mobilepoint
0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

Калъф Samsung Galaxy S22 5G Clear Cover Transparent

24.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Калъф за Samsung Galaxy S22 5G Clear Cover QS901CT

Оригиналния прозрачен калъф за Samsung Galaxy S22 Clear Cover е изработен от първокласни материали. Добавя допълнителен слой защита и запазва цялата елегантност на вашия телефон.

Кейса е тънък, но издръжлив и защитава рамката и гърба от драскотини и повреди. Стилен, елегантен и компактен, предпазващ всички ъгли.

Изящен и тънък дизайн, кейса осигурява защитно покритие, без да добавя обем. Специално проектиран за Samsung Galaxy S22 5G, за да предпазите устройството от повреди и надраскване, като абсорбира всяко въздействие върху ъглите.

Създава пространствен буфер между екрана на Samsung S22 5G и повърхностите за предотвратяване на драскотини по дисплея, когато е поставен с екрана надолу. Пълен достъп до дисплея, камерата, всички бутони и портове на телефона.

Кристално ясен през целия ден

Виждаш оригиналния цвят на телефона си, дори когато си ползвал калъфа повече време. Прозрачният материал, от който е направен, остава прозрачен дълго време, без да пожълтява.

Тегло 0.25 кг
Марка

Цвят

Прозрачен

Код: EF-QS901CT Категория:

Прозрачен калъф за Samsung Galaxy S22 5G Clear Cover.

Официален Samsung аксесоар. Запазва външния вид на телефона. Тънък, но издръжлив. Защита на рамката и гърба от драскотини и повреди. Прецизните изрязвания и перфектното прилягане гарантират удобно използване.

  • Производител: Samsung
  • Модел: Clear Cover
  • Фабр. номер: EF-QS901CTEGWW
  • Изящен и тънък дизайн
  • Материал: Поликарбонат

Съвместимост: Samsung Galaxy S22 5G

magnifier