mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Карта памет Adata Premier Micro SD 256GB

65.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Карта памет Adata Premier micro SD 256GB UHS-I Class10 (A1 V10)

С по-честото използване на смартфони, таблети и компютри за мултимедийно записване и възпроизвеждане, нарастват изискванията към скоростите на четене и запис на специалните карти с памет. Тази карта с памет Adata от серията Premier има 128 GB капацитет за съхранение и скорост до 100 MB/s.

Бърз трансфер на данни до 100 MB/s

Класифицирана по UHS-I клас 10, максимална скорост на последователно четене на карти с памет Adata Premier microSDXC/SDHC достига 100 MB в секунда, което позволява на потребителите бързо да прехвърлят данни между смартфони, таблети и компютри, без да се затрудняват закъсненията.

Клас 10 и V10 - Поддържа Full HD видеозапис

Отговарящи на изискванията за скорост на данни от клас 10, Adata Premier microSDXC/SDHC UHS-I Class 10 карти с памет поддържат Full HD 1080p видеозапис, позволявайки на потребителите да заснемат всяка сцена с впечатляващи, естествени детайли. Те отговарят и на спецификации V10 (Video Speed ​​Class), което означава, че могат да записват до 10 MB видео в секунда.

A1 квалификация - за по-бърза работа на приложението

Ако сте потребител на смартфон или таблет с Android, картите с памет Adata Premier microSDXC/SDHC UHS-I, отговарящи на изискванията на A1, могат да помогнат за по-бързото инсталиране и стартиране на приложения. С Android 6.0/7.0 потребителите могат да избират microSD карти като адаптивно съхранение не само за статично съдържание като снимки и видео, но и за приложения. Това помага да се разшири вътрешното хранилище на смартфона за по-вълнуващо използване на мобилни устройства.

Висока съвместимост на множество устройства

Отличаващи се с висока съвместимост, Adata Premier microSDXC/SDHC UHS-I Class 10 карти с памет поддържат смартфони, таблети, цифрови фотоапарати и видео рекордери с вградения адаптер за SD карта. Картите с памет Premier microSDXC / SDHC UHS-I Class 10 предлагат до 256 GB разширение за съхранение, така че дори и най-взискателното съдържание може да бъде записано без страх от бързо изчерпване на пространството.

Достатъчно място за съхранение до 256 GB

Осигурявайки капацитет до 256 GB, картите с памет Adata Premier microSDXC/SDHC UHS-I Class 10 ви позволяват да съхранявате хиляди снимки и часове Full HD видео без сложна настройка директно на вашия смартфон или таблет, където и да се намирате. Концентрирайте се върху текущата задача, благодарение на голямото място за съхранение и не се притеснявайте за мястото или кой файл къде ще отиде!

Пълна защита за висока издръжливост

Картите с памет Adata Premier microSDXC/SDHC UHS-I Class 10 са оборудвани с код за автоматично коригиране на грешки (ECC). Те преминават строги водоустойчиви, удароустойчиви, рентгеноустойчиви и антистатични тестове за здрава издръжливост.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: AUSDX256GUICL10A1-RA1 Категория:

Карта памет Adata Premier micro SD 256GB UHS-I Class10 (A1 V10). Вашата карта за по-добро мобилно съхранение. Една от най-здравите карти памет в света.

  • Производител: Adata
  • Модел: Premier
  • Тип карта памет: microSDXC
  • Капацитет: 256 GB
  • Клас за скорост: UHS-I Class10, A1, V10
  • Скорост на четене: 100 MB/s
  • Скорост на запис: 25 MB/s
  • В комплекта: SD адаптер
  • Гаранция: 60 месеца
magnifier