mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 4%

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

769.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Електрически скутер Xiaomi Mi Electric Scooter Mijia 1S Black

Интуитивен, лесен за управление и сгъваем, електрическият скутер Xiaomi Mi Electric 1S ще ви следва навсякъде при вашите градски пътувания. Снабден с голяма батерия, предлагаща до 30 км автономия, можете да го използвате за ежедневните си задачи. Максимална скорост е 25 км/ч.

Xiaomi Mi Electric Scooter Mijia 1S е изработен от авиационен алуминий, което гарантира здравина и висока издръжливост. Скутерът тежи 12,5 кг и може лесно да се сгъва, ако е необходимо. Просто натиснете бутона и сгънете скутера. Кормилото се превръща в дръжка и можете лесно да го носите навсякъде.

Този нов продукт е много подобен на останалите в семейството, практически идентичен. Само в най-малките детайли могат да се забележат леки разлики, но основно тялото остава същото. Има три основни подобрения на този нов модел Mi Electric Scooter 1S: повече номинална мощност , повече автономност по отношение на изминатите километри и изцяло нов дисплей на кормилото.

Един бутон, много приложения

Докоснете бутона, за да включите скутера и го задръжте за три секунди, за да го изключите. Докато скутерът е включен, чукнете веднъж, за да включите / изключите светлината, или два пъти, за да превключите между режимите на скорост.

3 скоростни режима

Лесно превключвайте между ECO режим, стандартен режим (D) и спортен режим (S) чрез двойно натискане на бутона за захранване.

Възстановява и регенерира енергия за още по-дълготрайно зареждане

За да удължи живота на батерията, скутерът преобразува и съхранява кинетичната енергия по време на ускорението в електрическа енергия. Снабден е и с регенеративна спирачна система за допълнителна мощност. Това подобрява аварийната спирачна система и подобрява живота на батерията в същото време.

Двойна спирачна система

Съдържа задна 120 мм вентилирана дискова спирачка и предна E-ABS регенеративна антиблокираща спирачна система за ефективно спиране.

Ултра ярък фар

Xiaomi Mi Electric Scooter Mijia 1S е оборудван със светодиоди с мощност 1.1W и може да освети пространството пред вас до 6 метра за допълнителна безопасност при нощно каране.

Червени задни светлини за безопасно спиране

Червените задни светлини мигат отличително като предупреждение за пешеходци и други превозни средства на пътя.

Включването на скутера е лесно, просто натиснете бутона на кормилото, двигателят започва да работи и можете да продължите. Кормилото включва също светодиоди, които показват състоянието на батерията ви, ръчната спирачка е вляво.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S има 8.5" предни и задни гуми. Изработени са от специален каучуков материал, по издръжлив на спукване и удар, имат добра абсорбция на удара и адаптивност към пътните условия.

Превърнете смартфона си в таблото за управление

Просто се сдвоете със скутера чрез Bluetooth и използвайте приложението, за да включите, актуализирате фърмуера, да видите пробега, оставащата мощност и текущата скорост или да активирате круиз контрол, за да спестите енергия и да си почине китката.

Тегло 12.50 кг
Марка

Код: FBC4019GL Категория:

Електрически скутер Xiaomi Mi Electric Scooter Mijia 1S, цвят черен.

 • Производител: Xiaomi
 • Модел: Mi Electric Scooter Mijia 1S
 • Фабр. номер: FBC4019GL
 • Подходящ за възраст: 16+
 • Максимално натоварване: 100 кг
 • Максимална скорост: 25 км/ч
 • Мощност на двигателя: 250W
 • Максимален пробег: 30 км
 • Време за зареждане: 5 ч.
 • App: Да (за Android и iOS)
 • Bluetooth: Да
 • Батерия: 7650 mAh / 474 Wh
 • Тегло: 12.5 кг.
 • EAN: 6934177714542
 • Гаранция: 24 месеца
magnifier