mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 3%

Дрон DJI Mavic Air 2

1599.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Дрон DJI Mavic Air 2

Дроновете Mavic Air 2 повишават мощността и издигат производителността на следващо ниво. Разширявайки функционалните си възможности чрез множество интелигентни режими за снимане, изображенията с отлично качество поставят въздушните шедьоври на ново място. По-безопасният и интелигентен полет Ви позволява да надградите играта, наслаждавайки се на креативни възможности.

Промени играта. 4K/60fps видео. Епичното е лесно

Покорете въздушната видеография с плавно 4K@60fps видео. Цветният профил D-Cinelike запазва повече информация за изображенията за пост обработка.

Видео кодекът HEVC (H.265) записва повече информация в по-малкък обем на файла и съхранява динамичния обхват и детайлността на Вашите кадри, като гарантира, че съдържанието Ви ще е на много по-високо ниво.

HDR видео

Тайната на невероятното HDR видео е във високоефективния Quad Bayer сензор. Един кадър разделя нивата на експозиция в различни области, прецизно улавяйки светлите и тъмните детайли.

Изображенията се наслагват, за да се създаде цветна, балансирана и привличаща вниманието картина с по-висок динамичен обхват.

48MP снимки. Всичко е в детайлите

С 1/2" Sony IMX586 CMOS сензор Mavic Air 2 може да заснема 48MP снимки. Подгответе се да издигнете креативността си на съвсем ново ниво.

SmartPhoto. Оптимизирано заснемане

DJI Mavic Air 2 разполага с технология SmartPhoto, която интегрира разпознаването на сцени, HyperLight и HDR в един режим за оптимални резултати.

Разпознаването на сцената оптимизира различни параметри на камерата за различните сцени и поддържа интелигентно разпознаване на пет категории: залез, небе, трева, сняг и дървета. HyperLight оптимизира снимките, направени в условия на слаба осветеност, а HDR значително увеличава динамичния обхват и яснотата на Вашето изображение.

Интелигентните алгоритми анализират всяка сцена, като коригират параметрите на експозицията и наслагват кадрите, за да генерират висококачествени снимки с перфектни цветове.

HDR Панорама

DJI Mavic Air 2 предлага най-модерния панорамен режим на DJI, с по-висок динамичен обхват и цветове, които са ярки и невероятно точни.

DJI Mavic Air 2 разполага със сензор Sony IMX586 и поддържа технологията Quad Bayer, която предоставя по-висок динамичен обхват и чувствителност към цветовете, а усъвършенстваната триосна стойка стабилизира всеки кадър.

Това означава, че ще получавате винаги перфектни кадри дори в тежки ветровити условия или непредсказуема среда.

Заснемете кинематографични кадри

FocusTrack. Кадрите с професионално качество се постигат безпроблемно благодарение на FocusTrack. Този лесен за използване пакет от интелигентни проследяващи режими включва Active Track 3.0, Spotlight и Point of Interest 3.0, което Ви позволява да разгърнете креативността си на съвсем ново ниво.

ActiveTrack 3.0. Следването на обекти с избягване на препятствията е по-плавно от всякога с най-новата версия на технологията ActiveTrack. С подобреното предвиждане на траекторията и по-бързото и по-точно прогнозиране на изгубените обекти тази технология държи обекта Ви в центъра на кадъра дори ако той се движи зад дърво.

Spotlight 2.0. Летете свободно, докато камерата остава заключена към обекта с този удобен режим. Просто изберете обект за следене и полетете, а DJI Mavic Air 2 ще се погрижи за останалото.

POI 3.0. Надгражда възможностите на POI 2.0 особено при разпознаването на плоски повърхности. Докато POI 2.0 може да загуби целта при проследяване, то POI 3.0 няма да Ви предаде. POI 3.0 вече може да проследява динамични обекти като хора, коли и лодки.

8K Hyperlapse

DJI Mavic Air 2 поддържа Hyperlapse в 8K, което Ви позволява да деформирате времето и пространството за особено зашеметяващи кадри.

Най-хубавото е, че можете да постигнете тези кадри без сложна обработка.

Изберете между режимите Free, Circle, Course Lock и Waypoint, след това мястото на снимане и приложението DJI Fly ще направи останалото.

QuickShots

Заснемайте кинематографични видеа с QuickShots. Само с няколко докосвания DJI Mavic Air 2 ще изпълни сложни движения, за да заснеме професионално изглеждащи кадри.

Добавете музика, ефекти и филтри с интуитивните шаблони Story и споделете творбата си директно в социалните мрежи. QuickShots: Dronie, Circle, Helix, Rocket, Boomerang, Asteroid.

Безопасен полет за зашеметяващо съдържание. OcuSync 2.0

OcuSync 2.0 достига обхват на видео предаване до 10 км и също така може да предостави предаване на живо с резолюция 1080p FHD директно от камерата на дрона. Насладете се на по-добра видимост и яснота, за да заснемете перфектния кадър.

Надежден сигнал, безпроблемен полет

DJI Mavic Air 2 поддържа 2.4/5.8GHz двучестотна комуникация и автоматично преминава към най-добрия канал с най-ниска интерференция в реално време. Това значително намалява смущенията при летене в трудна среда, повишавайки безопасността на полета.

Летете повече с интелигентната батерия

Останете във въздуха достатъчно дълго, за да заснемете перфектните снимки с впечатляващ живот на батерията до 34 минути. Създайте епични, бързи кадри с максимална скорост на полета до 68 км/ч в режим Sport.

Избягване на препятствия - безопасни полети

DJI Mavic Air 2 възприема околната средата в три посоки: напред, назад и надолу. Помощната светлина подобрява видимостта и дава допълнителна сигурност, която осигурява избягването на препятствия и Ви позволява да надминете възможностите си.

Forward - Vision сензор точност до 22 метра.

Backward - Vision сензор точност до 23.6 метра.

Downward - Vision сензор / Infrared сензор.

Помощната светлина подпомага позиционирането, безопасното кацане и видимостта във въздуха. Може да се включва и изключва ръчно.

APAS 3.0

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0 използва усъвършенствана технология за засичане, следене и надеждно избягване на препятствия в лоши условия.

Избягването на препятствия и автоматичното планиране на полета са драстично подобрени в сравнение с предишните поколения, което увеличава безопасността и предоставя повече възможности за пилотите.

DJI Fly App

Приложението DJI Fly прави създаването на безупречни видеоклипове по-удобно от всякога. Вграденият редактор на приложения DJI Mimo осигурява ръчни настройки, разширени функции и интуитивни шаблони, което Ви позволява да създавате професионални композиции за секунди.

Дистанционно управление

Новото дистанционно управление може да се похвали с впечатляващо дълъг живот на батерията от 240 минути и разполага с ергономичен дизайн за по-удобно захващане.

Новата скоба прави свързването на смартфони по-бързо и лесно, а интегрираните антени значително подобряват потребителското изживяване.

Полетно време 34 минути

Интелигентните батерии за DJI Mavic Air 2 са изработени от литий с висока плътност и предоставят до 34 минути полетно време (без вятър).

Максимална полетна височина (над морското равнище) до 5 км.

В комплекта:

 • 1 х Дрон DJI Mavic Air 2
 • 1 х Дистанционно управление
 • 1 х Интелигентна батерия
 • 3 х Low-Noise пропелери (чифт)
 • 1 x RC кабел (USB Type-C)
 • 1 x RC кабел (Lightning конектор)
 • 1 х RC кабел (стандартен USB конектор)
 • 1 x Джойстици
 • 1 х Предпазител за стойката
 • 1 x Зарядно устройство
 • 1 x Захранващ кабел
 • 1 x USB Type-C кабел

Видео за дрон DJI Mavic Air 2.

Марка

Код: CP.MA.00000178.01 Категория:
 • Производител: DJI
 • Модел: Mavic Air 2
 • Цвят: Сребрист
 • EAN: 6958265100307

Характеристики:

 • Отдалечаване: 18.5 км
 • Максимална скорост при издигане: 4 m/s (S режим)
 • Максимална скорост: 68.4 км/ч (S режим)
 • Максимално полетно време: 34 минути
 • Система за преодоляване на препятствията
 • App: DJI Fly
 • WI-FI: Да
 • Сателитна система за позициониране: GPS + GLONASS
 • Камера: 12 MP и 48 MP
 • Стабилизация: 3-осна стабилизация (tilt, pan и roll)
 • Видео резолюция: 4K Ultra HD: 3840×2160 24/25/30/48/50/60 fps
 • Поддържани USB портове: Lightning, Micro USB, USB-C
 • Батерия: 3500 mAh (40.42 Wh)
 • Тегло: 570 гр.
 • Гаранция: 24 месеца

Пълни характеристики тук.

Съвместимост:

 • iOS 10.0 или по-нова, Android 6.0 или по-нова
magnifier