mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

1199.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Електрически скутер Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 е един от най-впечатляващите модели на Ксиаоми, създаден за вас, който обича да опознава града. Един от най-мощните скутери, които ще намерите в момента. Невероятен модел с характеристики, каквито никога не сте предполагали, че ще съществуват.

Снабден с голяма батерия, предлагаща до 45 км автономия, можете да го използвате за ежедневните си задачи. Максимална скорост е 25 км/ч.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 е изработен от авиационен алуминий, което гарантира здравина и висока издръжливост. Скутерът тежи 14,2 кг и може само за 3 секунди да се сгъва, ако е необходимо. Просто натиснете бутона и сгънете скутера. Кормилото се превръща в дръжка и можете лесно да го носите навсякъде.

3 скоростни режима

Когато пътувате до работа, натиснете спортен режим (S), за да отидете по-бързо. Когато пътувате из парка, натиснете стандартен режим (D), а в претъпканите райони можете да включите пешеходния режим, за да се движите по-бавно. Просто натиснете двукратно бутона за захранване, за да превключвате между режимите и лесно да регулирате скоростта.

Система за възстановяване на енергия от ново поколение

Преобразувайте кинетичната енергия в електрическа за по-дълъг живот на батерията. Системата за оползотворяване на кинетичната енергия (KERS) е напълно модернизирана и ефективността на преобразуването на енергия е допълнително подобрена.

Той може да възстанови кинетичната енергия на всяко спиране и без захранване и да я преобразува в използваема електрическа енергия, за да подобри допълнително обхвата на пътуване. Ефективността на възстановяването на енергия може да се регулира чрез приложението Mi Home, за да отговори на вашите индивидуални нужди за каране.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 управление

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 има централно управление, проектирано за по-добро изживяване при каране. Лесно за управление, опитайте и ще знаете. На разположение имате мултифункционално табло с показване в реално време на 8 вида данни, удобно сцепление на кормилото, чувствителна ръчна газ и един бутон с множество функции и интуитивно управление

Двойна спирачна система отпред и отзад

По-къс спирачен път за по-безопасно шофиране. Задното колело използва голям перфориран спирачен диск с по-голяма спирачна мощност, докато предното колело е оборудвано с регенерираща антиблокираща система E-ABS. При спиране, предната и задната спирачни системи се активират една след друга, съкращавайки спирачния път, гарантирайки безопасно спиране.

Ултра ярък фар

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 е оборудван с нов 2W фар и ефективно подобрява безопасността при шофиране през нощта. Ъгълът на излъчване на светлината има нов дизайн, който поддържа светлината под зрителната линия, за да се избегне заслепяването.

Модернизирана задна светлина

Когато фарът е включен, задната светлина автоматично ще се включи. Когато натиснете спирачния лост, задната светлина ще мига, за да предупреди пешеходците и превозните средства зад вас. Задната светлина има и функция заден рефлектор, за да осигури безопасно шофиране.

Добавени са предни, странични и задни отразители, които допълнително подобряват видимостта през нощта, за да ви предпазят.

Интелигентна система за управление на батерията

Шест интелигентни защити поддържат батерията в безопасност и удължават живота й. Използвайте приложението Mi Home, за да следите състоянието на батерията си. Ако има проблем, приложението ще ви уведоми незабавно.

Mi Home App, вашият интелигентен асистент за шофиране

Mi Electric Scooter Pro 2 може да бъде свързан към приложението Mi Home чрез Bluetooth за заключване и отключване и за наблюдение на данни за каране (например пробег, скорост, оставащ живот на батерията и т.н.). Можете също така да се насладите на нови функции и да постигнете по-удобно изживяване при каране чрез надстройки на фърмуера.

Ще ви хареса да изследвате града! Купете скутер Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 на най-добрата цена от MobilePoint.bg, вашият доверен онлайн магазин. С 2-годишна гаранция и експресна доставка за цяла България.

Тегло 14.00 кг
Марка

Код: FBC4025GL Категория:

Електрически скутер Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, цвят черен.

Един от най-мощните скутери, които ще намерите в момента. Създаден за вас, който обича да опознава града. Електрически скутер, който има голям капацитет за придвижване , лесен за управление и който можете да го носите безпроблемно на всички места, благодарение на лесно сгъваемия дизайн.

 • Производител: Xiaomi
 • Модел: Mi Electric Scooter Pro 2
 • Фабр. номер: FBC4025GL
 • Подходящ за възраст: 16+
 • Максимално натоварване: 100 кг
 • Максимална скорост: 25 км/ч
 • Мощност на двигателя: 300W
 • Размер на гумите: 8.5"
 • Максимален пробег: 45 км
 • Време за зареждане: 5 ч.
 • App: Mi Home (за Android и iOS)
 • Bluetooth: v4.1 BLE
 • Батерия: 12800 mAh / 446Wh
 • Тегло: 14.2 кг.
 • EAN: 6934177715761
 • Гаранция: 24 месеца
magnifier