mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 11%

Mibro Air Watch

79.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Смарт часовник Xiaomi Mibro Air Black

Xiaomi Mibro Air е интелигентен часовник със стилен външен вид, ултратънък и лек метален корпус и черна силиконова каишка. Този нов смарт часовник, принадлежащ към екосистемата на Xiaomi, попада в нашия каталог, пълен с изненади и функционалности, които да ви помогнат да се грижите за здравето си и да станете по-добри в спорта.

Наистина, това е умен часовник със стилен външен вид, ултратънък и лек метален корпус, кръгъл HD сензорен екран, 12 спортни режима, 24-часово измерване на пулса, мониторинг на съня, водоустойчивост IP68... и много, много повече!

Останете тук, в MobilePoint.bg, за да опознаете Mibro Air в дълбочина — страхотно е!

Класическо метално тяло. Лек и стилен

Прекрасният дизайн на Mibro Air Watch ще спре дъха ви. Неговото метално тяло достига всички нива на перфектно покритие благодарение на процеса на полиране с CNC в повече от 10 фази. След тази процедура той е покрит със слой фин пясък, който му придава текстура против хлъзгане и функция против надраскване и пръстови отпечатъци .

Накратко, Xiaomi Mibro Air Watch е много устойчив, както и красив, лек и невероятно приятен на допир.

1,28" TFT кръгъл сензорен дисплей

Проверете цялата информация, от която се нуждаете, направо от собствената си китка. Xiaomi Mibro Air Watch разполага с 1,28-инчов TFT сензорен екран, с разделителна способност 240 x 240 пиксела и 95% съотношение на екрана към тялото. По този начин показваните цветове ще бъдат живи, преходите на изображенията ще бъдат плавни и естествени и всеки детайл ще се вижда ясно - дори на дневна светлина!

20 мм сменяема каишка

Що се отнася до каишката, Xiaomi Mibro Air Watch включва силиконова каишка, която е наистина мека и приятна за кожата ви, идеална както за ежедневно носене, така и за работа.

Ако обаче установите, че тази каишка не пасва на конкретен външен вид, не се колебайте да я замените със съвместима 20 мм каишка, тъй като това ще отнеме само няколко секунди. По този начин ще имате часовник, който се адаптира към всяка ситуация или събитие.

Какъв материал предпочитате? Метал, кожа, флуороеластомер... Не пропускайте голямото разнообразие от съвместими гривни и аксесоари, налични в нашия каталог, намерете този, който харесвате в свързаните артикули на този продукт!

Следете сърдечния си ритъм с оптичния сензор BioTracker PPG и неговия интелигентен алгоритъм

Но освен прекрасния външен вид, Mibro Air Watch има всичко, което трябва да знаете за вашето здраве, благодарение както на своя BioTracker PPG, високоточен оптичен сензор за био проследяване, така и на усъвършенстван интелигентен алгоритъм.

И двамата отговарят за наблюдението на сърдечната честота. По постоянен и точен начин. 24 часа в денонощието. 7 дни в седмицата.

По този начин ще имате запис за поведението на сърцето си дори по време на почивка, като ще откриете навреме всяко сърдечно-съдово заболяване и ще ви помогне да подобрите тренировките си.

По-ефективни и адаптирани тренировки - 12 спортни режима

Освен здравето, Mibro Air ви помага да се усъвършенствате в света на спорта. Всъщност той идва обогатен с не по-малко от 12 вида дейност, включително бягане, ходене, колоездене, ходене/бягане на бягаща пътека, бадминтон, тенис, футбол, баскетбол, алпинизъм , йога и др.

Изберете своя и контролирайте цялата си ежедневна дейност по прецизен начин, адаптиран към упражненията, които правите, като предприети стъпки, изминато разстояние или изгорени калории, наред с другото.

Анализ на съня и качество на почивката

Здрав дух в здраво тяло! Всеки знае, че за да се изпълни тази предпоставка, е необходима адекватна почивка. Но... Наясно ли сте с качеството на вашето? Или, напротив, знаете ли, че спите лошо, но не знаете насоките за подобряване на това?

Mibro Air следи напълно вашия сън, като определя точно етапите на съня (лек, дълбок, REM...) и продължителността на всеки от тях, анализира качеството на съня ви и дори прави предложения за подобряването му.

Така че, настанете се удобно, носете своя Xiaomi Mibro Air и... Сладки сънища!

Съберете всичките си данни за здравето и упражненията заедно с приложението Mibro Fit

Изтеглете приложението "Mibro Fit" на вашия смартфон с Android или iOS. След като вашият Mibro Air Watch бъде синхронизиран, всички записани данни ще бъдат прехвърлени от вашия смарт часовник към мобилното приложение и вие ще можете да видите здравословното си състояние и напредъка на вашите тренировки чрез генерираните статистически данни.

Поставете си цели и се чувствайте по-мотивирани от всякога!

Сигнали за известия, съобщения, обаждания, календарни събития и др.

Но това не е всичко. Синхронизирането на часовника Xiaomi Mibro Air с вашия мобилен телефон ви предлага много повече функции, както и предупреждения и напомняния.

Например часовникът Mibro Air ви предупреждава, когато имате входящи повиквания или известия на вашия смартфон, като ви показва името или номера на кой взаимодейства с вас.

Можете също да получавате сигнали за събития в календара, времето, будилниците и др.

10-дневен живот на батерията

Наистина. Xiaomi Mibro Air Watch комбинира най-новия софтуер и хардуер за дълбоко оптимизиране на консумацията на енергия за до 10 дни автономия.

Xiaomi Mibro ни обещава, че вашият смарт часовник Air може да работи непрекъснато в продължение на 25 дни в режим на готовност.

IP68 Водоустойчивост

Не на последно място Xiaomi Mibro Air е сертифициран по IP68. Това означава, че е устойчив на пот, дъжд и дори можете да миете ръцете си с него, без да се страхувате да го намокрите.

Купете смарт часовник Xiaomi Mibro Air Watch от MobilePoint.bg

Време е да подобрите здравето си!

Вземете Xiaomi Mibro Air Watch от MobilePoint.bg на най-добрата цена сега!

С доставка за цяла България и 1 година гаранция.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: XPAWOO1 Категория:

Смарт часовник Xiaomi Mibro Air, цвят черен.

Метален корпус и силиконова каишка. Ултра тънък, лек и елегантен часовник. Прекрасен дизайн!

 • Производител: Xiaomi Mibro
 • Модел: Mibro Air
 • Фабричен номер: XPAWOO1
 • Дисплей: 1.28" TFT
 • Водоустойчивост: IP68
 • Свързаност: Bluetooth 5.0
 • Приложение: Mibro Fit APP (Android и iOS)
 • Микрофон: Не
 • Спортни режими: 12
 • Размери: 42 х 20 х 9,2 мм
 • Ширина на каишката: 20 мм
 • Живот на батерията: до 25 дни
 • Време за зареждане: 2.5 часа
 • Тип зареждане: Магнитно
 • Батерия: 200 mAh
 • Тегло: 40 гр.
 • EAN: 6971619676013
 • Гаранция: 12 месеца

Съвместимост: Android 5.0 или iOS 10.0 и по-нови версии

В кутията:

 • 1 x Xiaomi MiBro Air Watch
 • 1 x Магнитен кабел за зареждане
 • 1 x Ръководство за потребителя
magnifier