mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Стъклен протектор за iPhone 12 Pro 3MK FlexibleGlass

19.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Стъклен протектор за iPhone 12 Pro 3MK FlexibleGlass

Стъклен протектор за iPhone 12 Pro с много висока защита от надраскване. FlexibleGlass е хибридно стъкло, което е комбинация от най-добрите свойства на стъклото и филма - то е силно гъвкаво и устойчиво на надраскване.Покрива екрана на iPhone 12 Pro от край до край. Дебелината от 0,3 мм увеличава усещането за липса на допълнителен слой на екрана.

Благодарение на своята гъвкава структура, стъклото може да се огъне и в същото време е безопасно за ръката. FlexibleGlass има всички отвори за високоговорителя, сензорите, камерата и бутона, ако има такива на смартфона. Олефобният слой, използван в хибридното стъкло, минимизира образуването на мръсотия, улеснява почистването на екрана и осигурява допълнителен защитен щит.

Благодарение на стикерите за позициониране Fit-In можете точно и лесно да поставите стъклото върху екрана на iPhone 12 Pro. Необходимо да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за iPhone 12 Pro, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: IP-12-PRO-3MK-FG Категория:

Стъклен протектор за iPhone 12 Pro 3MK FlexibleGlass. Хибридно стъкло, което е комбинация от най-добрите свойства на стъклото и филма. Покрива екрана на iPhone 12 Pro от край до край. Силно гъвкаво и устойчиво на надраскване. Напълно поддържа 3D Touch. 100% прецизност и чувствителност на допир. Дебелината от 0,3 мм увеличава усещането за липса на допълнителен слой на екрана.

  • Съвместимост: Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12
magnifier