mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Дрон DJI Phantom 4 Pro V2.0

3299.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Дроновете Phantom 4 Pro V2.0 са с нов дизайн за по-голяма устойчивост на дрона и мощна батерия за по-дълги полети. С добавени множество интелигентни режими като ActiveTrack, TapFly, Draw, Return To Home, Gesture и много други за удобство по време на полет.

Дроновете Phantom 4 заснемат Full HD видео със 120 кадъра в секунда и 4K видео с 30 кадъра в секунда. Приложението DJI GO позволява управление на дрона, камерата, смяна на полетните режими и редактиране и споделяне на заснетите кадри.

Дрон с камера DJI Phantom 4 Pro V2.0

Новият Phantom 4 Pro V2.0 е снабден с OcuSync HD система за предаване на видео, която позволява безжично свързване с DJI Goggles RE. Подобно на Phantom 4 Pro и Phantom 4 Advanced, новият Phantom 4 Pro V2.0 е снабден с камера с 1-инчова 20-мегапикселова матрица, която може да заснеме 4K/60fps видео и Burst режим от 14 кадъра в секунда.

Освен всичко това, системата FlightAutonomy включва два сензора за задно виждане и инфрачервени сензори за засичане на препятствията в 5 посоки.

Камера с 1-инчов 20-мегапикселов Sony Exmor R CMOS сензор

Дронът DJI Phantom 4 Pro V2.0 е снабден с 1-инчов 20-мегапикселов Sony Exmor R CMOS сензор, регулируема f/2.8 - f/11 бленда и механичен затвор, благодарение на който се елиминира изкривяването на образите при снимане на бързодвижещи се обекти, както и при снимане, когато летите с висока скорост.

С дрона DJI Phantom 4 Pro V2.0 можете да снимате 4K видео с 60 кадъра в секунда с H.264 компресия, 4K видео с 30 кадъра в секунда с H.265 компресия, както и да правите зашеметяващи 20 MP снимки.

Размерът на сензора е по-важен за качеството на изображението отколкото броя на пикселите, тъй-като по-голям сензор улавя повече информация във всеки пиксел, подобрява динамичния обхват, съотношението сигнал към шум и дава по-добри резултати при ниска осветеност.

CMOS сензорът на Phantom 4 Pro V2.0 е почти четири пъти по-голям от сензора на Phantom 4. Така Phantom 4 Pro V2.0 има ISO обхват до 12800 и повишен контраст.

Обектив с висока разделителна способност

Разделителната способност и контрастът на обектива са от решаващо значение за качеството на изображенията, защото качественият обектив може да заснеме ярки снимки с висока резолюция.

Камерата на Phantom 4 Pro V2.0 има оптично оптимизиран широкоъгълен F2.8 обектив с 24 mm еквиваленто фокусно разстояние.

Система за преодоляване на препятствията в 5 посоки

Системата FlightAutonomy се разширява с допълнителен набор от "Stereo Vision" сензори с висока разделителна способност, които са поставени отпред и отзад на дрона, както и инфрачервени сензори разположение отляво и отдясно.

Тази мрежа позволява общо 5 посоки за сканиране на препятствията и 4 посоки за избягването им, като защитава Phantom 4 Pro V2.0 и дават увереност на професионалистите за улавяне на по-сложни кадри.

Позиционираща система с 6 камери

Навигационна система с 6 камери работи постоянно, за да изчисли относителната скорост и разстоянието между дрона и обекта. Благодарение на тази мрежа от камери (напред, назад и надолу), Phantom 4 Pro V2.0 се движи прецизно на места без GPS сигнал.

При неблагоприятни случай, когато камерите отпред и отдолу не работят, дронът се задържа на място благодарение задната "Stereo Vision" система. Phantom 4 Pro V2.0 може да лети в сложна среда при скорост 50 км/ч като същевременно избягва препятствията по пътя си.

При активен режим "Narrow Sensing" дронът ограничава обхвата на наблюдение, което позволява да вижда по-подробно и да лети през малки пространства.

Система от инфрачервени сензори

Phantom 4 Pro V2.0 е първият дрон на DJI, който използва инфрачервена система за прецизно позициониране. Сензорите са разположени отляво и отдясно, за да измерват разстоянието между дрона и всички препятствия като използват инфрачервено 3D сканиране.

При активиране режими "Beginner" и "Tripod" тези сензори имат 70° зрително поле по хоризонтална и 20° по вертикала, което осигурява широка видимост на картината и максимален обхват от 7 метра.

Инфрачервената система за наблюдение е в състояние да прихваща по-големи зони и да измерва разстоянието между дрона и близките обекти, като същевременно с това избягва смущения и осигурява надеждно наблюдение и защита.

Нова OcuSync технология за видео предаване

Дистанционното управление на Phantom 4 Pro V2.0 използва OcuSync технология за видео предаване, чрез мултиплексиране с разделяне по време, за да изпрати сигнал и да получава видео в реално време едновременно.

Също така, благодарение на OcuSync технологията, Phantom 4 Pro V2.0 се свързва безжично с DJI Goggles RE, без кабелни ограничения, за да се насладите на вълнуващ FPV полет със скорост до 72 км/ч в S-режим.

Полетно време 30 минути

Интелигентните батерии за DJI Phantom 4 Pro V2.0 са изработени от литий с висока плътност и предоставят до 30 минути полетно време (без вятър).

Максимална полетна височина (над морското равнище) до 6 км.

В комплекта:
1 х Дрон DJI Phantom 4 Pro V2.0
1 х Дистанционно управление без дисплей
1 х Интелигентна батерия
1 x Зарядно устройство
1 x Захранващ кабел
4 х Пропелери (чифт)
1 x Скоба за стойката
1 x Micro SD карта памет (16GB)
1 x Micro USB кабел
1 x Куфар за транспортиране

Видео за дрон DJI Phantom 4 Pro.

Марка

Код: CP.PT.00000242.01 Категория:

 • Производител: DJI
 • Модел: Phantom 4 Pro V2.0
 • Цвят: Бял
 • EAN: 6958265164927

Характеристики:

 • Отдалечаване: 3.5 км
 • Максимална скорост при издигане: 6 m/s (S режим)
 • Максимална скорост: 72 км/ч (S режим)
 • Максимално полетно време: 30 минути
 • Засичане на препятствия във всички посоки
 • App: DJI Go
 • WI-FI: Да
 • Сателитна система за позициониране: GPS + GLONASS
 • Камера: 20MP, 1" CMOS сензор
 • Стабилизация: 3-осна стабилизация
 • Видео резолюция: C4K 4096×2160 24/25/30/48/50/60p @100Mbps
 • Поддържани USB портове: Lightning, Micro USB, USB-C
 • Батерия: 5870 mAh (89.2 Wh)
 • Тегло: 1375 гр.

Пълни характеристики тук.

Съвместимост: iOS 9.0 или по-нова, Android 4.4 или по-нова

magnifier