mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Segway Ninebot KickScooter MAX G30

1549.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Електрически скутер - тротинетка Segway Ninebot KickScooter ES2.

Ninebot KickScooter MAX G30 by Segway

Предлагайки най-големия пробег в своя клас - 65 км, снабден със здрави 10-инчови пневматични гуми и рамка, която се сгава с едно движение, Ninebot KickScooter MAX G30 е тук, за да направи карането още по-надеждно и комфортно.

Макисмална мобилност

Край на притесненията за оставащия в батерията заряд! С пробег, достигащ до 65 км, KickScooter MAX G30 предлага най-голямата дистанция на движение на пазара, коео ще Ви позволи да увеличите своя изследователски радиус, придвижвайки се със скорост до 25 км/ч.

Максимално качество

Подобрените решения по дизайна, IPX7 и IPX5 водоустойчивост на основните компоненти, както и подобренията в здравината, правят KickScooter MAX G30 перфектния избор за пътувания на кратки разстояния или за ежедневна употреба.

Максимална адаптивност

Режимите на управление Eco, Drive и Sport могат да бъдат директно достъпени през интуитивното LED табло за управление. В допълнение разполагате с режим на управление в пешеходни зони.

Мощен мотор, Изключително голям наклон на катерене

В момента, в който завъртите бутона за ускорение, освободената от мощния 350W мотор мощ ше Ви накара да поискате още. KickScooter MAX G30 може да изкачва склонове с наклон около 20%, позволявайки Ви лесно изкачване на баири. Задното задвижващо колело предлага по-добро решение по отношение на ускорението, стабилността и енергийната ефективност.

Управлявай върху всякакви терени

10-инчовите пневматични гуми не само предлагат по-приятно управление, но се нуждаят и от по-малко поддръжа. Всяка една от гумите е покрита с допълнителен специален слой, който намалява риска от спукване.

Smart система за управление на батерията (Smart-BMS)

Литиевите батерии с голям капацитет 551Wh са умни и безопасни. Smart-BMS отблизо следи стауса на батериите, предпазвайки ги с редици защити, като защита от късо съединение, защита от презареждане и разреждане, защита от пренапрежение и прегряване, за да осигури сигурността на батериите и да удължи експлоатациаонния им живот.

Двойна спирачна система

Едновременното задействане на две спирачки, предна механична барабанна спирачка и задна електрическа спирачка, предлагат изключителна стабилност и възможност за спиране.

Пълноцветен информационен Dashboard дисплей

От цветния LED дисплей можете да следите скороста на движение, да избирате подходящ режим на управление, да провервате нивото на заряд на батерията и Bluetooth връзката или да получавате известия при ноебходимост от сервизна поддръжка.

Вградени предни и задни LED светлини

Предният фар (снабден с 2.5W ярка LED светлина), както и задните светлини и стоповете са проектирани да осветяват пътя Ви напред и да повишат видимостта Ви за останалите около Вас при слаби условия на осветеност.

Регенеративна спирачка за възстановяване на мощност

Иновативната регенеративна спирачна система превръща Ninebot KickScooter MAX G30 в електрическо превозно средство захранвано от електричество и рециклирана енергия от управланието му. Натрупаната енергия от използването на регенеративната спирачка ще бъде освободена когато се нуждаете от ускорение.

Лесно и бързо зареждане с вградено зарядно

Вграденото зарядно устройство позволява лесно зареждане, когато сте в движение и спестява необходимостта от носене.

Марка

Код: SGW-KICK-G30 Категория:
 • Производител: Segway
 • Модел: KickScooter MAX G30
 • Цвят: Черен
 • EAN: 8719324556521

Характеристики:

 • Подходящ за възраст: 14+
 • Максимално натоварване: 100 кг
 • Максимална скорост: 25 км/ч
 • Мощност на двигателя: 300 W
 • Максимален пробег: 25 км
 • Време за зареждане: 3.5 ч.
 • App: Да (Ninebot by Segway App)
 • Bluetooth: Да
 • Батерия: 551 Wh
 • Тегло: 12.5 кг.
magnifier