mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 T540 Wi-Fi 64GB Black

899.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Таблет Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 T540 Wi-Fi 64GB + 4GB RAM, цвят черен.

Подобрена производителност и пространство за съхранение. Устойчивост, оценена с рейтинг IP68 и антишоков дизайн. PC-подобно изживяване, което те следва.

Samsung Galaxy Tab Active Pro е най-доброто устройство, независимо дали се използва у дома, на пътя или на други места, където животът те отвежда. Големият екран и дълготрайната сменяема батерия ти позволяват да пътуваш без граници и да преживяваш повече.

Създаден да е активен, като теб

Samsung Galaxy Tab Active Pro е създаден, за да бъде толкова активен, колкото си и ти, независимо дали си вкъщи или навън. Устойчивостта му на вода и прах, оценена с IP68, ти позволява да се справяш с него при различни условия, докато антишокова защита го прави допълнително издръжлив. Големият 10,1-инчов екран ти позволява да виждаш и правиш повече.

Заряд да продължава

Вземи таблета със себе си за цялото пътуване с батерия, която издържа. Капацитетът от 7600 mAh ти дава до 15 часа възпроизвеждане на видео при едно пълно зареждане, така че да можеш да продължиш, дори когато контактите са малко и далече. USB-C зареждането минимизира времето, прекарано близо до контакта.

Изрази се на момента

Бъди творец: S Pen се усеща естествено в ръката, а неговите 4096 нива на чувствителност и тънъкият 0,7 мм връх означават, че е и суперпрецизен. Когато си на открито, можеш да го използваш за бързо редактиране на снимките си, да следваш своето вдъхновение и да скицираш нещо набързо, да проверяваш и правиш бележки по картата на пътуването си.

Подобрена производителност и пространство за съхранение

4 GB памет и 64 GB пространство за съхранение позволяват на Samsung Galaxy Tab Active Pro да е в крак с теб и съдържанието ти, докато Micro SD картата добавя до 512 GB повече, за да съхраняваш всичко на едно място. Възползвай се от бързата връзка с други устройства чрез POGO щифт за допълнителна производителност и пренос на данни, докато едновременно зареждаш батерията.

PC-подобно изживяване, което те следва

Използвай подобно на PC изживяване със Samsung DeX, независимо дали вкъщи или навън. Бързо оборудвай Samsung Galaxy Tab Active Pro с клавиатура и мишка, за да изразиш креативността си, независимо къде се намираш. Добави още един дисплей, за да имаш повече екран, с който да работиш, когато разполагаш с друго устройство, с което да се свържеш.

Най-после причина да оставиш телефона

Поддържай връзка, дори когато телефонът ти е извън обсег. Samsung Galaxy Tab Active Pro безпроблемно се синхронизира с твоя смартфон Galaxy, така че да можеш да приемаш входящите обаждания, точно както когато отговаряш на телефона си. Освен това ти позволява да отговаряш на текстови съобщения, така че да си винаги в чата.

Бързо отключване с лекота

Отключи устройството си бързо и без усилия. Samsung Galaxy Tab Active Pro използва интуитивна технология за удостоверяване, за да ти предостави сигурен достъп до твоята информация в момента, в който ти потрябва. Технологиите за сканиране на пръстови отпечатъци и разпознаване на лица ти позволяват лесен и сигурен достъп до устройството ти.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SM-T540NZKA Категория:
  • Android 10, One UI 2
  • Дисплей: 10.1"
  • Чипсет: Snapdragon 710 (10 nm)
  • Процесор: Octa-core
  • Вградена памет: 64 GB
  • RAM памет: 4 GB
  • Камера: 13 MP
  • Предна камера: 8 MP
  • Батерия: 7600 mAh
  • Тегло: 653 гр.
magnifier