mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Карта памет Adata Premier Micro SD 64GB

15.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Карта памет Adata Premier micro SD 64GB UHS-I Class10

С по-честото използване на смартфони, таблети и компютри за мултимедийно записване и възпроизвеждане, нарастват изискванията към скоростите на четене и запис на специалните карти с памет. Тази карта с памет Adata от серията Premier изпълнява спецификацията SDA 3.0 UHS-I (Ultra High Speed ​​1, в съответствие със скоростта SD 2.0 Class 10) и се предлага за потребители, които искат специална карта за своя смартфон или таблет.

Отлична издръжливост

Тези карти с памет използват Error-Code Correction (ECC) и са изключително студоустойчиви, топлоустойчиви и непроницаеми за рентгенови лъчи, което ги прави една от най-здравите карти с памет в света.

Широк диапазон от капацитети

В допълнение към опциите за капацитет от 16GB, 32GB и 64GB, комплекта включва една карта с памет и SD адаптерна карта, което позволява лесно прехвърляне на файлове към и от хардуера.

Повишена скорост, без увеличение на разходите

Картите с памет Adata Premier microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 U1 имат по-голям капацитет, но без по-висока цена и осигуряват на потребителите по-бързите скорости на четене от спецификацията UHS-I на цената на карта клас 10. Последователното четене е до 80 MB/секунда и скоростите на запис достигат спецификацията на UHS-I клас 1 за скорост.

Те са изключително подходящи за потребители, които се наслаждават на фотография и видеозапис с висока разделителна способност. Стартирането на множество приложения едновременно не води до загуба в скоростта на четене/запис.

Можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.

Една от най-здравите карти памет в света. Изключително студоустойчиви, устойчиви на топлина и непроницаеми за рентгенови лъчи.

  • Съвместимост: всички устройства с Micro SD и SD слот
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: AUSDX64GUICL10A1-RA1 Категория:
  • Производител: Adata
  • Модел: Premier
  • Тип карта памет: micro SDXC
  • Капацитет: 64 GB
  • Адаптер: SD
  • Скорост на четене: 80 MB/s
  • Скорост на запис: 10 MB/s
  • Гаранция: 60 месеца
magnifier