mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Писалка Apple Pencil (2nd Gen.) MU8F2 White

269.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Apple Pencil (2nd Gen.) MU8F2 White

Просто си го представи. И го нахвърляй

Apple Pencil постави стандарта какво би трябвало да е изживяването при рисуване, нахвърляне на бележки или редактиране на документи – интуитивно, прецизно и магично. Второто поколение Apple Pencil вдига летвата още повече. Сега можеш да се пеърнеш и да зареждаш безжично, и да сменяш инструменти – например от молив на гумичка – с двойно тупване. Така че давай, остави следа.

Създаден да върши повече, по‑лесно

Второто поколение Apple Pencil се захваща магнитно за твоя iPad Pro с приятно щракване. Веднъж закачен, той автоматично се пеърва с устройството и се зарежда, така че винаги да е готов. Вече можеш да взаимодействаш с Apple Pencil по нови начини. Просто тупни два пъти, за да смениш инструмент, без да прекъсваш работата си.

Сменяш инструментите с тупване, матов цвят, изчистен дизайн

Нов изчистен дизайн. Второто поколение Apple Pencil е проектиран да бъде още по-удобен и естествен за ползване. Изчистеният дизайн – без конектори и подвижни части – го прави лесен за съхранение.

Закачва се магнитно за пеърване и зареждане

Пеървай магично. Зареждай безжично. Второто поколение Apple Pencil започва да се зарежда, когато поставиш плоската му част вдясно на твоя iPad Pro. Освен това се пеърва автоматично с устройството ти. Така можеш да зареждаш iPad Pro и Apple Pencil едновременно. Магично, нали? Всъщност е магнитно, но и другото звучи добре.

Тупни и отключи нови възможности. Второто поколение Apple Pencil позволява промяна на режима с двойно тупване на показалеца. И можеш да го настроиш с какво тупване да сменяш най-често ползваните инструменти.

Технология, която се превръща в изкуство. И в каквото още пожелаеш

Apple Pencil е перфектен, когато и да те осени вдъхновение. Запиши си идеи, нарисувай акварел или проектирай сграда на място. В App Store има всякакви приложения, с които да правиш още повече с Apple Pencil. Каквото и да поискаш, с Apple Pencil е толкова лесно, че няма да искаш да го оставиш.

Анотирай мейли, скрийншоти и други. Можеш да пишеш и скицираш в мейл, и дори директно да рисуваш в приложения като Keynote. Направи скрийншот и веднага след това можеш да го анотираш.

Перфектният инструмент за всеки артист. Apple Pencil помага да изразиш твореца в себе си. Независимо дали рисуваш акварел, проектираш интериор, или ретушираш лейъри в снимка, Apple Pencil помага на идеите ти да оживеят.

Модерна технология за плавна работа

Apple Pencil е снабден с технологии, предназначени да направят използването му изцяло интуитивно. Без доловимо забавяне и с прецизност до последния пиксел, той те кара да се чувстваш сякаш държиш любимата си четка, писалка или молив.

Проектиран като компютър, работи като молив

Супер отзивчив. Абсолютно прецизен. Когато търсиш точност до последния пиксел, инструментът, който ти трябва, е Apple Pencil. Рисувай с изключителна прецизност каквото пожелаеш – от техническа илюстрация до изящен портрет. Няма да те затруднят дори връхчетата на косата. Натискай по-силно за по-плътните линии и по-леко за по-тънките. Създавай светлосенки, като просто накланяш своя Apple Pencil. И практически няма да има забавяне между това, което пишеш, и това, което виждаш.

Използвай с лекота. Тупни дисплея на своя iPad Pro с Apple Pencil, за да го активираш и отвориш Notes. Можеш дори да отпуснеш длан върху дисплея и той няма да я отбележи, така че ще работиш точно както върху лист хартия.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: MU8F2ZM/A Категория:

Bluetooth писалка Apple Pencil (2nd Gen.), цвят бял.

Новият Apple Pencil осигурява перфектна пикселна точност и водеща в индустрията ниска латентност, което го прави чудесен за рисуване, скициране, оцветяване, водене на бележки, маркиране на имейли и др.

  • Производител: Apple
  • Модел: Apple Pencil (2nd Gen.)
  • Фабр. номер: MU8F2ZM/A
  • Тип на свързване: Bluetooth
  • Тегло: 20.7 гр.
  • EAN: 190198893376
  • Гаранция: 12 месеца

Съвместимост: Apple iPad Pro 11", Apple iPad Pro 11" (2020), Apple iPad Pro 12.9" (3rd Gen.)

magnifier