mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Клавиатура за таблет Samsung Galaxy Tab S7 Book Cover Keyboard Black

269.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Калъф и клавиатура за таблет Samsung Galaxy Tab S7

Калъф с интегрирана клавиатура с голям тракпад. Антимикробно покритие. Book Cover тефтера е изработен от естествена кожа и обхваща таблета отвсякъде. Самия таблет са захваща към калъфа в пластмасовово легло. Калъфът има и специален отвор за поставяне на S pen химикалката.

Най-подвижната клавиатура за работа и забавление

Book Cover Keyboard за Samsung Galaxy Tab S7 ти дава възможност да пишеш лесно и приятно на пълноразмерна клавиатура, ако пожелаеш. А издръжливото леко покритие предпазва твоя 11.0‑инчов Galaxy Tab S7 и от двете страни. Просто я прикрепи към своя таблет и пиши на воля.

Без усилие на 165°

Разгърни до 165°. Това е свобода, която никога не си мислил, че ще получиш от клавиатурата на таблета. Пантата за стопиране на Book Cover Keyboard ти позволява да намериш твоя перфектен ъгъл за изпращане на имейли, четене на блогове или учене - просто си избери.

Изживяване като на компютър с едно докосване

С Book Cover Keyboard за Samsung Galaxy Tab S7 вършенето на задачи е много по-лесно. С по-големия си тракпад и интуитивни функционални клавиши, клавиатурата ти осигурява безпроблемно изживяване, а когато се използва заедно с DeX, получаваш усещането като при работа с компютър, с едно докосване.

Защита отпред и отзад

Опростен и изчистен фолио дизайн. Book Cover Keyboard се прикрепва с магнит към задната част на Samsung Galaxy Tab S7, за да осигури защита, докато предният капак е и клавиатура. Просто разгъни клавиатурата, за да я ползваш. Или я сгъни, за да се превърне в тънък и лек капак.

Насладете се на максимална производителност с функционални клавиши и тъчпада на клавиатурата или отделете клавиатурата и просто я използвайте като калъф. Вграденият държач на S Pen държи вашата писалка винаги близо.

Пълен достъп до екрана и камерата, както и до всички бутони, входове и изходи на таблета.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: EF-DT870UB Категория:

Клавиатура и калъф за таблет Samsung Galaxy Tab S7 Book Cover Keyboard, цвят черен. Пълноформатна клавиатура с 64 бутона с латински символи.

  • Производител: Samsung
  • Модел: Book Cover Keyboard
  • Фабр. номер: EF-DT870UBEGEU
  • Тип свързване: Bluetooth 4.2
  • Предоставя цялостна защита
  • Материал: естествена кожа
  • EAN: 8806090591068
  • Гаранция: 12 месеца

Съвместимост: Таблет Samsung Galaxy Tab S7 T870 T876

magnifier