СТИК?

   Селфи стик 1Селфи стик - Xiaomi

   Какво е селфи стик? Това е въпрос, който едва ли някой в днешно време си задава. Селфи стик използват почти всички хора днес, независимо от тяхната възраст. Още самото му име подсказва, че селфи стикът е „пръчка“ за селфита. Той улеснява направата на снимки с изключително прост механизъм. Всичко, което трябва да направите, е да закачите телефона съм към селфи стика и да разгънете пръчката. Днес селфи стикът има най-различна дължина, така че вие можете да го разпънете точно толкова, колкото искате да отдалечите телефона си. С едно щракване на бутона снимката ви вече е заснета. Селфи стикът ви помага да имате достатъчна отдалеченост, за да хванете всяко лице в кадър, без някой да е изрязан или да не се е побрал в снимката. Със своя селфи стик вие можете да заснемете големи компании или просто да направите най-подходящото селфи за себе си, като отлично виждате точно каква снимка ще получите. Факт е, че всеки човек се харесва под различен ъгъл и често на снимките този ъгъл не се улавя добре. Това е големият риск да ни снима някой друг. Но когато се снимате сами с помощта на вашия селфи стик можете сами да прецените и да застанете точно както се харесвате. Удобството на селфи стикът е, че сгъвайки го, вие можете да го приберете лесно в чантата или дори в джоба си, но разпъвайки го да получите цял метър далечина, за да направите перфектния кадър.

   ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМ СЕЛФИ СТИК?

   Селфи стик 2Селфи стик - Huawei

   Селфитата са най-разпространените снимки днес. Надали има човек, който не си е правил селфи поне веднъж. Ами ако сте в голяма компания и искате всеки да се вижда на снимката? И никой да не е застанал зад камерата и да не молите непрекъснато непознати за снимки, а те да щракнат един размазан кадър и това е. Разбира се, селфи стикът ще ви помогне. Закупувайки селфи стик, вие подарявате на себе си и на близките и приятелите си една уникална възможност. Помните ли селфитата отпреди селфи стикът да се появи на пазара? Все нечие лице липсваше или беше отрязано, всички бяха в прекалено близък план и изглеждаха неестествени. Със селфи стикът всички тези проблеми са решими и то още сега. А помните ли снимките, на които все някой от приятелите ви отсъства, защото е зает да снима. Селфи стикът е универсално решение с проста и съвременна технология, която ви дава свобода и комфорт. Днес имате възможност да изберете своя селфи стил и да се насладите на всички кадри, които заснемате с негова помощ. Със своя селфи стик вие можете да направите безброй снимки само ако пожелаете. И всички те да са точно такива, каквито вие искате. Със селфи стика можете да преповтаряте безброй позиции, можете да експериментирате, можете да направите уникални и запомнящи се снимки. Да, предимствата на селфи стикът са ужасно, ужасно много. Ние от Mobile Point знаем това. Ето защо искаме да предложим на своите клиенти най-голямото разнообразие, сред което вие можете да изберете най-подходящия за вас селфи стик.

    

   СЕЛФИ СТИКЪТ И MOBILE POINT

   Селфи стик 3Селфи стик - най-удобният селфи стик

   Както вече знаете, Mobile Point е утвърдено име в продажбата на мобилни телефони и аксесоари. Селфи стикът изобщо не прави изключение. Ние предлагаме огромно разнообразие на най-добри цени, така че вие да направите най-добрия избор на селфи стил. Гарантирано високо качество, конкурентни пазарни цени, богатство от видове – точно това може да ви очаква при нас, в Mobile Point при избора на селфи стик. Нека не пропускаме да споменем и отличното отношение, което ще получите от нас през целия процес – от избора на селфи стик до момента, в който идеалният за вас селфи стик пристигне пред вратата ви. Не пропускайте възможността да се наслаждавате на любими моменти с любими хора и да ги запечатвате в прекрасни кадри с помощта на един селфи стик. Днес всеки може да си позволи да се сдобие със селфи стик. А при нас ще получите и възможността да избирате, да сравнявате, да направите най-информираният изобор. Всичката информация, от която се нуждаете при избора на селфи стик ще получите на нашия сайт. Това е така, защото ние вярваме, че запознатият клиент е доволен клиент. Множество наши потребители избраха да закупят селфи стик именно от Mobile Point и всички те останаха доволни. Много от тях поръчват отново и отново за себе си и за свои близки. Да имате един селфи стик или два, три и повече винаги е предимство за вас. На всяко пътешествие, навсякъде и по всяко време – останете мобилни и запечатайте страхотни кадри, които да ви останат за спомен и да напомнят за чудесните изживявания. Ние се гордеем със своите клиенти и затова правим всичко възможно, за да са удовлетворени те и да изпълним техните очаквания. За нас е удоволствие да ви представим нашите колекции, сред които да изберете точния за вас селфи стик.

   Във време, в което фотографията е изключително напреднала, един селфи стик е най-лесното нещо, което можете да закупите, за да направите кадрите си по-успешни, по-интересни и по-вълнуващи. За нас от Mobile Point е удоволствие да ви съдействаме, да се превърнем в партньора, от който имате нужда при закупуването на селфи стик. Забравете за старите проблеми при заснемането с телефон. Доверете се на една на пръв поглед лесна технология, която обаче се превръща в един от най-ценните аксесоари, които можете да имате. Селфи стикът е удобен и компактен, но най-важното – той е практичен. Носете го навсякъде със себе си. Направете по-специално всяко пътуване, всеки купон с приятели, всяка семейна сбирка или просто се сдобийте с най-хубавата профилна снимка за Facebook и Instragram. Намерете своя селфи стик при нас в Mobile Point на отлична цена и споделете вашето впечатление от пазаруването при нас. Гарантираме ви, че ще останете доволни. Побързайте! Вашият селфи стик ви очаква да запечатите заедно най-вълнуващите приключения и моменти!   ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ СЕЛФИ СТИК В MOBILE POINT
   КАКВО Е СЕЛФИ СТИК?
   ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМ СЕЛФИ СТИК?
   СЕЛФИ СТИКЪТ И MOBILE POINT

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2012-2020 MobilePoint

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.