mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Калъф Samsung Galaxy A03s Soft Clear Cover

12.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Силиконов калъф за Samsung Galaxy A03s Soft Clear Cover

Прозрачен калъф за Samsung Galaxy A03s Soft Clear Cover. Добавя допълнителен слой защита и запазва цялата елегантност на вашия телефон. Мек и тънък дизайн, кейса осигурява защитно покритие, без да добавя обем и не крие изключителния дизайн на вашия Samsung Galaxy A03s.

Официален аксесоар на Samsung, изработен от първокласни материали. Стилен, елегантен и компактен, предпазващ всички ъгли. Текстурираната повърхност на калъфа осигурява добро сцепление.

Поставя се на гърба на телефона като го покрива на 100% заедно с цялата странична рамка обхващайки и 1мм от дисплея. Много лесен за поставяне, той предпазва любимия ви телефон от ежедневни повреди и надраскване.

Специално проектиран за Samsung Galaxy A03s. Предпазва телефона, като абсорбира всяко въздействие върху ъглите. Създава пространствен буфер между екрана на Samsung Galaxy A03s и повърхностите за предотвратяване на драскотини по дисплея, когато е поставен с екрана надолу.

Пълен достъп до дисплея, камерата, всички бутони и портове на телефона.

Тегло 0.25 кг
Марка

Цвят

Прозрачен

Код: EF-QA038TT Категория:

Силиконов калъф за Samsung Galaxy A03s, цвят - прозрачен.

Официален аксесоар на Samsung. Изработен от мек силикон. Калъфа е тънък, лек и не крие изключителния дизайн на вашия Samsung Galaxy A03s. Прозрачен дизайн, за да покаже избрания цвят на телефона ви.

  • Производител: Samsung
  • Модел: Soft Clear Cover
  • Фабр. номер: EF-QA038TTEGEU
  • Изящен и тънък дизайн
  • Материал: Силикон
  • EAN: 8806090830945

Съвместимост: Samsung Galaxy A03s, Samsung Galaxy A02s

magnifier