mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 14%

Пречиствател за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4

Original price was: 439.00 лв..Current price is: 379.00 лв..

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Пречиствател за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4 BHR5096GL White

Китайският производител Xiaomi официално представи ново поколение на своя мощен и интелигентен пречиствател на въздуха, наречен Smart Air Purifier 4. Въздухопречиствателя предлага OLED дисплей и ще ви изненада с относително ниска продажна цена.

Основните разлики в дизайна на уреда са две - горната решетка над разпръскващия вентилатор може да се отваря, което позволява почистване на целия въздуховод до филтъра. Това е чудесно поради ред хигиенични причини и приветствана промяна.

Другата промяна - бутоните за контрол вече се намират върху самия екран, а не върху решетката. Това е още една чудесна промяна и отлична новина за много потребители.

Четвъртата генерация пречистватели предлагат и една нова функция - свеж въздух чрез насищане на въздуха с отрицателни йони. Тази функция е изключена и се изисква включване чрез Mi Home приложението.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 е пречиствател на въздух с йонизатор, от най-ново поколение с подобрен дизайн и функции. Дишайте чист и здравословен въздух. Филтриране на животински косми и полени. Ефективна покриваща площ от 28-48m². 360° вход за въздух. Wi-Fi управление.

Smart Air Purifier 4 има интегрирана нова и по-голяма система за филтриране, която благодарение на увеличения брой филтърни елементи може да увеличи абсорбцията на вредни частици.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 има CADR на частиците до 400 m³/h, способен да доставя 6660 L пречистен въздух в минута и с 360° кръгово всмукване на въздух, пречистването на въздуха в цялата стая е без усилие.

В допълнение, възможността за демонтиране на горната решетка на устройството също е голяма новост. Както и в миналото, основната цел и този път е да се улесни почистването на оборудването и да се намали вторичното замърсяване. Размерите на този пречиствател са 250 x 250 x 55 милиметра, а теглото е 5,6 кг.

Xiaomi също така разработи още по-ефективен филтър и производителят посочва 99,97% активност срещу вируса H1N1 и устойчивост на кръстосана инфекция. Антибактериалното, антивирусно двойно покритие може да елиминира някои бактериални вируси, което е особено полезно по време на грипния период. Това перфектно защитава както децата, така и възрастните хора.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 защитава вашето дихателно здраве, като поддържа въздуха в дома ви чист и безопасен за дишане. Целодневна защита за страдащите от ринит и алергии.

Въздухопречиствателя разпоага с висококачествен активен въглен за премахване на миризмите и за дълготрайна свежест. Активният въглен има висока степен на адсорбция и ефективно премахва обичайните вредни газове като ЛОС от дома ви, както и елиминира миризмите, за да поддържа въздуха ви свеж.

Отрицателната йонизация на въздуха помага да запазите дома си свеж. Вашият пречиствател освобождава отрицателни йони, за да поддържа въздуха свеж, като ви помага да останете освежени след тежък работен ден.

Новият филтър има по-висока ефективност и по-дълъг експлоатационен живот. Филтърът е високоефективен с голяма повърхност и високо съдържание на висококачествен активен въглен. Дългосрочната производителност на филтъра означава по-малко смени, като един филтър издържа 6-12 месеца.

Автоматичен режим с едно докосване

Чувствителни високоточни лазерни сензори следят промените в качеството на въздуха. Високоефективно пречистване в автоматичен режим — вашият пречиствател следи качеството на въздуха в реално време и автоматично регулира скоростта на пречистване.

Интелигентен контрол

С поддръжка за интелигентен контрол си гарантирате, че винаги ще се връщате в дом, пълен с чист и свеж въздух. Използвайте приложението Mi Home/Xiaomi Home от вашия смартфон, за да активирате пречистването, когато сте далеч от дома.

Лесни за почистване въздуховоди

Развийте и свалете решетката за лесен достъп до перките на вентилатора и въздуховода. Лесно почистване за вътрешността на вашия пречиствател за предотвратяване на вторично замърсяване.

Етап 1 -развийте и свалете решетката. Етап 2 -с мека кърпа почистете въздуховодите и перките на вентилатора. Етап 3 - завийте решетката обратно на мястото си.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 се предлага с филтър три в едно, включително основен филтър, високоефективен филтър на Xiaomi и висококачествен филтър с активен въглен, които работят заедно за пречистване на въздуха и поддържане на въздуха здравословен.

Модела НЕ Е СЪВМЕСТИМ с всички стари филтри на 1-ва, 2-ра и 3-та генерация.

Вземете Xiaomi Smart Air Purifier 4 от MobilePoint.bg

Резултатът е по-чисто и пречистено пространство. Не мисли повече!

Купете Xiaomi Smart Air Purifier 4 от MobilePoint.bg, вашият доверен онлайн магазин. С гаранция и експресна доставка за цяла България.

В кутията:

 • 1 x Пречиствател за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4
 • 1 x Филтър
 • 1 x Захранващ кабел
 • 1 х Ръководство за употреба
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: BHR5096GL Категория:

Пречиствател на въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4, цвят бял.

Филтърна машина за пречистване на въздуха (въздухопречиствател) за помещения до 48m². Интелигентно управление директно от смартфона, използвайки приложенията Google Assistant, Alexa и Mi Home. Дишайте спокойно с непрекъснато извеждане на пречистен въздух. Едно от устройствата, от които се нуждаете най-много за вашия дом!

 • Производител: Xiaomi
 • Модел: Smart Air Purifier 4
 • Продуктов номер: BHR5096GL
 • Тип: Пречиствател на въздух
 • Дисплей: OLED Touch
 • Капацитет на почистване: 400m3/h
 • Площ за пречистване: 28 - 48 кв.м
 • Wi-Fi управление
 • Гласов контрол: Amazon Alexa и Google Assistan
 • Сензори: Лазерен сензор за частици, температура и влажност
 • Размери на продукта: 25 x 25 x 55.5 cm
 • Тегло: 5.6 кг
 • EAN: 6934177744761
 • Гаранция: 24 месеца

Модела НЕ Е СЪВМЕСТИМ със старите филтри на 1-ва, 2-ра и 3-та генерация!

magnifier