mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Калъф Samsung Galaxy A13 4G Soft Clear Cover Transparent

14.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Силиконов калъф за Samsung Galaxy A13 4G (A135F) Soft Clear Cover QA135TT

Прозрачен калъф за Samsung Galaxy A13 4G Soft Clear Cover.

Искате ли да покажете оригиналния цвят на Samsung Galaxy A13 4G и да го защитите в същото време? Официалният Soft Clear кейс на Samsung е перфектният избор!

Добавя допълнителен слой защита и запазва цялата елегантност на вашия телефон. Мек и тънък дизайн, кейса осигурява защитно покритие, без да добавя обем и не крие изключителния дизайн на вашия Samsung Galaxy A13.

Официален аксесоар на Samsung, изработен от първокласни материали. Стилен, елегантен и компактен, предпазващ всички ъгли. Текстурираната повърхност на калъфа осигурява добро сцепление.

Поставя се на гърба на телефона като го покрива на 100% заедно с цялата странична рамка обхващайки и 1мм от дисплея. Много лесен за поставяне, той предпазва любимия ви телефон от ежедневни повреди и надраскване.

Специално проектиран за Samsung Galaxy A13 4G. Предпазва телефона, като абсорбира всяко въздействие върху ъглите. Създава пространствен буфер между екрана на Samsung Galaxy A13 и повърхностите за предотвратяване на драскотини по дисплея, когато е поставен с екрана надолу.

Пълен достъп до дисплея, камерата, всички бутони и портове на телефона.

Тегло 0.25 кг
Марка

Цвят

Прозрачен

Код: EF-QA135TT Категория:

Силиконов калъф за Samsung Galaxy A13 4G (A135F), цвят - прозрачен.

Официален аксесоар на Samsung. Изработен от мек и гъвкав силикон. Калъфа е тънък, лек и не крие изключителния дизайн на вашия Samsung Galaxy A13. Прозрачен дизайн, за да покаже избрания цвят на телефона ви.

  • Производител: Samsung
  • Модел: Soft Clear Cover
  • Фабр. номер: EF-QA135TTEGWW
  • Изящен и тънък дизайн
  • Материал: Силикон

Съвместимост: Samsung Galaxy A13 4G (A135F)

magnifier