mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 2%

Дрон DJI Mavic 2 Zoom

2399.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Мечтата на DJI винаги е била да създаде дрон, който да се намира там, където инженерството и технологията се срещат с нуждите на въздушната фотография.

Дронът олицетворява всички усъвършенствани технологии на DJI и поставя нови правила за възможностите в света на въздушната фотография.

С DJI Mavic 2 тази мечта се превърна в реалност.

Дроновете от серията Mavic 2 отварят нови хоризонти във въздушната фотография, като въвеждат нови интелигентни режими, по-дълго време за полет и избягване на препятствия във всички посоки.

Можете да избирате между моделите Mavic 2 Pro и Mavic 2 Zoom.

Mavic 2 Pro е снабден с професионална камера Hasselblad с 20MP резолюция на 1" CMOS сензор, която предлага изключителен динамичен обхват, регулируема бленда и всички интелигентни технологии на Hasselblad за цветово представяне.

Mavic 2 Zoom притежава 24-48мм обектив, който Ви позволява да създавате драматични сцени с движение като от Холивуд.

DJI Mavic 2 Zoom камера

Mavic 2 Zoom е оборудван с 12-мегапикселов, 1/2,3" сензор и 24-48мм обектив с до 4x приближение, включително 2x оптичен зуум.

DJI Mavic 2 Zoom може да представи изключителни динамични и драматични перспективи, независимо дали снимате видео или статични изображения.

Комбинирано с новите интелигенти функции и режими, приближението играе съществена роля в създаването на качествено съдържание.

По-експресивни и драматични кадри

В сравнение с 24 мм фокусно разстояние, 48 мм фокусното разстояние компресира вашата гледна точка, подобрявайки ефекта на паралакс за класическо кинематографично излъчване.

DJI Mavic 2 Zoom създава нова ниша във въздушната фотография с по-динамични и драматични кадри, както никога до сега.

Намерете перфектната гледна точка безпроблемно

Когато снимате Full HD видео, 4x увеличението (включително 2x оптично увеличение) Ви дава по-близък изглед върху отдалечените предмети, правейки сцената по-достъпна за заснемане от разстояние.

Тази опция ви помага да летите по-безопасно между сгради, коли, животните и хората, без да ги притеснявате или плашите.

Бързо и точно фокусиране

Хибридната система на DJI Mavic 2 Zoom съчетава Phanse Detection и Contrast Detection, за да осигури изключителна точност и скорост на фокусиране, с до 40% повече от преди.

Системата фокусира автоматично докато приближавате или отдалечавате, за да получите винаги чисти и ясни кадри с перфектна острота.

Приближаване по време на полет

Dolly Zoom е нов QuickShot режим за DJI Mavic 2 Zoom, предлагащ създаване на перфектна перспектива с напълно автоматизирано изпълнение. Dolly Zoom автоматично настройва фокуса при летене, създавайки интензивни и драматични кадри във вашето видео.

Когато летите в напълно ръчен режим, можете да зададете правилни стойности за скоростта на фокусиране за още по-зашеметяващи кадри.

Снимки със супер резолюция

DJI Mavic 2 Zoom разполага със страхотна нова функция - Super Resolution. При 24-мм еквивалентно фокусно разстояние дронът ще заснеме девет снимки с 48мм приближение, което ще доведе до кадър с 48-мегапиксела супер резолюция.

В сравнение с обикновените панорами, снимките с висока разделителна способност осигуряват по-добра детайлност и несравнима острота.

Hyperlapse

Кажете сбогом на сложната пост обработка. С Hyperlapse дронът заснема стабилизирани кадри от въздуха и ги обработва автоматично, което Ви дава възможност да създадете професионално изглеждащ Тimelapse с просто натискане на един бутон и да го споделите незабавно в социалните мрежи.

Запазете пътя на полета в Task Library, за да летите с DJI Mavic 2 по същата треактория, когато пожелаете. Снимките могат да бъдат записвани едновременно в JPEG и RAW формат върху micro SD картата, като при всяка професионална камера.

Подобрени HDR снимки

DJI Mavic 2 се възползва от нова подобрена HDR технология, която съчетава последователност от снимки с различна експозиция, за да създаде кадър с по-широк динамичен обхват, предлагащ по-добра яснота на изображението, като същевременно се избягват нежелани изкуствени ефекти.

HyperLight

Осветете света си с помощта на HyperLight. Новата функция ще ви помогне при ниска осветеност, като намали шума във вашите изображения, за да осигури страхотна острота дори в тези тежки за заснемане условия.

H.265 Codec за по-високо качество на видеото

Дроновете DJI Mavic 2 записват 4K видео с висок битрейт и интелигентна H.265 компресия. Видеата с H.265/HEVC компресия съдържат до 50% повече информация от видеата с H.264/AVC компресия. Създавайте висококачествени видеоклипове с по-добра детайлност и качество на изображението.

OcuSync 2.0 технология за видео предаване

Новата OcuSync 2.0 технология за видео предаване получава значителни подобрения в обхвата на връзката си, качеството на предаваното видео и защитата от интерференции. Това Ви осигурява перфектно FPV с до 8000 метра обхват!

OcuSync 2.0 осигурява скорост на данните 40Mbps и латентност до 120ms, осигуряващи по-плавно видео предаване и по-добро усещане за контрол над дрона.

Новият OcuSync 2.0 предоставя 1080p видео сигнал до 8000 метра, което ви позволява да летите по-далеч без притеснения. Редактирайте и качвайте FullHD кадри директно в социалните мрежи на момента. Оригинални снимки, заснети по време на полет могат да бъдат автоматично запазени на мобилното Ви устройство, без да бъде необходимо да ги сваляте ръчно от дрона.

Мощен, но безопасен

След безброй часове изследвания и тестове, DJI Mavic 2 е оптимално преработен, за да увеличи тягата, да намали консумацията на енергия и да сведе шума до минимум. Тези подобрения, заедно с усъвършенстваната система FlightAutonomy, предлагат по-плавен и тих полет и същевременно по-безопасно летене.

Максимална скорост 72км/ч

Подобреният корпус на дрона предоставя по-добро аеродинамично съпротивление. Съпротивлението на DJI Mavic 2 е с 19% по-ниско от това на Mavic Pro, когато се лети с максимална скорост.

31 минути максимално полетно време

По-дългото полетно време означава повече време на заснемане на вашите невероятни кадри.

По-тих дизайн

ESC контролерите с FOC синусоида и пропелерите с намален шум правят дрона изключително тих, елиминирайки всички притеснения за смущаване на обкръжаващата Ви среда.

Откриване на препятствия във всички посоки

FlightAutonomy е обновен, за да засича препятствия във всички посоки. Mavic 2 първият дрон на DJI, който разполага със сензори от всички страни, за по-голяма безопасност по време на полет.

Напред

Двойните сензори позволяват измерване с точност до 20 метра. Обхватът на сканиране е 20-40 метра (33% по-широк от този на Mavic Pro). Двойните сензори са способни да откриват препятствия и своевременно да спрат дрона при скорост на летене до 50,4км/ч (40% по-ефективни от Mavic Pro).

Надолу

Системата двойни сензори позволява точност на измерване до 11 метра. Обхватът на сканиране е 11-22 метра. Инфрачервената сензорна система позволява измерване с точност до 8 метра. Дронът лети прецизно на 50 метра височина и се приземява безопасно, когато открие земя. Долната спомагателна светлина помага на сензорите при слабо осветление.

Наляво и надясно

Системата е способна да открива препятствия при движение на дрона със скорост до 28,8км/ч., подобрявайки безопасността на полетите както в режими ActiveTrack, така и в режим Tripod.

Назад

Системата с двойни сензори има диапазон на измерване с точност до 16 метра и е в състояние да открива препятствия и да спира дрона своевременно при полет със скорост до 43,2км/ч. Обхватът на сканиране е 16-32 метра.

Нагоре

Инфрачервена система за сканиране. Обхват на измерване с точност до 8 метра.

APAS

Пилотите могат да летят напред и назад, като лесно избягват препятствията пред и зад следения обект. APAS ще планира подходящ маршрут, за да избегне автоматично тези препятствия по време на полета.

Лесен за употреба

С мощните камери и лесни за използване интелигентни режими на снимане, Mavic 2 прави творческата въздушна фотография по-достъпна за потребителите на всички нива.

ActiveTrack 2.0

С подобрения в хардуера и софтуера, ActiveTrack 2.0 превръща проследяването на обекти да изглежда като детска игра.

Въздушната фотография вече е лесна за всички

Различни интуитивни режими на снимане, Ви позволяват да заснемате изключително професионални кадри. Вашите приятели няма да повярват, че видеото което им показвате е заснето от вас, а не в Холивуд!

Дистанционно управление

Новото дистанционно управление може да се похвали с впечатляващо дълъг живот на батерията от 240 минути и разполага с ергономичен дизайн за по-удобно захващане.

Новата скоба прави свързването на смартфони по-бързо и лесно, а интегрираните антени значително подобряват потребителското изживяване.

Полетно време 31 минути

Интелигентните батерии за DJI Mavic 2 Zoom са изработени от литий с висока плътност и предоставят до 31 минути полетно време (без вятър).

Максимална полетна височина (над морското равнище) до 6 км.

В комплекта:

 • 1 х Дрон DJI Mavic 2 Zoom
 • 1 х Дистанционно управление
 • 1 х Интелигентна батерия
 • 1 x Зарядно устройство
 • 3 х Пропелери (чифт)
 • 1 x RC кабел (USB Type-C)
 • 1 x RC кабел (Lightning)
 • 1 х RC кабел (Micro USB)
 • 1 x Протектор за камерата
 • 1 x Кабел за данни (USB 3.0 тип C)
 • 1 x USB Адаптер
 • 1 x Слайдер за RC кабел (голям)
 • 1 x Слайдер за RC кабел (малък)
 • 1 x Комплект резервни джойстици

Видео за дрон DJI Mavic 2 Zoom.

Марка

Код: CP.MA.00000014.01 Категория:
 • Производител: DJI
 • Модел: Mavic 2 Zoom
 • Цвят: Сребрист
 • EAN: 6958265174452

Характеристики:

 • Отдалечаване: 18.5 км
 • Максимална скорост при издигане: 5 m/s (S режим)
 • Максимална скорост: 72 км/ч (S режим)
 • Максимално полетно време: 31 минути
 • Засичане на препятствия във всички посоки
 • App: DJI Fly
 • WI-FI: Да
 • Сателитна система за позициониране: GPS + GLONASS
 • Камера: 12 MP
 • Стабилизация: 3-осна стабилизация
 • Видео резолюция: 4K (3840×2160 24/25/30p)
 • Поддържани USB портове: Lightning, Micro USB, USB-C
 • Батерия: 3850 mAh (59.29 Wh)
 • Тегло: 570 гр.

Пълни характеристики тук.

Съвместимост: iOS 9.0 или по-нова, Android 4.4 или по-нова

magnifier