mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Тракер Samsung Galaxy Smart Tag+ T7300BL Blue

79.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Тракер Samsung Galaxy SmartTag+ EI-T7300BL Denim Blue

Samsung Galaxy SmartTag+ е "Key finder" - малко електронно устройство от ново поколение, използвано за намиране на неправилно поставени или откраднати предмети, като ключове, багаж, портмонета, портфейли, домашни любимци, преносими компютри, малки деца, мобилни телефони, оборудване или инструменти, и за предаване на сигнали.

Ще получите по-прецизно проследяване наблизо чрез UWB (ултра-широколентова) технология и впечатляваща AR (разширена реалност) опция. AR Finding ви показва визуалния начин за изгубения предмет на екрана на вашия телефон чрез приложението SmartThings.

AR Finding ви дава уникален визуален начин да намерите изгубен предмет с прикачен SmartTag+ и ви води стъпка по стъпка до изгубени предмети. Той дори ви уведомява, че сте близо, с проблясваща зелена светлина, когато сте на дестинацията. Показва ви пътя на екрана на вашия телефон чрез приложението SmartThings.

* Samsung Galaxy SmartTag+ трябва да бъде сдвоен със смартфони Galaxy с активиран UWB и Android 11 или по-нова версия, за да функционира напълно!

С Galaxy Find Network можете да намерите вашите неща, които са извън обхват.

Устройството използва Bluetooth LE, за да позволи на потребителя да открие какъвто и да е обект, към който е свързан чрез приложението Samsung SmartThings App.

Със SmartThings можете да свързвате и управлявате множество устройства по-бързо и по-лесно. Независимо къде се намирате, можете да наблюдавате и контролирате интелигентни устройства, домакински уреди (хладилник, пералня, сушилня, фурна, съдомиялна машина, готварска плоча, прахосмукачка робот, климатик, пречиствател на въздух, телевизор, високоговорители и др.), регистрирани на сървъра.

Как работи

Samsung Galaxy SmartTag+ се прикрепва лесно към ключове, чанти или дори към домашния ви любимец. Ако смятате, че изгубеното е наблизо, но не успявате да го откриете, натиснете бутона за позвъняване на своя смартфон и следвайте познатия звук на своя рингтон, звънящ със зададената от вас сила.

Вашият маркиран предмет е извън обхвата ви? Няма проблем! Дори и офлайн, мрежата Galaxy Find Network използва данни от сканиране, за да го открие поверително. Освен това лесно разглеждате историята на местата, където сте били, за да се върнете по стъпките му. Можете да използвате и други свои устройства, за да откривате предметите си.

Удобство с едно докосване за вашия умен дом

Със Samsung SmartTags+ смарт домът ви става много по-удобен. SmartTags могат да управляват различни IoT устройства. Достатъчно е да натиснете един бутон, за да включите осветлението, дори още преди да си влезете у дома.

Когато откриете удобството на SmartTag+, ще намерите много неща, които ще искате да маркирате. SmartTag+ се продава поотделно или се предлага в пакети от 2 броя за още по-голямо удобство.

Samsung Galaxy SmartTag+ тракерът е преносим и лек, достатъчно малък, за да го прикрепите към всеки ценен артикул, без да добавя твърде много обем.

Не позволявайте на любимите ви неща да се изгубят!

Вземете Samsung Galaxy Smart Tag+ от MobilePoint.bg, вашия надежден онлайн магазин.

Марка

Код: EI-T7300BL Категория:

Bluetooth тракер Samsung Galaxy SmartTag+ T7300BB, цвят - деним синьо.

Проследяващо устройство, което може да бъде прикрепено към различни предмети, които лесно се губят. Прецизно проследяване наблизо чрез UWB технология и впечатляваща AR опция. Hамирането на изгубени предмети е лесно и интелигентно. Устройството има и програмируем бутон, който може да се използва за управление на SmartThings продукти за интелигентен дом.

 • Производител: Samsung
 • Модел: Galaxy SmartTag+
 • Фабр. номер: EI-T7300BLEGEU
 • Свързаност: Bluetooth BLE 5.0, UWB
 • Защита от прах и вода: IP53
 • Максимална дистанция: 120 метра
 • Батерия: Replaceable CR2032
 • Живот на батерията: до 165 дни
 • Размери (ШxВxД): 40.9 x 40.9 x 9.9 mm
 • Тегло: 14 гр.
 • EAN: 8806092265745

Съвместимост: всички Galaxy устройства (телефони, таблети и носими Galaxy устройства) с Android 8.0 или по-нова / UWB активирани Galaxy устройства за AR Find функция

 • Apple AirTag (4 Pack)
  Apple AirTag (4 Pack)

  Apple AirTag (4 Pack)

  249.00 лв.
 • Адаптер Samsung Micro USB to USB-C GN930BW White
  Адаптер Samsung Micro USB to USB-C GN930BW White

  Адаптер Samsung Micro USB to USB-C GN930BW White

  12.00 лв.
 • Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)
  Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)

  Външна батерия Samsung Wireless Power Bank 25W 10000 mAh Gray (U3300XJ)

  115.00 лв.
 • Кабел Samsung 5A USB-C / USB-C Cable DN975BW White
  Кабел Samsung 5A USB-C / USB-C Cable DN975BW White

  Кабел Samsung 5A USB-C / USB-C Cable DN975BW White

  35.00 лв.
 • Apple AirTag
  Apple AirTag

  Apple AirTag

  89.00 лв.
magnifier