mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Калъф за таблет Samsung Galaxy Tab A7 2020 Book Cover Gray

69.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Калъф Flip Cover за Samsung Galaxy Tab A7 2020

Поставете таблета си в елегантен калъф, който е толкова стилен, колкото и е удобен. Book Cover калъфа за Samsung Galaxy Tab A7 2020 се сгъва и се прилепва посредсвом магнит. Заставете екрана си на един от двата ъгъла на капака за лесно гледане. Независимо дали лежите на дивана или седите в кафене, просто коригирайте екрана, за да гледате цялото си любимо съдържание с допълнителен комфорт. Има дори отделение за S Pen, така че можете да сте сигурни, че винаги ще бъде под ръка.

Носи с увереност и стил

Постави таблета си в елегантен калъф, който е толкова стилен, колкото и удобен. Калъфът тип книга за Samsung Galaxy Tab A7 се сгъва и се прилепва магнитно, така че можеш лесно да го прибереш, когато излизаш. Има дори отделение за S Pen, така че можеш да си сигурен, че няма да го изгубиш.

Намери най-добрия за теб ъгъл

Завърти екрана на един от двата ъгъла, които калъфът предлага, за да виждаш по-лесно. Независимо дали си на дивана или в кафене, просто намести калъфа, за да гледаш цялото си любимо съдържание комфортно.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: EF-BT500PJEG Категория:

Калъф за таблет Samsung Galaxy Tab A7 10.4", цвят сив. Този Book Cover е елегантен спътник на вашия Galaxy Tab A7 2020. Лесно е да се прикрепи сигурно, за да го предпази от замърсявания или драскотини.

  • Производител: Samsung
  • Модел: Flip Cover
  • Фабр. номер: EF-BT500PJEGEU
  • EAN: 8806090810503
  • Достъп до всички изходи, входове и бутони
  • Предоставя цялостна защита
  • Материал: полиуретан и микрофибър

Съвместимост: Таблет Samsung Galaxy Tab A7 2020 T500

magnifier