mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Филтър Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Filter

99.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Филтър Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Filter

Резервен филтър за въздухопречиствател Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro. Подходящ само за Mi Air Purifier 4 Pro!

Трислойна високоефективна филтрация за защита на вашето здраве. PM2.5 и поленова филтрация. Филтриране на косми от домашни любимци. Елиминиране на миризмата. Филтъра има добавен активен въглен в най-вътрешната си част.

Мощен филтър "всичко в едно"

Филтъра има три слоя - първичен филтър, високоефективният филтър на Xiaomi и висококачествен филтър с активен въглен работят заедно, за да пречистят въздуха ви и да ви поддържат здрави.

Първичният филтър осигурява първоначално филтриране чрез филтриране на прах, косми, фини трохи сред други големи частици и е устойчив на гънки, масла, киселини, основи и други, за да осигури дълъг експлоатационен живот.

Високоефективният филтър 22000 cm² премахва PM2.5, полени, цветен прашец, пърхот на домашни любимци и др. за постоянен изход на чист въздух.

Висококачественият активен въглен от 500 000 mg, със сложна структура на порите и равномерно разпределен въглерод, ефективно премахва замърсителите на въздуха и миризмите, които са вредни във вашия дом.

Разликата между високоефективния филтър на Xiaomi и конвенционалния HEPA филтър

Комбинирайки две филтърни технологии - електростатичен заряд и механично филтриране, високоефективният филтър на Xiaomi може да отстрани 99,97% от въздушните частици с размери 0,3 микрометра и да улавя прах, PM 2,5, цветен прашец, пърхот на домашни любимци, дим и малки частици.

В сравнение с конвенционалния HEPA филтър, високоефективният филтър на Xiaomi позволява на пречиствателя на въздуха да генерира по-малко шум и да консумира по-малко енергия, като позволява на повече въздушен поток да преминава през филтъра, като същевременно запазва същата ефективност на почистване.

Повече чист въздух - филтърът на Xiaomi използва разтопени PP влакна с електростатична технология. С по-голямо пространство между влакната, по-големи обеми въздух могат да преминават през филтъра.

Нисък шум - с по-ниска плътност на влакната, филтърът позволява на въздуха да преминава при високи скорости, което води до по-малко шум.

По-ниска консумация на енергия - с по-ниска плътност на влакната, филтърът на Xiaomi е в състояние да отделя същия обем чист въздух като конвенционалния филтър, но с много по-ниска консумация на енергия.

Само един филтър за употреба до една година

Филтърният елемент "всичко в едно" е издръжлив, въпреки че производителността постепенно ще намалява с течение на времето. Препоръчително е да сменяте филтърния елемент на всеки 6-12 месеца.

Можете да проверите използването на филтъра по всяко време чрез приложението Mi Home/Xiaomi Home. Приложението дори изчислява времето за смяна на филтъра въз основа на вашето използване.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: BHR5062GL Категория:

Филтър Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Filter.

Резервен филтър, подходящ само за Mi Air Purifier 4 Pro! Филтърът е специално проектиран за премахване на формалдехид, PM2.5 частици и миризма. Композитна, тристепенна филтрация с TRUE HEPA филтър, клас H13.

  • Производител: Xiaomi
  • Тип: Филтър за пречистване на въздуха
  • Модел: M15R-FLP-GL
  • Продуктов номер: BHR5062GL
  • Външен диаметър: Ф226 mm
  • Височина: 360 mm

Съвместимост: въздухопречиствател Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

magnifier