mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Рутер Xiaomi Router AX3200 WiFi 6

129.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Рутер Xiaomi Router AX3200 WiFi 6 Black

Xiaomi Mi Router AX3200 е нов модел рутер на Xiaomi за новия интернет стандарт Wi-Fi 6. Това е идеален рутер за всички онези потребители, които търсят рутер с по-голямо покритие и стабилна връзка.

Ултра-бърз Wi-Fi 6

Чисто ново мрежово изживяване. Wi-Fi 6 (802.11ax) е най-новото поколение в Wi-Fi стандартите. Благодарение на по-високите си скорости на трансфер, Xiaomi Router AX3200 ви позволява лесно да се насладите на почти два пъти по-висока скорост от типичен рутер AC1200.

Wi-Fi 6 рутера значително намалява забавянето и неотзивчивостта в крайните устройства, дори когато множество потребители използват няколко устройства едновременно. Плъзгайте се през новата цифрова ера с истинска свръхбърза мрежова реакция.

Dual-Band рутер

Dual-Band разгръща пълния потенциал на производителността на мрежата. Xiaomi Router AX3200 предлага както 2.4GHz, така и 5GHz. Двете ленти не си пречат една на друга и имат комбинирана теоретична безжична скорост от максимум 3202Mbps. Насладете се на свръхбърз достъп до Интернет, стабилно покритие на сигнала, високоскоростно използване, безпроблемни HD видеоклипове и мащабни онлайн игри.

MU-MIMO технология

Технологията MU-MIMO позволява на множеството антени на вашия рутер Xiaomi AX3200 да осигурят мрежова връзка с множество устройства едновременно. Ако рутерът е магистрала, този идва с допълнителни ленти, които едновременно увеличават скоростта на трансфер и предотвратяват неотговарянето на вашите устройства.

OFDMA технология

Технологията OFDMA позволява на вашия рутер да изпраща данни до множество крайни устройства само с едно предаване, където традиционният рутер би трябвало да изпраща множество предавания.

OFDMA осигурява по-ефективно предаване и намалена латентност, така че можете да използвате няколко устройства едновременно и да се насладите на незабавна реакция при онлайн игри, независимо дали това е мащабно или чрез вашия смартфон.

Пълно покритие на дома с Wi-Fi 6

Настройте мрежови връзкии, състоящи се от множество рутери със съвместими продукти за мрежови рутери на Xiaomi. Няма нужда да се притеснявате за оформлението на вашия дом, тази система е създадена да работи във всички видове сложни оформления и да осигурява пълно покритие на домашния сигнал. Безжичният сигнал се движи между всеки рутер безпроблемно, което ви позволява да използвате мрежата си, както пожелаете.

MediaTek Filogic800

Оптимално състояние на мрежата по всяко време. Рутера Xiaomi Router AX3200 разполага с двуядрени четиринишкови процесори с едноядрена тактова честота до 1,35 GHz. С цялостните подобрения на производителността вашата интернет връзка е по-приятна и разнообразна.

Интелигентен живот с 256MB памет

Голямата памет означава, че можете да свържете до 128 устройства. Насладете се на технологичните предимства на вашия рутер с гладки, стабилни мрежови връзки между множество устройства.

Технология за формиране на лъч

Технологията за формиране на лъч концентрира Wi-Fi сигнала към вашите свързани устройства, осигурявайки по-добър обхват на Wi-Fi и производителност на мрежата. Рутерът може да засили Wi-Fi сигнала за съответната посока, подобрявайки качеството и стабилността и разширявайки ефективния обхват.

Рутерът Xiaomi AX3200 разполага с гигабитов WAN порт, три гигабитови LAN порта, интерфейс за захранване и бутон за нулиране. Също така, Xiaomi Router AX3200 е оборудван с 12V захранващ адаптер, който захранва всичко това. За оптимална защита е възможен най-новият стандарт WPA3.

Рутерът е много лесен за инсталиране. Първо свържете захранването и WAN порта и след това настройте рутера с помощта на приложението Xiaomi Wi-Fi или като влезете в самия рутер. Съвместим е с iOS и Android.

Спрете да се оплаквате от вашата интернет връзка и купете Xiaomi Router AX3200 Wi-Fi 6 от MobilePoint.bg, прекарайте си страхотно и се насладете на вашия интернет.

В комплекта:

 • 1 x Xiaomi Mi Router AX3200
 • 1 x Захранване за ел. мрежа
 • 1 x Ethernet кабел
 • 1 x Ръководство
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: DVB4314GL Категория:

Мрежов рутер Xiaomi Router AX3200 Wi-Fi 6, цвят черен.

Водещ модел рутер с висока производителност. Изключително бързо безжично изживяване. Безпроблемно Wi-Fi 6 покритие за целия дом. Поддържа 4x4 MU-MIMO, обслужване на множество устройства. Мощна и стабилна връзка, каквато никога не сте си представяли.

 • Производител: Xiaomi
 • Модел: Router AX3200
 • Продуктов номер: DVB4314GL
 • Процесор: 2-ядрен MediaTek Filogic800 1.35 GHz
 • Вътрешна памет: 256 MB
 • RAM памет: 128 MB
 • Протоколи: IEEE 802.11a / b / g / n / ac / ax, IEEE 802.3 / 3u / 3ab
 • Честотна лента 2.4 GHz: 4 × 4 (поддържа до IEEE 802.11n протокол и максимална скорост от 800 Mbps)
 • Честотна лента 5 GHz: 4 × 4 (поддържа до IEEE 802.11ax протокол и максимална скорост от 2402 Mbps)
 • Портове: 3 x LAN 10/100/1000Mbps (Auto MDI/MDIX), 1 x 10/100/1000Mbps WAN (Auto MDI/MDIX)
 • Антени: 6 външни антени с високо усилване
 • Безжична сигурност: WPA-PSK / WPA2-PSK / WPA3-SAE криптиране
 • EAN: 6934177754951
 • Гаранция: 24 месеца
magnifier