mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black

879.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Електрически скутер Xiaomi Mi Electric Scooter 3 BHR4854GL Black

Новият електрически скутер на Xiaomi с по-мощен мотор. Mi Electric Scooter 3 е обновена версия на вече легендарния електрически скутер Ксиаоми, която включва няколко подобрения в сравнение с Mi Electric Scooter Pro 2, за да направи вашето пътуване много по-безопасно. Спестете време и пари и превърнете електрическата тротинетка във вашето транспортно средство из града. Това е най-добрата алтернатива на автомобила и велосипеда в момента.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 двигател

Стигнете до вашата дестинация по-бързо от всякога с Mi Electric Scooter 3, сега оборудван с по-мощен двигател, способен да достигне 600 W, достатъчен за изкачване на хълмове с до 16º наклон и достигане на максимална скорост до 25 km/h.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 пробег

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 има достатъчна електрическа енергия и може да измине до 30 км с едно зареждане. Той също така разполага с нов режим, при който, когато нивото на енергия е под 30% за повече от 15 дни, скутера автоматично ще влезе в „Sleep Mode“, за да защити батерията и да удължи живота й. Скутера разполага с 3 скоростни режима.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 дизайн

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 има лек и минималистичен дизайн, с нова сгъваема система за 3 секунди. Paмĸaтa e изpaбoтeнa oт ĸopпyc oт виcoĸoĸaчecтвeнa aлyминиeвa cплaв ĸлac 6, oбopyдвaнa c пo-yдoбни пнeвмaтични гyми.

Както всички продукти на Xiaomi, Mi Electric Scooter 3 има елегантен, прост и напълно функционален вид, без никакъв елемент, който да възпрепятства шофирането. По този начин естетиката му подчертава черния цвят на минималистичната структура, изработена от здрава алуминиева сплав с ниска плътност за подобряване на топлопроводимостта и увеличаване на издръжливостта.

Разбира се, въпреки силата си, електрическата тротинетка запазва теглото (13,2 кг), което ще ви позволи да я носите навсякъде.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 спирачна система

Разбира се, целта на добрия дизайн далеч надхвърля обикновената красота. Xiaomi също отговаря на стандартите за безопасност, когато произвежда своите електрически скутери. Всъщност с този модел той подобри както хардуера, така и софтуера на тротинетката, за да съответства изцяло на регламента EN 17128:2020 за леки моторни превозни средства.

Пример за това е двойната спирачна система, която има както дискова спирачка на задното колело, така и антиблокираща спирачна система E-ABS на предното колело, което прави спирачния път много по-кратък.

Освен това има регенеративно спиране (KERS), което намалява скоростта на Mi Electric Scooter 3, като преобразува част от неговата кинетична енергия в електрическа енергия и я съхранява за бъдеща употреба. Това подобрява системата за аварийно спиране и в същото време увеличава живота на батерията.

Вашия смартфон и приложението Mi Home

Свържете го към вашия смартфон и приложението Mi Home. Синхронизирайте телефона си със скутера чрез Bluetooth и използвайте приложението Mi Home, за да го включите, да актуализирате фърмуера, да покажете пробег, оставаща мощност и текуща скорост или да активирате круиз контрол, за да спестите енергия и да си починете китката.

Когато купувате скутер, трябва да сте наясно с правилата за движение, определени от всеки градски съвет и ви съветваме да ги спазвате.

Тегло 12.00 кг
Марка

Код: BHR4854GL Категория:

Електрически скутер Xiaomi Mi Electric Scooter 3 BHR4854GL, цвят черен.

Подобрете пътуването си с новия електрически скутер на Xiaomi с по-мощен мотор. Изработен от авиационен алуминий, което гарантира здравина и висока издръжливост. Интуитивен, лесен за управление и сгъване. Три скоростни режима.

 • Производител: Xiaomi
 • Модел: Mi Electric Scooter 3 DDHBC16NEB
 • Фабр. номер: BHR4854GL
 • Подходящ за възраст: 18 - 50
 • Максимално натоварване: 100 кг
 • Максимален пробег: 30 км
 • Максимална скорост: 25 км/ч
 • Максимална мощност: 600W
 • Спиране: eABS + задна дискова спирачка с двойна накладка
 • Размер на гумите: 8.5"
 • Време за зареждане: 5.5 часа
 • Приложение: Mi Home App (за Android и iOS)
 • IР peйтинг: ІР54
 • Батерия: 7650mAh/ 275Wh
 • Тегло: 13.2 кг.
 • EAN: 6934177728624
 • Гаранция: 24 месеца
magnifier