mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Рутер Huawei AX3 Wi-Fi 6 Plus Router Dual Core 12W WS7100 White

109.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Рутер Huawei AX3 Wi-Fi 6 Plus Router Dual Core 12W

Вашият асистент в ерата на Wi-Fi 6

Стандарта Wi-Fi 5 е най-често използвания в наши дни, докато Wi-Fi 6 (802.11ax) е новият стандарт, който през последните години постепенно навлиза в смарт устройствата. Wi-Fi 6 надгражда Wi-Fi 5 със значителни подобрения, за да може да предложи по-бърз и по-ефективен Wi-Fi.

Нова ера с Huawei Wi-Fi 6 Plus

Засилете скоростта на телефони активирани с Huawei Wi-Fi, с Huawei Wi-Fi 6 Plus. AX3 и смартфони от Huawei, захранени с Wi-Fi работят в пълна синергия благодарение на това, че и двете са с сграден специално разработения от Huawei чипсет. Той поддържа 160 MHz честота. Това осигурява максимална скорост и производителност.

Сигналът може да пребори няколко стени с Huawei Wi-Fi 6 Plus

Huawei телефоните с активиран Wi-Fi 6 са в състояние да изпращат 6dB по-силни сигнали обратно към AX3, 2 MHz тясна честотна лента, използвайки технологията Dynamic Narrow Bandwidth, която се основава на Chipset Synergy. Безжичните сигнали могат лесно да премиНават през твърди предмети като стени и подове. Това означава, че телефонът ще има добър прием на Wi-Fi сигнала, дори когато се свързвате от друг етаж или някъде далеч от рутера.

Светкавична скорост отвъд въображението

Ще останете впечатлени от бързата скорост, доставена от AX3. Благодарение на честотната лента 1.024-QAM и 160 MHz, теоретичната скорост може да достигне до 3.000 Mbps (574 Mbps в диапазон 2,4 GHz и 2.402 Mbps в 5 GHz обхват). Насладете се на плавно предаване и гейминг преживявания, както никога досега.

Множество безпроблемни свързвания

Различен и нов, в сравнение със старите рутери, AX3 предоставя свързване на няколко устройства с впечатляваща производителност. Рутерът поддържа OFDMA multi-user техология и чрез нея може да прехвърля данни между няколко устройства едновременно(до 4 устройства на 2,4 GHz, до 16 устройства на 5 GHz). И е в състояние да свърже до 128 устройства общо чрез двубандова свързаност. Колкото и потребители да се намират в едно пространството, рутерът ще обслужва безпроблемно различни потребители и устройства.

По-голяма честота от 160 MHz

Благодарение на това, че AX3 поддържа 160 MHz, когато свързвате AX3 към устройства, поддържащи 160 MHz, като най-добрите Huawei смарт телефони, активирани с Wi-Fi 5, таблети и лаптопи, скоростта на интернет ще се увеличи с 60% и повече. Това Ви предоставя безпрецедентно преживяване, без забавяне на мобилни устройства.

Мрежа от няколко рутера за по-голямо Wi-Fi покритие

Huawei Wi-Fi AX3 поддържа безжична мрежа, мрежа с кабел, както и хибридна мрежа с безжичен достъп и кабелен. Мрежата от няколко рутера се групират автоматично под едно Wi-Fi име и оптималният Wi-Fi се избира автоматично въз основа на местоположението на устройството. Huawei Wi-Fi AX3 може да се свързва със стари Huawei Wi-Fi рутери (с бутон H) за разширяване на мрежовото покритие у дома.

Подсилена защита за сигурност

 • Алгоритъм, който предотвратява достъпа на непознати до Вашата мрежа
 • Създаване на Wi-Fi за гости с цел да предпази паролата Ви
 • Ограничаване достъпа на непознати
 • WPA3, Firewall eнкрипция
 • DMZ, PAP / CHAP, DMZ / DoSi защита от атаки
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: WS7100 Категория:
 • Производител: Huawei
 • Модел: AX3 Dual Core
 • Фабричен номер: WS7100-21
 • Мобилно приложение HiLink
 • Скорост: до 3000 Mbps
 • Честота: 2.4 GHz / 5 GHz
 • Wi-Fi протоколи: 802.11ax/ac/n/a 2 x 2 & 802.11ax/n/b/g 2 x 2, MU-MIMO
 • Антени: 4 x maximum 5dBi с голям обхват
 • Портове: 3 x LAN port, 10/100/1000Mbps, 1 x WAN port, 10/100/1000Mbps
magnifier