mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Карта памет Samsung Micro SDHC 32GB PRO Endurance MJ32GA

25.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Карта памет Samsung PRO Endurance 32GB Micro SD, клас 10

Карта памет от висок клас (Class 10) подходяща за камери за видео наблюдение, екшън камери, видео регистратори, смартфони и таблети. Идеална за заснемане на 4K ULTRA HD видеоклипове.

С удивителната си ефективност и надеждност, Samsung PRO Endurance ти позволява да съхраняваш и да се наслаждаваш на богатството на живота. Издръжливостта на Samsung PRO Endurance улавя решаващите моменти, осигурявайки най-дълготрайната производителност на индустрията за видео наблюдение с висока разделителна способност, дори в тежки условия.

Непрекъснатото записване 25 пъти по-дълго от картите, фокусирани върху скоростта, ви осигурява дълготрайна, най-добра в класа издръжливост до 43 800 часа (5 години). PRO Endurance осигурява данни с ограничена гаранция от най-висок клас до 5 години.

В критичните секунди на злополука или извънредна ситуация е от съществено значение надеждната карта. PRO Endurance е надеждният избор за решаващи моменти и приложения с интензивно записване.

Ярките детайли на 4K и FHD поддръжката придават качество на картината от следващо ниво на видео наблюдение. Плюс това, PRO Endurance поддържа големи видео файлове бързо и лесно с превъзходна скорост на четене до 100 MB/s и запис до 30 MB/s.

От тежкото време до голямо износване, PRO Endurance издържа на ситуации в реалния свят. Строго изпитана и доказано устойчива на магнити, рентгенови лъчи, вода (до 72 часа в морска вода, IEC 60529 & IPX7) и издържа на работни температури от -25° C до 85° C.

Съвместима с широка гама устройства както в SD, така и в micro SD формат.

Включеният SD адаптер е съвместим с повечето устройства от почти всяка марка, като напълно запазва изключителната скорост и ефективност на картата Samsung PRO Endurance.

  • Съвместимост: всички устройства с Micro SD и SD слот
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: MB-MJ32GA Категория:

Карта памет Samsung PRO Endurance 32GB Micro SD, клас 10.

Карта за съхранение на данни от висок клас, подходяща за камери за видео наблюдение, екшън камери, видео регистратори, смартфони и таблети. Идеална за заснемане на 4K ULTRA HD видео.

  • Производител: Samsung
  • Модел: PRO Endurance
  • Тип: Micro SDHC
  • Капацитет: 32 GB
  • Скорост на четене: 100 MB/s
  • Скорост на запис: 30 MB/s
  • Адаптер за SD: Да
  • EAN: 8801643193546
  • Гаранция: 120 месеца
magnifier