mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Huawei Watch GT 2 Pro Sport 46mm Black

369.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Смарт часовник Huawei Watch GT 2 Pro Sport Black

Huawei Watch GT 2 Pro дизайн

Ново поколение елегантност. Устойчивото сапфирено покритие в комбинация с титаниевата рамка придават на часовника лек и същевременно солиден дизайн. Лъскавият керамичен гръб е приятен за кожата и е изключително удобен за носене. Huawei Watch GT 2 Pro демонстрира перфектен баланс между изкуство и технология, благодарение на съвършената си изработка. Сензорният 1,39-инча AMOLED екран поддържа плъзгане и докосване.

Huawei Watch GT 2 Pro възможности

Наслади се на тайните на природата

Погледнете към китката си. Вече знаете кога е изгрева и залеза на слънцето и луната. Пригответе се за приключения. Освен това, осемте лунни фази като новолуние, пълнолуние, първа четвърт и други, както и приливите ви позволяват да наблюдавате небето и да оцените романтиката в това как времето минава.

Изработен за теб

Изберете от над 200 дизайна за вашия циферблат, за да може винаги да е в тон с тоалета ви за деня. Именно тези дизайни ви гарантират незабравимо забавление или пък можете да следите различни показатели в реално време с помоща на функционалния дисплей.

Ски и сноубординг

Huawei Watch GT 2 Pro представя подробна информация като сърдечен ритъм, средна скорост, максимален наклон, детайли за ски и сноуборд писти. В допълнение ще получавате и гласови предупреждения, ако някой от показателите е извън норма. Отличен избор за придружител с чиято помощ можете да поддържате баланса си при висока скорост.

Персонален голф инструктор

Новият Голф режим е способен да анализира вашата стойка при удар и да ви предостави съвети как да подобрите скоростта на замаха си и неговата честота. Намерете подходящият за вас ритъм и станете професионалисти по един по-ефективен начин.

100+ Тренировъчни режима

Часовникът предоставя данни за 100+ тренировъчни режима, включващи 17 професионални и 85 персонализирани такива. Смарт часовникът следи всяко ваше движение през цялото време. Има и над 10 курса по бягане с подробни гласови напътствия, за да ви помогнат да подобрите тренировките си.

Всичко започва от движението

Просто започнете тренировката си както обикновенно и часовникът автоматично ще го отчете само с едно докосване. Налични са 6 често срещани трнировъчни режима за бягане на открито/закрито, ходене на открито/закрито, кростренажор и гребане.

Професионалните данни подмогат тренировките

VO2Max е максимaлното количество изразходен кислород по време на интензивни упражнения. VO2Max показва капацитета на вашето кардио и издръжливост по време на тренировка. VO2Max може да се измерва само при бягане на открито.

Huawei Watch GT 2 Pro навигация

Навигация, с която няма да се загубиш. Route Back функцията записва вашия маршрут с помоща на GPS. Когато GPS сигналът е слаб ще получавате известия за това. Дори и при слаб сигнал можете да проследите записания си маршрут към момента и да намерите пътя си обратно.

Бъдете информирани за внезапни промени във времето

Рязкото изменение във въздушното налягане винаги е показател за лошо време. Вграденият барометър отчита налягането във въздуха в реално време, за да сте винаги нащрек и подготвени за приключения на открито.

Huawei Watch GT 2 Pro здраве

Точно отчитане, по-ниско потребление. Подобрените LED светлини и примиум стъклото на гърба, си сътрудничат с интелигентния AI алгоритъм, като така ефективно намаляват потреблението на батерията и същевременно измерват SpO2 или сърдечния ритъм, което ви гарантира повече защита само с едно зареждане.

Отчитане на кислородни нива

Интелигентното еднократно измерване на SpO2 нивата спомагат за отчитането на нивата на кислород в кръвта независимо дали работите или покорявате върхове.

Научен контрол на съня

С Huawei TruSleep 2.0 вашият Huawei Watch GT 2 Pro може научно да проследява и открива шест основни проблеми в съня,4 докато ви предоставя съвети за по-пълноценен отдих.

Освободи се от стреса

Многото работа и забързаното ежедневие понякога ни поставят под напрежение. Базиран на Huawei TruRelax технологията, Huawei Watch GT 2 Pro предлага целодневен контрол на стреса и непрестанно се грижи за здравето ви. Опитайте се да осъвършенствате дишането си, за да регулирате настроението си в подходящото време.

24 часово отчитане на сърдечния ритъм

Huawei TruSeen 4.0+ следи акуратно вашия сърдечен ритъм и ви предупреждава, когато сърдечният ритъм е извън норма. Без значение дали по време на тренировка или по време на сън, часовникът в реално време ще следи сърдечния ви ритъм, за да сте защитени целодневно.

Huawei Watch GT 2 Pro батерия

Безжично зареждане, пълноценен живот. Двете седмици живот на батерията ви гарантират необезпокояван живот без да мислите за зареждане постоянно. След 5 минутно зареждане можете да използвате часовника 10 часа. Можете да го зареждате и от телефона, когато нямате налично зарядно.

Huawei Watch GT 2 Pro музика

Нека музиката да започне. Съхранете до към 500 песни (паметта за съхранение на музика е около 2 GB) и лесно се свържете с Huawei FreeBuds Pro. Можете да се насладите на любимата си музика, докато ходите или по време на джогинг.

Huawei Watch GT 2 Pro разговори

Приемане на обаждания през часовника. Можете да приемате, отхвърляте и да заглушате разговори и да проверявате историята с обажданията си директно на часовника посредством Bluetooth връзка с вашия телефон.

Huawei Share OneHop

Просто свържете вашия часовник с Huawei телефона и след това много лесно можете бързо да прехвърляте снимки. Можете също така да персонализирате дизайните на циферблата с която и да е снимка от вашия телефон.

Дистанционно заснемане

Дори и телефона да е на разстояние от вас, много бързо и лесно можете да направите снимка. Отнема едно докосване на часовника.

Huawei Watch GT 2 Pro сензори

 • Акселерометър
 • Жироскопичен сензор
 • Магнитометър
 • Оптичен сензор за измерване на пулса
 • Сензор за амбиентна светлина
 • Сензор за въздушно налягане
 • Капацитивен сензор

Видео за Huawei Watch GT 2 Pro.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: 55025791 Категория:

Смарт часовник Huawei Watch GT 2 Pro Sport 46мм, цвят черен.

Корпус от черна титаниева рамка, керамичен гръб и черна флуороеластомерна каишка.

 • Производител: Huawei
 • Модел: Watch GT 2 Pro
 • Фабр. номер: VID-B19S
 • Дисплей: 1.39" AMOLED
 • Операционна система: Huawei
 • Памет: 4 GB / 32 MB RAM
 • Процесор: Kirin A1 + STL4R9
 • Микрофон: Да
 • Високоговорител: Да
 • Водоустойчивост: 5 ATM
 • Свързаност: Bluetooth 5.1, BLE / BR / EDR
 • Локализиране: GPS, Glonass, Galileo
 • Порт за зареждане: Безжично
 • Дължина на каишката: 140 - 210 мм
 • Батерия: 455 mAh (14 дни)
 • Тегло: 52 гр.
 • EAN: 6972453166494
 • Гаранция: 12 месеца

Съвместимост: Android 4.4 или по-нова, iOS 9.0 или по-нова

magnifier