mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Huawei Watch GT 3 Elegant 42mm Light Gold Milanese

379.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Elegant 42мм - цвят златист.

Корпус от златиста неръждаема стомана и златиста метална верижка. Стилен дизайн и дълъг живот на батерията. Съвместим с Android и iOS устройства.

Насладете се на дизайн, който да отговаря на вашия стил. Целодневен мониторинг на SpO2.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: 55027151 Категория:

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Elegant 42mm Light Gold

Huawei Watch GT 3 42мм е създаден да впечатлява. Този часовник е истински шедьовър. Елегантният 42 мм циферблат улавя светлината върху 3D извитото стъкло, придавайки нежно сияние, напомнящо отражение във вода. Той съчетава изчистен дизайн на корпуса с гланцово покритие, придружен от елегантни каишки за модерен и изискан стил.

Huawei Watch GT 3 42мм дизайн

Насладете се на дизайн, който да отговаря на вашия стил. Изберете измежду космическа или спортна тема, минималистичен дизайн и хиляди други циферблати, поставяйки ги на своя Always On дисплей за повече настроение.

Комбинирайте и съчетавайте стила си с богато разнообразие от каишки – щадящи кожата Viton каишки, стилни кожени каишки и елегантни магнитни каишки, които ви помагат да заблестите във всяка ситуация.

Просто завъртете „въртящата се корона“, за да приближите или отдалечите, както и да получите бърз достъп до това, което искате. С висока честота на опресняване можете лесно да настроите силата на звука и времето за аларма, дори когато ръцете ви са мокри, което ви осигурява усещането, че всичо се случва с лекота.

Точен мониторинг на сърдечния ритъм

Най-новата технология за измерване на сърдечния ритъм включва осем фотодиода, които са разположени в кръг и два комплекта източници на светлина, комбинирани с извита стъклена леща за удобно носене, като същевременно намалява външните светлинни смущения.

AI алгоритъмът е подобрен, за да ограничава шумните сигнали по-ефективно, позволявайки точно наблюдение на сърдечната честота дори при силно натоварване и подобрявайки точността на здравните данни.

Двулентов и петсистемен GNSS

Поддържайки GPS, Beidou, GLONASS, Galileo и QZSS сателитни системи, часовникът предлага по-силна производителност срещу смущения, което ефективно подобрява силата и стабилността на сигналите на открито. Вашите тренировки могат да бъдат точно записани и всяка капка пот - преброена. Двулентовите L1 и L5 на Huawei Watch GT 3 осигуряват по-висока устойчивост на сигнала, позволявайки точно позициониране.

Дълъг живот на батерията и безжично зареждане

Huawei Watch GT 3 поддържа безжично зареждане5, така че можете да използвате телефона си, за да го заредите, когато забравите зарядното си устройство5 и да кажете сбогом на притесненията свързани с живота на батерията. При пълно зареждане Huawei Watch GT 3 42 мм издържа до 7 дни, така че сте напълно подготвени да следите всяка тренировка и да не пропуснете да проверите здравните си показатели.

Очаквайте неочакваното

Часовникът показва времето на изгрев и залез всеки ден, показва различните фази на Луната и ви информира за приливните промени в реално време. Вграденият барометър следи текущото атмосферно налягане в реално време и ви предупреждава в случай на драстични промени преди настъпването на екстремни метеорологични условия, превръщайки се в допълнително защитно устройство за вашите приключения на открито.

Вашият личен AI треньор по бягане

Huawei Watch GT 3 може да оцени вашите атлетични способности въз основа на вашите предишни данни и да ви предостави научна и професионална програма за бягане6 за ежедневната ви подготовка или за състезание, независимо дали сте начинаещ или напреднал атлет, като ви предоставя и пълно проследяване на тренировката.

По време на тренировъчния цикъл програмата може да се коригира автоматично и регулярно въз основа на действителното изпълнение и обратната връзка от данните, което ви помага да подобрите ефективността на тренировката си и да постигнете целите си с по-голяма лекота.

Тренирайте като професионалисти

Въз основа на мониторинг на индикатори като темпо, сърдечна честота и изминато разстояние, устройството интелигентно оценява индекса на бягане и тренировъчния стрес, както и натоварването, нивото на възстановяване и пулса за възстановяване като ви предоставя професионални тренировъчни съвети, за да планирате по-добре интензивността на тренировката и времето за подобряване на нейното качество.

Route Back навигация

С точна офлайн навигация, Huawei Watch GT 3 предлага функцията Route Back, която може да ви върне до началната точка ако се загубите. Подобно на опитен водач, функцията предлага гласови предложения за очаквано време на пристигане, оставащо разстояние и препоръчани маршрути, когато посещавате нова дестинация.

Когато тренировките приключат, той автоматично генерира маршрути за пътуване в приложението Huawei Health, така че можете да споделяте7 и да поканите приятелите си да се присъединят или да ги запазите за бъдещи посещения.

Избери своя любим режим

Huawei Watch GT 3 поддържа повече от 100 спортни режима като бягане, колоездене, туризъм, плуване, скачане на въже и ски. Независимо дали се потапяте в басейна или се потите на терена, можете да се насладите на тренировката си максимално. Можете също да използвате часовника, за да слушате музика и да изберете подходящ плейлист за тичане, за да подобрите своя ритъм и динамика.

Готово, всичко е подготвено

Когато тренирате, часовникът може да бъде свързан с различни спортни съоръжения и приложения. Сърдечният ритъм и други данни от часовника могат да се синхронизират с оборудване като бягащи пътеки, елиптични уреди, гребен тренажор и др., и можете да синхронизирате данните с популярни спортни приложения на трети страни чрез приложението HUAWEI Health, за да ви помогне да оцените и коригирате тренировката си навреме.

Целодневен мониторинг на SpO2

Насищането на кръвта с кислород (SpO2) е един от важните жизнени показатели, които могат да отразяват снабдяването с кислород на тялото. Huawei Watch GT 3 автоматично осигурява 24-часово следене на нивото на SpO2, независимо дали работите, тренирате или спите, което внимателно се грижи за вашето здраве денонощно.

По-добри навици, по-добро самочувствие

Време за ставане, пиене на вода и упражнения - часовникът определя ежедневни цели и предлага напомняне, което да ви помогне да развиете здравословни навици. Създайте си график за сън, за да започвате деня рано с енергия. Когато се почувствате уморени се изправете, разходете се, вдишайте чист въздух и продължете с ползотворния си ден.

Цялостна и непрекъсната грижа

Часовникът може да следи съня ви, за да ви помогне да формирате рутина за сън, да следи сърдечния ритъм, да регулира дишането ви и да облекчи напрежението, когато сте стресирани. Той също така записва вашия менструален цикъл, както и състоянието на тялото, за да успокои ума ви, така че да можете да се отпуснете и да се насладите на живота.

Обадете се от часовника

Свържете Huawei Watch GT 3 към вашия смартфон чрез Bluetooth, когато тренирате на открито, вършите домакинска работа или готвите, и се наслаждавайте на удобството да преглеждате историята на обажданията, да отговаряте и отхвърляте повиквания от часовника.

 • Производител: Huawei
 • Модел: Watch GT 3
 • Фабр. номер: Milo-B19T
 • Дисплей: 1.32" AMOLED
 • Операционна система: HarmonyOS 2.0
 • Микрофон: Да (Bluetooth обаждане)
 • Говорител: Да
 • Водоустойчивост: 5 ATM
 • Свързаност: Bluetooth 5.2 и BR + BLE
 • Локализиране: GPS + GLONASS + Galileo + Beidou
 • Приложение: Huawei Health
 • Спортни режими: 100+
 • Размери: 42.3 x 42.3 x 10.2 mm
 • Каишка: 20 mm
 • Тегло: 35 гр.
 • Зареждане: Безжично
 • Батерия: 7 дни
 • Съвместимост: HarmonyOS 2, Android 6.0 и iOS 9.0 или по-нови
magnifier